Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
roxa wrote:
Wiaterku nie kocham cię już ja tu głodna a ty moje ukochane pierogi masz...roxa, Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Winko i kakao chyba nie na raz :p
Zrobiłam wyniki i wyszla mi najnizsza norma tego sodu dzwoniłam do Gina to mnie tak zagadywal ze hej a to jak sie czuje a to ze chyba dużo solilam i w ogóle taki on jest fajny ze juz sie nie mogę doczeka następnego piątkuRenia7910, chomiczka, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyProsiłyście o menu na weselny obiad:
1 danie: rosół z kury z makaronem,
2 danie:
• zestaw mięs: sznycel szwajcarski, filet z indyka z migdałami, kotlet deyolaille, schab faszerowany z pieczarkami, roladki ze schabu, łosoś na parze
• dodatki:• ziemniaki młode, kluski śląskie, ryż, frytki,
• sos jasny (łagodny) i ciemny (pikantny)
• sałatka letnia
• bukiet surówek
Deser lodowy
• Ciasta domowe-4 rodzaje
• Owoce- zestaw owoców krajowych i południowych
no i oczywiście tort.
Coś mi nie pasuje ten rosół, zaraz napiszę do gościa maila że chcę krem z zielonego groszku albo z pieczarek.
Co o tym sądzicie???Agnieszka0812, lunadelrospo, chomiczka, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Prosiłyście o menu na weselny obiad:
2 danie:
• zestaw mięs: sznycel szwajcarski, filet z indyka z migdałami, kotlet deyolaille, schab faszerowany z pieczarkami, roladki ze schabu, łosoś na parze
• sałatka letnia
• bukiet surówek
Deser lodowy
no i oczywiście tort.
Coś mi nie pasuje ten rosół, zaraz napiszę do gościa maila że chcę krem z zielonego groszku albo z pieczarek.
Co o tym sądzicie???Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Dobry rosół nie jest zły! jeszcze jak makaron sami robią, no nie wiem, może faktycznie zupa krem poprobujcie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Prosiłyście o menu na weselny obiad:
2 danie:
• sałatka letnia
• bukiet surówek
Deser lodowy
no i oczywiście tort.
Co o tym sądzicie???
Ale ze mialam swiadomosc,ze jest przewaga gosci,ktorzy cenią sobie tradycyjny rosół (ktorego ja nie tykam ) zdecysowalam się na rosół wlasnie.
Oczywiście, to Twoje przyjęcie, ale tez Twoi goscie,więc zastanoe się co zaproszeni lubią.
Reszta menu naprawdę dobrana,kazdey rodzaj miesa-chyba tylko bez wolowiny,i ryba !
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Jeszcze nie udało mi się w restauracji dostać dobrego rosołu. Wolę nie ryzykować. Wiem że robią krem z borowików z grzankami i parmezanem - niebo w gębieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:No, ale to chyba możesz jeszcze uzgodnić, indyk z migdałami nie faszerowany
Luna myślimy podobnie. Zgadzam się z Agą że rosół świetnie się sprawdza przy tych okazjach ale właśnie zadałam pytanie o ten makaron - jeśli biorą kupny to wolę krem z borowików albo z zielonego groszku.
A co do mięs to może zamiast roladki poproszę o polędwiczki grillowane, bez panierki i mój tato cukrzyk będzie spokojnie mógł zjeść.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny