Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:ja muszę 5 października jechać do kliniki... Ale z tego nic nie ma to ci mogę już teraz powiedzieć Tak więc za pewne jak wszystko pójdzie jak zawsze to koło 7.10 zacznę nowy cykl...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnys1985 wrote:ale czemu mówisz ze z tego nic nie ma?
-
roxa wrote:po pierwsze to ze totalnie dziwna byla reakcja organizmu na ovitrelle totalnie inna niz zawsze a kilka miesiecy juz bralam dwa ze pecherzyki tez raz rosly blyskawicznie pozniej znow ledwo co... A trzy jak już kupiłam te testy na ebay to postanowiłam jeden zrobić i mówi sam za siebie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnys1985 wrote:robiłaś test bez nas?
-
roxa wrote:To taki spontan był bo mi się przypomniało, że je mam a i nie chciałam robic ale stwierdziłam, że moze jednak bo do kliniki mogę jechać dopiero popołudniu więc wyniki byłyby dopiero następnego dnia, a nie ukrywam, że w związku z tym, że jedziemy za 3,5 tyg do pl chciałabym się z monitoringami do tego czasu wyrobić, więc chciałabym jak najszybciej dostać @ tak więc myślę,że już we wtorek rano w ogóle nie bedę brała progesteronu zeby nie przeciagać...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Idę sie z Puckiem ponawdychac jodu wysle wam później zdjęcie baltyku z październikowej perspektywy:)
monilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No i po rozmowie mam dylemat. Mogę mieć tą pracę, ale za połowę mojej obecnej pensji I jeżeli chodzi o rozwój zawodowy też nic ciekawego Jutro muszę dać im odpowiedź.
Jutro mam kolejną rozmowę u innego pracodawcy, który znacznie bardziej mi się podoba. Nie wiem jeszcze, ile by mi zaoferowali, ale tam wzięłabym nawet mniejsze pieniądze, bo dużo bym się nauczyła i fajnie by to wyglądało w CV na przyszłość. W zasadzie mam teraz zwolnienie do końca października i mogę je jeszcze przeciągnąć na listopad, więc mam jeszcze trochę czasu na szukanie. Więc póki nie mam jeszcze noża na gardle, nie jestem pewna czy warto zwalniać się z mojej obecnej pracy dla roboty, do której nie jestem przekonana pod żadnym względem poza tym, że mnie tam chcą zatrudnić
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
pucek wrote:O. A dokąd Sysia? Na westcoat swietna pogoda. Słońce świeci, delikatny wietrzyk... Dużo ludzi widziałam jeszcze z parawanami. Opalali sie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
po całym dniu wszystkiego robienia klapłam córka robi mi herbatkę i nogi na stół pilot i odpoczywam ;]
Renia7910, Agnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18