Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Piosenka:)
Dobra Sysia,mialaś rację,że nie starczy..
Zrobilam kolejny,nie mogłam się powstrzymac..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
kehlana_miyu wrote:Ugh, ja mam dzisiaj humor pod zdechłym jamnikiem. Jak tylko mąż wyjdzie na nockę do pracy, nalewam sobie kieliszek wina i robię kąpiel z bąbelkami na pociechę. Podczytuję Was dzisiaj, ale jestem w takim nastroju, że lepiej żebym nie pisała za dużo.
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Kurcze dziewczyny ja tak sobie dzisiaj mysle, ze prawie wszystkie dziewczyny po poronieniu w ciazy biora lutke albo dupka a mi lekarz nic nie zalecil...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Ja nie wiem.. średnio co drugi dzień mam napady lęku... ciągle jestem mega nerwowa i nie potrafię się tym cieszyć...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Kehlana, tak po prostu nastrój zły, czy jakaś konkretna przyczyna?
Jesli to drugie,to może coś zaradzimy;)
Zły nastrój bo u mnie @, a na facebooku dzisiaj wieści o 3 ciążach wśród znajomych. Na ciąże forumowe reaguję zdecydowanie lepiej, ale jak kolejna koleżanka ze studiów chwali się brzuszkiem to mnie szlag z zazdrości trafia Chyba po prostu muszę się troszkę poużalać nad sobą i wziąć od jutra w garśćs1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
http://allegro.pl/30-x-testy-owulacyjne-3-testy-ciazowe-i5608933153.html
lunka zobacz jaka promocja ja chyba jeszcze te zamówie ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
kehlana_miyu wrote:Zły nastrój bo u mnie @, a na facebooku dzisiaj wieści o 3 ciążach wśród znajomych. Na ciąże forumowe reaguję zdecydowanie lepiej, ale jak kolejna koleżanka ze studiów chwali się brzuszkiem to mnie szlag z zazdrości trafia Chyba po prostu muszę się troszkę poużalać nad sobą i wziąć od jutra w garść2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
pucek wrote:Kurcze dziewczyny ja tak sobie dzisiaj mysle, ze prawie wszystkie dziewczyny po poronieniu w ciazy biora lutke albo dupka a mi lekarz nic nie zalecil...
Pucuś, nie wszystkie dziewczyny dostają dodatkowy progesteron, a najczęściej lekarze go zapisują na zasadzie "nie zaszkodzi a uspokoi psychikę" jako takie placebo. Ja mam zapisaną luteinę od pozytywnego testu, ale ja jestem po dwóch poronieniach i mam bardzo krótką fazę lutealną. Na bóle brzucha bardziej by Ci pewnie pomogła nospa albo magnez, ale pogadaj z lekarzem i o bólach, i o Twoim niepokoju i lękach, mam nadzieję, że Cię trochę uspokoi. No niestety po naszych przejściach trudno się cieszyć ciążą bez niepokojus1985 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Jak w tym gabinece siedziałam to w ogóle sama w to nie wierzyłam i tak sucho o wszystkim mówiłam jakbym mówiła o kimś innym a nie o sobie. Ciagle mnie pobolewa ten brzuch i tak jakby tuż nad pachwinami ale nie plamię na szczęście. Natomiast niepokoi mnie to więc jeśli mimo polegiwania w łóżku nie przejdzie to będę musiała mojemu doktorkowi o tym powiedzieć.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:to mówisz że tak źle było ;p ale siatek wyniosłaś?
kehlana_miyu, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:4 wory do śmieci i 4 razy byłam w piwnicy, do dnia dzisiejszego nic nie mozna było wyrzucic, bo mu sie przyda i sie bawi dzisiaj wykorzystałam moment, bo chciał krzeslo obrotowe do biurka, ale nie było gdzie postawic2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18