Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pytalam gina, można melisę. Jeszcze powiedział, że jeżeli chcę żeby na spokojny sen to jedna torebka na filiżankę lub dwie na kubek i parzyć pod przykryciem tak do 15 minut, wtedy działa
s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:Ja własnie sobie darowałam od początku, ale taka jestem zestresowana, że nie wiem czy nie stad mnie też ten brzuch pobolewa. W umiarze na pewno nic nie zaszkodzi :]
Doslownie nic.. -
Witajcie
Dzisiaj spokojny poranek bo urlopik mam.
Pospałam sobie do 7:30 ale nocka była trudna śniły mi się same pierdoły.
Rano już byłam na pobraniu krwi, za chwilę do dentysty wychodzę, późńiej na działeczkę posadzić kwiatuszki żeby na wiosnę żółto byłoA później na basen z Klaudią z moją rybką
Głowa napierd.... od samego rana, ale dam radę nie biorę tabletki.
Miłego dzionka życzęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Modlitwa Mężczyzny: ,,BOŻE DROGI Chodzę codziennie do pracy i wytrzymuję tam 8 godzin, podczas gdy żona siedzi sobie w domu. Chcę, żeby wiedziała, co muszę znosić, więc proszę Cię, pozwól, by jej ciało stało się moim na jeden dzień. Amen." Bóg w swej nieskończonej mądrości spełnił prośbę mężczyzny. Następnego ranka mężczyzna obudził się jako kobieta. Wstał, szybko przygotował śniadanie dla swej drugiej połówki, dzieci, przygotował im ubrania do szkoły, podał im śniadanie, zapakował drugie śniadanie dla nich i odwiózł je autem do szkoły. Poszedł do domu, zebrał rzeczy do prania i nastawił je, poszedł do banku, aby wypłacić pieniądze. Poszedł na bazarek po zakupy, potem wrócił do domu, rozpakował zakupy, zapłacił rachunki i wpisał je do książki rachunkowej. Wyczyścił kuwetę kota i wykąpał psa. Była już 13 więc spieszył się, by pościelić łóżka, powiesić pranie, wytrzeć kurze, zamieść i wytrzeć podłogę w kuchni. Poszedł do szkoły, by odebrać dzieci, a w drodze powrotnej rozmawiał z nimi. Przygotował im mleko i herbatniki i dopilnował by odrobiły lekcje. Potem wyjął deskę do prasowania i prasując oglądał telewizję. O 16.30 zaczął obierać ziemniaki i warzywa na sałatkę i przygotował kotlety schabowe. Po kolacji posprzątał w kuchni, nastawił zmywarkę, poskładał pranie, wykąpał dzieci i położył je do łóżka. O 21.00 był już zmęczony, ale jego codzienne obowiązki jeszcze się nie skończyły, gdy poszedł do łóżka, odbył stosunek, zanim zdążył zaprotestować. Następnego ranka, gdy tylko się obudził. Ukląkł koło łóżka i powiedział: ,,Boże nie wiem, co ja sobie wyobrażałem. Jakże się myliłem zazdroszcząc mojej żonie, że może cały dzień być w domu. Proszę, bardzo Cię proszę,czy mógłbyś to wszystko przywrócić tak jak było?" Bóg w swej nieskończonej mądrości odpowiedział: ,,Mój synu, widzę, że czegoś się nauczyłeś i bardzo chętnie bym to wszystko zamienił, tak jak było, ale musisz poczekać dziewięć miesięcy. Wczoraj w nocy zaszedłeś w ciążę" !
s1985, Renia7910, Wiaterek, Stópka, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Modlitwa Mężczyzny: ,,BOŻE DROGI Chodzę codziennie do pracy i wytrzymuję tam 8 godzin, podczas gdy żona siedzi sobie w domu. Chcę, żeby wiedziała, co muszę znosić, więc proszę Cię, pozwól, by jej ciało stało się moim na jeden dzień. Amen." Bóg w swej nieskończonej mądrości spełnił prośbę mężczyzny. Następnego ranka mężczyzna obudził się jako kobieta. Wstał, szybko przygotował śniadanie dla swej drugiej połówki, dzieci, przygotował im ubrania do szkoły, podał im śniadanie, zapakował drugie śniadanie dla nich i odwiózł je autem do szkoły. Poszedł do domu, zebrał rzeczy do prania i nastawił je, poszedł do banku, aby wypłacić pieniądze. Poszedł na bazarek po zakupy, potem wrócił do domu, rozpakował zakupy, zapłacił rachunki i wpisał je do książki rachunkowej. Wyczyścił kuwetę kota i wykąpał psa. Była już 13 więc spieszył się, by pościelić łóżka, powiesić pranie, wytrzeć kurze, zamieść i wytrzeć podłogę w kuchni. Poszedł do szkoły, by odebrać dzieci, a w drodze powrotnej rozmawiał z nimi. Przygotował im mleko i herbatniki i dopilnował by odrobiły lekcje. Potem wyjął deskę do prasowania i prasując oglądał telewizję. O 16.30 zaczął obierać ziemniaki i warzywa na sałatkę i przygotował kotlety schabowe. Po kolacji posprzątał w kuchni, nastawił zmywarkę, poskładał pranie, wykąpał dzieci i położył je do łóżka. O 21.00 był już zmęczony, ale jego codzienne obowiązki jeszcze się nie skończyły, gdy poszedł do łóżka, odbył stosunek, zanim zdążył zaprotestować. Następnego ranka, gdy tylko się obudził. Ukląkł koło łóżka i powiedział: ,,Boże nie wiem, co ja sobie wyobrażałem. Jakże się myliłem zazdroszcząc mojej żonie, że może cały dzień być w domu. Proszę, bardzo Cię proszę,czy mógłbyś to wszystko przywrócić tak jak było?" Bóg w swej nieskończonej mądrości odpowiedział: ,,Mój synu, widzę, że czegoś się nauczyłeś i bardzo chętnie bym to wszystko zamienił, tak jak było, ale musisz poczekać dziewięć miesięcy. Wczoraj w nocy zaszedłeś w ciążę" !2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyFajna historyjka
uśmiałam się
Ja półprzytomna z kubkiem kawy siedzę, jeszcze myślami w łóżeczku. Miałam dziwny sen - śniło mi się że wydawało mi się że jestem w ciąży, jeszcze nie powiedziałam J i z jakiejś tam przyczyny dużo się napracowałam i w nocy dostałam @ takiej specyficznej. I we śnie zastanawiałam się czy iść do lekarza czynie ma już sensu. Dziwny sen, nie jestem smutna chociaż chyba powinnam. -
Renia7910 wrote:Fajna historyjka
uśmiałam się
Ja półprzytomna z kubkiem kawy siedzę, jeszcze myślami w łóżeczku. Miałam dziwny sen - śniło mi się że wydawało mi się że jestem w ciąży, jeszcze nie powiedziałam J i z jakiejś tam przyczyny dużo się napracowałam i w nocy dostałam @ takiej specyficznej. I we śnie zastanawiałam się czy iść do lekarza czynie ma już sensu. Dziwny sen, nie jestem smutna chociaż chyba powinnam.Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Aga powtarzałaś dzisiaj badanie moczu? Ja robię drugie podejście do laboratorium, wczoraj mieli awarię systemu i nie przyjmowali, mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Ciekawe jak tam Luna i jej mama. Szkoda mi dziewczyn, pamiętam jaka ja byłam zeshizowana jak moja mama miała przepychane żyły, po nocach spać nie mogłam
Nie miała, robiłyśmy później badania w Łodzi w Koperniku, ale od tego luźno rzuconego tekstu to badań to był horrorRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWitam dziewczynki, mam powiedzmy lekkiego doła ale podczytuje was i trochę mi raźniej.
Dalej nie mam @, brzuch pobolewa na @,cycki trochę mniej ,test zrobiłam wczoraj dla potwierdzenia ze nie ma ciąży i nic się nie zmieniło.
Nie wiem czy już panikować i iść do lekarza.
@ powinna była przyjść najpóźniej 19.10.
Wyniki tsh idealne wiec to nie od tego.
Jestem juz załamana bo pierwszy raz mam takie opóźnienie.
Przecież niemożliwe żeby i testy i beta się mylila.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 10:41