Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
roxa wrote:Ehhh to dlugo kazal czekac u mnie odrazu powiedzial w klinice jak mnie tydzien przed @ badal i usg robil ze nie widzi przeciwwskazań zeby odrazu zaczynac...
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Roxa może tak być choć z doświadczenia wiem ze to zależy od pozycji w jakiej się kochacie. Czasami jest bardzo głęboko a czasami ni cholery się nie da ja też jak juz kilka dni po owu zrobiłam się taka ciasna, nawet pisałam o tym ze jest to dla mnie podejrzane
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:a ja w ogole nie bylam badana masakra ;/ nie wiem czy oni juz nie badaja po poronieniu
-
roxa wrote:Ja bylam badana w 3 dzien po zabiegu potem w 1,5 tyg po zabiegu i 2 tyg po zabiegu a potem w klinice 5,5 tyg po zabiegu z racji tego ze jeszcze @ nie bylo... A bete mialam robiona od pierwszego badania co 2-3 dni poki nie spadla do 11 a zajelo jej to kilka dni
-
Natali nie masz na wypisie ze szpitala że powinnaś iść na kontrole do ginekologa? JA mialam na wypisie "Zalecenia: kontrola w poradni ginekologicznej za 4-6 tygodni" a powiedzieli ze po miesiaczce mam iść
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek ja też miałam na wypisue taj napisane i z tej co pamiętam to Natalia była tylko jakiegoś kiepskiego giną ma ze nawet jej nie zbadał.
Położyłam się i spałam całe 15 minut. Jak tak dalej później to się wykończe bo 4 godziny snu dziennie to trochę małoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
W sumie Natalko na Twoim miejscu poszłabym jeszcze do innego gina bo mi mój nie dość że badanie zrobił to jeszcze usg
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:W sumie Natalko na Twoim miejscu poszłabym jeszcze do innego gina bo mi mój nie dość że badanie zrobił to jeszcze usgFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Pucek, podziwiam i gratuluję sukcesów na uczelni! Biorę przykład.
Ciezarowki wszystkie, spokoju wam życzę,mało stresu,dużo radosci.
Sysia,co tam mąż, możesz go zajechać, duży chłop, wyliże się
Agnieszka0812, pucek, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Nie zaczynam opowiadać, bo nie chcę się rozzaluć znów. Jest źle..w zasadzie zawsze było źle a jest neszcze gorzej. Macica powiększona, mięśniaki rosną, na chwilę obecną 5dzien wyrzucam z siebie takie ilości skrzepow i krwi,że nie wiem skąd to biorę.
-
lunadelrospo wrote:Nie zaczynam opowiadać, bo nie chcę się rozzaluć znów. Jest źle..w zasadzie zawsze było źle a jest neszcze gorzej. Macica powiększona, mięśniaki rosną, na chwilę obecną 5dzien wyrzucam z siebie takie ilości skrzepow i krwi,że nie wiem skąd to biorę.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Laser odpada.Miesniakk rozrzucone wszędzie, do wnętrza też.
Lekarz powiedział, że jego zdaniem,żyć w miarę nornalnie tak długo jak jeszcze mogę. Usunięcie macicy,gdy konieczne.
Jesli dziecko,to już.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:To rzeczywiście średnio Cię pocieszyl, moja mama miała przypalane laserem, moja siostra ma mięśniaki też, teraz idzie w październiku do gina i też ciekawa jest co jej powie. Trzymaj się, Przytulam Cię mocno! ❤ ❤ ❤
-
Luna.. Bardzo mi przykro.. A jeśli dziecko teraz to te mięśniaki nie będą w tym przeszkadzać? Będziesz się w takim razie starac czy odpuszczasz? Może warto to gdzieś jeszcze skonsultować? Nie można tego jakoś leczyć?
Bardzo mocno Cie wirtualnie przytulam kochana !
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Tego nigdy nie wiadomo.Mogę przejść przez ciążę i mięśniaki sie nie rozwiną, wręcz zahamuje ich rozwój, a mogą zacząć rosnąć.. I wtedy wiadomo.Pucuś,mija decyzja tutaj nic nie da,można bardzo chcieć i cóż z tego..tyle tu przykładów, ze presja psychiczna to wróg większy niż choroba.
Konsultowalam się u najlepszych,prof.Reronia z Krakowa, chyba 12 ginekologow w Bielsku..owszem jefen zaproponowal mi leki,za 2100zl,ale dlategi,ze miał z tego pieniądze..