Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj taki krem z borowikow z parmezanem to i ja bym pochlonela... I w ogole wszystko co w tym menu sie znajduje...
My tez mielismy na weselu lososia, halibuta i jakas jeszcze rybe i dwa rodzaje miesa na druga kolacje zeby nie bylo bez przerwy samo mięso...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wydaje mi się że nie będą głodni Tylko kilkanaście osób będzie ale za to chcę ich ugościć tak na maxa, mimo że to tylko obiad. Zapunktowali u mnie z tym łososiem, może dlatego że wspominałam o tatusiu na diecie. Znając życie to łososia pochłonie i zagryzie deserem lodowym z bitą śmietaną, jak to tato Ale żeby nie było...
Ale się rozkręciłam, zaraz będę szperać po necie za zaproszeniamiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:I do tego wszystkiego woda święcona
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest jeszcze jedno, o co nie mam odwagi zapytać J...
Dyplomatki Wy moje, poradźcie mi co mam zrobić z tą siostrą i szwagrem, czy tak jak pisałam wcześniej - olać ich, czy dać im zaproszenie z nadzieją że nie przyjdą, czy też wysłać im pocztą zawiadomienie o ślubie? Jak myślicie?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Jak nie mocniejsze alko to winko sobie zamówcie. Białe i czerwone, żeby goście mieli wybór. No i oczywiście szampan na toast
Te polędwiczki grilowane miodzio. Dobrze jest mieć obcję dla gości na diecie a nie tylko tłuste mięsiwo.
A do tych ziemniaków pewnie naładują masła jak zwykle żeby były zjadliwe
Ja się raczę bułgarską anyżówką mniam Jutro się nie napiję to dziś chociaż liznęRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Reniu ja bym ograniczyła się do poczty. Skoro dali ci do zrozumienia że nie chcą kontaktu to wyrzucą do kosza, a w razie czego ty jesteś "czysta" bo zaprosiłaś tylko oni nie chcieli przyjść
A twój narzeczony jakie ma do Nich podejście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:03
Renia7910 wrote:Jest jeszcze jedno, o co nie mam odwagi zapytać J...
Dyplomatki Wy moje, poradźcie mi co mam zrobić z tą siostrą i szwagrem, czy tak jak pisałam wcześniej - olać ich, czy dać im zaproszenie z nadzieją że nie przyjdą, czy też wysłać im pocztą zawiadomienie o ślubie? Jak myślicie?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Reniu ja bym ograniczyła się do poczty. Skoro dali ci do zrozumienia że nie chcą kontaktu to wyrzucą do kosza, a w razie czego ty jesteś "czysta" bo zaprosiłaś tylko oni nie chcieli przyjść
A twój narzeczony jakie ma do Nich podejście? -
Najlepsza opcja Ty wysyłasz, oni nie przychodzą, ale skoro oni tak się zachowują to z ciekawości jeszcze przyjadą, dadzą ręcznik z biedronki i jeszcze obgadaja. W końcu to Wasze wesele, wasze święto i kwasy nie potrzebne. Przemyśl sobie jeszczeFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Może tak być jak Aga mówi. I jeszcze humor ci zepsują swoją obecnością. To powiedz że wysłałaś, a po fakcie "a to nie doszło? Na poczcie musieli zgubić..."
Ciężka decyzja przed tobąAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:O tyle lipa, że Twoja siostra to jest...
-
nick nieaktualny
-
Nawet jeżeli wyślesz pocztą to zaproszenie to będziesz tą osobą która wyciąga ręka. A jak ona tego nie doceni? Nie znam twojej siostry
Masz jeszcze czas. Jak podejmiesz decyzję w grudniu to też będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:22
nick nieaktualny