Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Jutro kuchnia i lązienka, a duzy pokój w następnym tyg
Jak wrociłam po 6 tyg do domu to odkryłam, ze gołębie zrobiły sobie gołębnik na moim parapecie - mam wszystko zasrane parapetów to prawie nie widac, na oknie balkonowym smugi bleee2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
hehe ja w tamtym roku czy dwa lata temu miałam gniazdo gołębi na balkonie to nie chcesz wiedziec co za niespodziankę zostawiły, balkon łałam wrzątkiem i octem ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:hehe ja w tamtym roku czy dwa lata temu miałam gniazdo gołębi na balkonie to nie chcesz wiedziec co za niespodziankę zostawiły, balkon łałam wrzątkiem i octem ;/
-
niezapominajka wrote:o kuźwa, ja sie jeszcze do sprzatania tego nie zabrałam, nie strasz ze to nie takie proste2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Śpicie pierdołki?
Pucuś,nospa i magnez to dosc bezpieczne,a mogą byc pomocne.
Ale lekarzowi powiedz,cos zaradzi..w koncu Twoje samopoczucie to połowa sukcesu..
Zly nastrój dopadl i mnie..
I niestety,tk taki nastrój na który poradzić się nic nie da.
Mimowolnie odtwarzam w głowie cały ten dzien i noc,liedy dowiedzialam się, ze serduszko nie bije..
Jak patrzę z perspektywy czasu,to moje mysli wtedg tego dnia,byly jakby prorocze,jakbym cos czuła podswiadomie..a jednak bylam zupełnie nieswiadoma..ehh -
lunadelrospo wrote:Śpicie pierdołki?
Pucuś,nospa i magnez to dosc bezpieczne,a mogą byc pomocne.
Ale lekarzowi powiedz,cos zaradzi..w koncu Twoje samopoczucie to połowa sukcesu..
Zly nastrój dopadl i mnie..
I niestety,tk taki nastrój na który poradzić się nic nie da.
Mimowolnie odtwarzam w głowie cały ten dzien i noc,liedy dowiedzialam się, ze serduszko nie bije..
Jak patrzę z perspektywy czasu,to moje mysli wtedg tego dnia,byly jakby prorocze,jakbym cos czuła podswiadomie..a jednak bylam zupełnie nieswiadoma..ehh2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Właśnie najbardziej bolk mnie to,że ja byłam tak kompletnie nieświadoma jakiegokolwiek zagrożenia. Pierwsza ciążę przeszlam jako nastolatka,w ogole na siebie nie zwazałam,a wszysyko było cudnie..i chociaz wiele osób mówiło, że nie gratuluje jeszcze,to ja tego nie brałam sobie do serca.
I wlasnie w tym dniu,kiedy sie dowiedzialam, wracalam z synem z wesołych 2 tygodnj na wsi i rozmawialam z mamą w samochodzie, o jej poronieniu,tak z powietrza w ogóle mi tk przyszlo do głowy zaczełam pytać.. I nawet powiedzialam,ale mamo,mnie to nie czeka,przecież ja tak bardzo czekam na to dziecko, pokonalam tyle przeciwności losu,tak bardzo się cieszę, dlaczego miałoby mnie to spotkać.
To był jedyny raz,kiedy pomyslalam o zlym rozwiązaniu i akurat tego dnia.. -
lunadelrospo wrote:Wiem,cały elaborat,ale musialam to z siebie wyrzucić z z mężem niestety o tym nie porozmawiam..on to wszystko zostawił za sobą i choćby próbował słuchać, to wiem,że patrzylby przed siebie udając ze słucha.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nie mam zamiaru sie zamartwiac ani czyms sie przejmowac jak mowilam to majówka zawsze, co ma byc to bedzie, a złe emocje nie beda na mnie dobrze wpływać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18