Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj taki krem z borowikow z parmezanem to i ja bym pochlonela... I w ogole wszystko co w tym menu sie znajduje...
My tez mielismy na weselu lososia, halibuta i jakas jeszcze rybe i dwa rodzaje miesa na druga kolacje zeby nie bylo bez przerwy samo mięso...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wydaje mi się że nie będą głodni
Tylko kilkanaście osób będzie ale za to chcę ich ugościć tak na maxa, mimo że to tylko obiad. Zapunktowali u mnie z tym łososiem, może dlatego że wspominałam o tatusiu na diecie. Znając życie to łososia pochłonie i zagryzie deserem lodowym z bitą śmietaną, jak to tato
Ale żeby nie było...
Ale się rozkręciłam, zaraz będę szperać po necie za zaproszeniami
-
nick nieaktualnyNie jestem pewna czy ktokolwiek będzie chętny na alkohol, rodzice co do zasady na ślubach dzieci nie piją (to już 4 ślub, 4 dziecko), no ale zobaczymy. Pogadam z J może rzeczywiście jakiś alkohol domówimy. Wy moje głowy myślące cudowne jesteście, ja doświadczenia w organizacji wesel nie mam żadnegoAgnieszka0812 wrote:I do tego wszystkiego woda święcona

-
nick nieaktualnyJest jeszcze jedno, o co nie mam odwagi zapytać J...
Dyplomatki Wy moje, poradźcie mi co mam zrobić z tą siostrą i szwagrem, czy tak jak pisałam wcześniej - olać ich, czy dać im zaproszenie z nadzieją że nie przyjdą, czy też wysłać im pocztą zawiadomienie o ślubie? Jak myślicie?
-
Jak nie mocniejsze alko to winko sobie zamówcie. Białe i czerwone, żeby goście mieli wybór. No i oczywiście szampan na toast

Te polędwiczki grilowane miodzio. Dobrze jest mieć obcję dla gości na diecie a nie tylko tłuste mięsiwo.
A do tych ziemniaków pewnie naładują masła jak zwykle żeby były zjadliwe
Ja się raczę bułgarską anyżówką mniam
Jutro się nie napiję to dziś chociaż liznę
nick nieaktualny, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Reniu ja bym ograniczyła się do poczty. Skoro dali ci do zrozumienia że nie chcą kontaktu to wyrzucą do kosza, a w razie czego ty jesteś "czysta" bo zaprosiłaś tylko oni nie chcieli przyjść
A twój narzeczony jakie ma do Nich podejście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:03

Wyślij pocztą, a co Ci szkodzi, potem i tak Ty byś była ta niedobra, a tak odfajkujesz i z głowy marudzenie reszty rodzinyRenia7910 wrote:Jest jeszcze jedno, o co nie mam odwagi zapytać J...
Dyplomatki Wy moje, poradźcie mi co mam zrobić z tą siostrą i szwagrem, czy tak jak pisałam wcześniej - olać ich, czy dać im zaproszenie z nadzieją że nie przyjdą, czy też wysłać im pocztą zawiadomienie o ślubie? Jak myślicie?
Ty pokażesz klasę, a oni to się okaże
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyNo właśnie podejście ma takie że prawie się teraz przez tel pokłóciliśmy. Siostra była dla mnie strasznie chamska jak byłam w ciąży a po poronieniu nawet sms nie napisała, nie zadzwoniła, nic, tylko śledzi mój profil na FB. Usunęłam ją ze znajomych jak się dowiedziałammarzusiax wrote:Reniu ja bym ograniczyła się do poczty. Skoro dali ci do zrozumienia że nie chcą kontaktu to wyrzucą do kosza, a w razie czego ty jesteś "czysta" bo zaprosiłaś tylko oni nie chcieli przyjść
A twój narzeczony jakie ma do Nich podejście?
Dla J jesli ktokolwiek jest dla mnie chamski to od razu jest skreślony, więc nie ma o czym mówić. Może wyślę im pocztą, na pewno zarzucą focha
-
Najlepsza opcja Ty wysyłasz, oni nie przychodzą, ale skoro oni tak się zachowują to z ciekawości jeszcze przyjadą, dadzą ręcznik z biedronki i jeszcze obgadaja. W końcu to Wasze wesele, wasze święto i kwasy nie potrzebne. Przemyśl sobie jeszczeFranio 2008

Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Może tak być jak Aga mówi. I jeszcze humor ci zepsują swoją obecnością. To powiedz że wysłałaś, a po fakcie "a to nie doszło? Na poczcie musieli zgubić..."
Ciężka decyzja przed tobą

nick nieaktualnyNo właśnie o to chodzi. Bo gdyby jakaś kuzynka czy ktoś to loos, ale siostra która swego czasu bardzo mi pomogła. Tyle że jednocześnie uzurpowała sobie prawo do życia moim życiem i dostała po nosie, i tak sie potoczyło.Agnieszka0812 wrote:O tyle lipa, że Twoja siostra to jest...
-
nick nieaktualny
-
Nawet jeżeli wyślesz pocztą to zaproszenie to będziesz tą osobą która wyciąga ręka. A jak ona tego nie doceni? Nie znam twojej siostry

Masz jeszcze czas. Jak podejmiesz decyzję w grudniu to też będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:22

nick nieaktualny