Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiaterek piekny tescior!
Niezapominajka tak tak ta sama Zaczelam tam troszke wpadac i podczytywac bo z poprzednia ciaza sie udalo w ostatnim cyklu przed iui... nawet w dzien bety bylam wszystkie dokumenty z kliniki załatwiać (w kasie chorych i u mojego normalnego gina karteczke jedna do podpisu zostawic) bo ani troche nie myslalam ze wyjdzie pozytyw...Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiaterku piekna krecha dzidzia rosnie
Potrawy, ktore tak uwielbialam przestaly mi smakowac.. buleczki maslane moglam jesc tonami a teraz mnie od nich odpycha... moj M. Sie smieje bo otwieram lodowke i twierdze, ze nie mam co zjescWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 07:23
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewoje,z ta lodowka mam to samo,od dawna ;)pelna lodowa otwieram i nic dla mnie niema wiaterciu ale masz elegancka kreseczke,rosnie ten maly wiatrus jak na drozdzach Aga jak samopoczucie?jak udo?a ja zrobilam sobie capuczinko i do tego mam zamiar wszamac mleczna kanapke,wczoraj przeczytalam artykul w ktorym bylo napisane,ze zjedzenie czegos slodkiego uszczesliwia nasze dzieciatka.w brzuszku,a ja wogole nic nie jadam takiego,wiec dzis za to,ze tak pieknie sie mamusi pokazal wczoraj dostanie zastrzyk slodkosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 07:35
monilia84, Wiaterek, Agnieszka0812, pelna_nadziei lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonka skoro tak to ja szamam babeczkę czekoladową ;] Ale tak szczerze na razie nie podchodzą mi słodycze. Wolę np. coś z rybą, albo warzywka
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
No mnie jak odzrzucilo od ovulacji samej w sumie,tak trzyma...ale zjedlam ta kanapke mleczna i nawet sie przyjelo Moja mams mowi,ze chlopak,ze odrzucilo od slodyczy,ze ladnie wygladam na buzi i chlopak jak nic hehe czemu ja w te zabobony nie wierze,ale tak mi wszyscy nagadali,ze juz sama w to wierze,ze bedzie chlopak do tego pilkarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 07:54
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No moje siostry ślicznie wyglądały, Aśkę to nawet mówiłyśmy, że mogłaby grać w reklamach dla cieżarnych, taki ładny brzuszek miała i skórę, no i uriodziała się Wikusia U Ciebie kochana to być może już niedługo będzie widać
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Tak sie zastanawiam czy w 13 tygodniu cos moze byc juz widac?mam to usg genetyczne i bede meczyc swojego gina,juz go wczoraj meczylam to sie smial,ze mama pisiorka szuka ktorego jeszcze nie widac a nawet jak to mogla by to byc lechtaczka i ze za wczesniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:10
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja miałam daremnego tego mojego gina i nic mi nie chciał z Wiki powiedzieć, dopiero miałam 100% pewność po badaniach kariotypu które musiałam zrobić, w tej ciąży na pewno nowego gina pomęczę
12tydzień to już mi się wydaje jak facet i będzie siuraczek to może być go widać, ale nie wiem czy to na 100%
Ale Iloncia u Ciebie stawiam na PANAAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej dziewczynki! Ilonia lepiej się czuję, noga nadal boli, ale mogę normalnie chodzić, funkcjonować, spać, jest dzień do nocy. Prawdopodobnie może się już zawsze odzywać jelitówka minęła, apetyt wrócił, ale jednak im bliżej wizyty tym większy strach, że usłyszę najgorszą wiadomość....
roxa, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyIlonia to prawda chlopcy i dziewczynki wygladaja na tym etapie baaardzo podobnie i oboje maja jakby pisiorki a jsjek jeszcze chlopcy nie maja wiec na tym etapie z chopczyka jeszcze moze sie za kilka tyg okazac dziewczynka...
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agus to normalne,kazde przed wizyta przezywamy to samo,zobaczysz jaka wrocisz szczesliwa,ze takie ma sliczne serduszko maluch,wiem ze sie martiwsz,ale bedzie dobrze,bedzie zajebiscie ale jestem dobra energia nafaszerowana...jak malo kiedy
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Tak sie zastanawiam czy w 13 tygodniu cos moze byc juz widac?mam to usg genetyczne i bede meczyc swojego gina,juz go wczoraj meczylam to sie smial,ze mama pisiorka szuka ktorego jeszcze nie widac a nawet jak to mogla by to byc lechtaczka i ze za wczesniej
ilonia1984, Agnieszka0812, monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Roksus wez sie za cos i odganiaj te mysli do dupy,zobaczysz,ze wszystko sie ulozy,dzidzius niedugo powroci i maly roxus bedzie fikal koziolki
ilonia1984, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
roxa wrote:Agniesia super ze jelitowka odpuscila! A na wizycie wszystko bedzie super!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15