X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterku ja w sumie co miesiąc mam objawy jakby ciążowe, bezsenność, bóle brzucha, nerwy (uduszę dzisiaj tego kota i J przy okazji), dzisiaj to samo myślenie o tych objawach mnie wkurza, masakra jakaś :/ co ma być to będzie, gin polecił nam pre-sed taki żel który może pomoże bo żołnierzyki za gęste i zbyt powolne, jak nie w tym cyklu to może w następnych się uda.
    Na dzisiaj chyba się wyłączam bo coś mnie te nerwy noszą, odezwę się wieczorem. Papa

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Wiaterku ja w sumie co miesiąc mam objawy jakby ciążowe, bezsenność, bóle brzucha, nerwy (uduszę dzisiaj tego kota i J przy okazji), dzisiaj to samo myślenie o tych objawach mnie wkurza, masakra jakaś :/ co ma być to będzie, gin polecił nam pre-sed taki żel który może pomoże bo żołnierzyki za gęste i zbyt powolne, jak nie w tym cyklu to może w następnych się uda.
    Na dzisiaj chyba się wyłączam bo coś mnie te nerwy noszą, odezwę się wieczorem. Papa
    Renia nam tu możesz "trzaskać" drzwiami jak coś, to w ogóle się nie krępuj, tak jak my się nie krępujemy :)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Z tą menopauza to może przesadzam choć moja teściowa zaczęła przekwitac w wieku 44 lat.
    Trudno czekam jeszcze a 29 mam wizytę u swojego lekarza.

Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik39 wrote:
    Z tą menopauza to może przesadzam choć moja teściowa zaczęła przekwitac w wieku 44 lat.
    Trudno czekam jeszcze a 29 mam wizytę u swojego lekarza.

Ale nie masz genów od teściowej tylko od swojej mamy. A twoja mama kiedy?

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Oj moja mama w wieku 39 lat urodziła mojego brata,u mnie w rodzinie to wszystkie kobiety po 50 zaczęły przekwitac.Nie wiem może to torbiel?
    Temperatura wciąż 37 a wieczorem to nawet 37.6 więc nawet nie patrzę na nią.
    Jeszcze tą prolakynę muszę znów zbadać.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I rodzina ci wmawia że jesteś "za stara" na dziecko? Słów mi brak..

Renia7910 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziewczyny.
    Biopsja czysta.Nie są to zmiany nowotworowe.Więc jednak lepsza wersja,zapchany kanalik,orzez mamy priblemy naczynkowe.Duża ulga.
    Byłam jeszcze z synem na szczepieniu,dostalismy skierowanie na wiele badan kontrolnych dla niego..
    W ogole od rana jestem poza domem..
    Najpierw akcja ratunkowa na technice(znacie to,5minut do wyjscia,mamooo potrzebuję na technike tasiemki,ozdoby,itp itd;)
    Ja już powoli kompletuje taka skrzynkę z awaryjnymi dodatkami;)
    Ale i tak papierniczy,szkoła, tauron,z mama lekarz,zakupy,szkola,szczepienie,zoologiczny,apteka,rossmann i jeszcze pranie zrobilam,obiad,poprasowalam..a w miedzyczasie kilka maili i waznych telefonow..Teraz zadania z mlodym odrabiam i sprzatam naszej biednej Harrinie klatkę..
    Do czego zmierzam,jakas dziwnie nadaktywna jestem,zero nudnosci,zero bolu,zmeczenia też, nawet vrak bolu piersi..
    Dziwne..jakby nic się nie działo, nic..
    Ale tak myślę, że gdyby było coś nie tak,to ba takim etapie dostalabym krwawienia,prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 14:42

Wiaterek, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Renia,nie znikaj,potrzebujemy Cię tutaj.Kota nie zabijaj,taki rezolutny Leonidas;)

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mąż się rozmyslil :(
    Dzieci nic nie wiedzą tylko moja mama jako jedyna mnie wspiera.
    Moja teściowa po urodzeniu Michasia jak wspomniałam jej ze idę do ginekologa to aż krzyczała żebym poprosiła o środki antykoncepcyjne "żeby znów wpadki na stare lata nie bylo".
    Moja szwagierka tez wyskoczyła z tekstem ze jestem w takim wieku ,ze może się sytuacja powtórzyć i po co mi cierpieć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Renia,nie znikaj,potrzebujemy Cię tutaj.Kota nie zabijaj,taki rezolutny Leonidas;)
    Wyszłam z domu, spotkałam się na mieście z J a na drzewie siedziała wrona i krakała, wyobraźcie sobie nawet to mnie do szału doprowadziło...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik fajne te kobiety czasami są :( u mnie w rodzinie to ama miała późnego syna - po 11 latach przerwy, w wieku 36 wpadka, dzisiaj to ukochany synuś. Swego czasu dużo komentowali że dla mnie już najwyższy czas na dziecko i męża, zreflektowali się w momencie gdy powiedziałam o naszych problemach z zajściem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ale ulga z mamą, cieszę się bardzo :) mi też dzisiaj czasu na wszystko brakuje, może stąd te nerwy. Dobrze chociaż że zaproszenia już dzisiaj gotowe, jutro mniej do załatwiania będzie.
    Objawami się nie przejmuj, znając życie to wieczorem ze zdwojoną siłą powrócą.

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/377cdd38f330.jpg
    Radosna produkcja :)

Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Luna ale ulga z mamą, cieszę się bardzo :) mi też dzisiaj czasu na wszystko brakuje, może stąd te nerwy. Dobrze chociaż że zaproszenia już dzisiaj gotowe, jutro mniej do załatwiania będzie.
    Objawami się nie przejmuj, znając życie to wieczorem ze zdwojoną siłą powrócą.
    Pokaz zaproszenia prooosze:)

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia,ale ja objawow w ogole nie mam od piczatku,raz czy dwa byla mi niedobrze..a poza tym zawsze ok..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Renia,ale ja objawow w ogole nie mam od piczatku,raz czy dwa byla mi niedobrze..a poza tym zawsze ok..
    To chyba dobrze? Czy jednak niepokoi cię to?
    Zaproszenia później, wieczorem albo jutro rano.

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na codzien w ogóle o tym noe myślę.. Ale gdy czasem czytam o objawach dziewczyn,i jak barrdzo one są nasilone,to zastanawiam się czy ze mną wszystko jest ok..ale nic.wytrzymam na wizytę i tak muszę iść za tydzień ze wzgledu na kontynuację l4

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam pierwszy weselny wkurw. Odebraliśmy zaproszenia i zawiadomienia, specjalnie braliśmy kilka sztuk więcej żeby"system przyjął zamówienie", dopłaciliśmy 40% do wartości zamówienia po to aby mieć je gotowe na jutro. Były gotowe na dzisiaj ale w zawiadomieniach w ogóle nie pogrubili nazwisk i imion osób do których to idzie, zlewa się wszystko z tekstem. Zapłaciliśmy prawie 100% zl za zaproszenia dla 8 par i zawiadomienia dla 6 i nawet tego nie potrafią dobrze zrobić. Specjalnie byliśmy osobiście w drukarni...

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czekam na mojego R i będziemy jechać. Mam złe przeczucia, oby się nie sprawdziły :-/

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia proszę o spokój.
    Wszystko jest dobrze.
    O ktorej masz sanse sie wcisnac

f2w39jcgiqq8ck90.png
‹‹ 502 503 504 505 506 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ