Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Nawet jeżeli wyślesz pocztą to zaproszenie to będziesz tą osobą która wyciąga ręka. A jak ona tego nie doceni? Nie znam twojej siostryFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
O matko ,aż zgłodniałam jak naczytałam się o takich smakowitościach
Byłam ostatnio na weselu i podano gościom menu ,mieli do wyboru zupy rosół albo
flaczki ,na drugie kotlet devolay ,talarki i zestaw surówek lub łosoś w sosie śmietanowym ,ziemniaczki i zestaw surówek .
Moim zdaniem dobry pomysł bo nie każdy lubi rosół czy mięso,wszyscy wyszli najedzeni i zadowoleni
Kehlana czytałam twojego posta o tym wujostwie,naprawdę ciężki człowiek z tej ciotki.
Ja dziewczyny pomału posprzątałam w domu,pomyłam podłogi i gotuje obiad na jutro.
Czuje się jakbym co najmniej hektar ziemi przekopała.
W poniedziałek pójdę zrobić badanie i sprawdzić moje tsh oraz żelazo,badałam miesiąc temu i było w normie.
Niepokoi mnie jednak ta moja senność i zmęczenie albo to anemia albo początek ciąży.
Jedno i drugie tak się u mnie objawiało.
Pamiętam ,ze we wszystkich trzech ciążach zasypiałam dosłownie wszędzie.
Tylko tyle ,że nie bolał mnie brzuch a mnie po prostu ciągnie jakbym miała mega zakwasy.Krzyz boli czy ciąża czy nie ,mam skoliozę i tyłozgięcie macicy.
Michaś [*]04.06.2014 (20tc)
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Na bank nie doceni, ja chyba bym jednak wysłała, ale nigdy nie byłam w takiej sytuacji, więc do końca nie wiem jakbym się zachowała... A może rodzice jej przekażą zaproszenie
-
Ludzie się bardzo zmieniają. Ja z bratem zawsze się ostro charataliśmy. A z czasem był u mnie świadkiem na ślubie, miał być chrzestnym Krzysia. Jak na faceta, jak może próbuje mnie wspierać.
A rodzeństwo męża. Zawsze się dobrze dogadywaliśmy, a teraz? Krzyś zmarł ani "przykro, jak się czujesz" ani wyliż mi... I jeszcze wymagają od mojego męża żeby był chrzestnym, żeby gratulował i skakał koło nich...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Nie jestem pewna czy ktokolwiek będzie chętny na alkohol, rodzice co do zasady na ślubach dzieci nie piją (to już 4 ślub, 4 dziecko), no ale zobaczymy. Pogadam z J może rzeczywiście jakiś alkohol domówimy. Wy moje głowy myślące cudowne jesteście, ja doświadczenia w organizacji wesel nie mam żadnego
Odradzam allegro, ja sie przejechalam na firmach dwoch,nie mam zaufania do firm,ktore mogą zniknac z dnia na dzien.Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Ale wszystkim czy tylko wybranym?
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Chyba czeka mnie długa rozmowa z J...
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:A w ogóle Aga, Monika jak się dzisiaj czujecie? Po wczorajszych stresach to chyba ulga maksymalna? Monia coś milczy od rana...
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia, a ja bym ją zaprosiła..w taki sam sposob,jak innych gosci. Bez szczegolnych warunkow,ale tez nie z mniejsza dbaloscia.
Wiem,ze sa rzeczy które ciezki jest zapomniec i wiem,ze niekoniecznie musicie sie zgrac w podejsciu do siebie,ale to Twoja siostra.Zycie roznie moze wasze losy ułożyć.a dzien ślubu zostanie w Twojej pamięci zawsze.i za 20,30 lat,gdy dawne problwmy będą już tak stare i błahe,dobrze jest niczego nie żałować.
I nie,niw popsuje tego dnia nic ani nikt.Bo nie bedziesz miała nawet głowy do tego:)
Postap w zgodzie ze sobą, pozostaw wybor siostrze.
Tylko slabi ludzie nie potrafia wybaczyć,wybaczanie to atrybut lydzi silnych
Agnieszka0812, Renia7910, Rudzik39, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Także Renia rozmowa z przyszłym mężem Cię czeka. Trzymam kciuki! ❤ Najważniejsze, żebyś nie robiła nic wbrew sobie, a myślę że jednak mogłabyś sobie wyrzucać, gdybyś nie zaprosiła...
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
Renia zrobisz jak będziesz uważała , jednak to twoja siostra.
Nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu ,mam jedynie młodszego brata z którym żyje w świetnych stosunkach.
Niestety mój mąż ma starsza siostrę ,która przez lata dała popalić nam,moim teściom przez to iż wyszła za mąż za idiotę.
Pomagałyśmy sobie wzajemnie ale już trzeci raz postawiła mnie w takiej sytuacji,że nie chce jej znać.
Mój mąż został nieziemsko obrażony przez swojego szwagra w swoim domu .Siostra męża po tej sytuacji powiedziała ,że kończy ten związek.Po kilkunastu dniach wróciła z powrotem do męża debila i jest wielce na nas obrażona.
Siostra męża miała niedawno urodziny ,mój A. zadzwonił chcąc złożyć życzenia i wiecie co ?
Pizda nie odebrała.
Do czego zmierzam?
Wyślij zaproszenie,nic cie to nie kosztuje ,porozmawiaj z siostrą ,może nie jest z niej aż taka mega gwiazda i dogadacie się.
Michaś[*]04.06.2014(20tc)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość