X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serce się kroi w takich sytuacjach naprawdę, jedni wyrzucają a drudzy nie mogę mieć bo tracą :( a tak wiele ludzi dałoby tym dzieciom dobre godne życie :(

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Mówił że u góry, zaznaczył że to nie przechodzi przez środek. No i poruszał dzieckiem i widziałam że ono może śmiało pływać tak, że było po obu jego stronach
    Czyli ze nie ma zagrożenia. To super :) łatwo mi mówic ale postaraj się myśleć pozytywnie :) życzę dużo spokoju i cierpliwości :)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Może skonczmy z rozwlekaniem tematu zrostu Pucka,juz wystarczajaco się męczy, jakie to ma znaczenie gdzie jest zrost?
    Ma swojego lekarza,ktory nadzoruje sprawę i opowiadanie historii ze komus wydarzyło się coś złego nie pomaga.
    Pucek jak potrzebuje,to nam pisze co czuje,ale my na siłę jej nie przypominamy o temacie
    Nie miałam nic złego na myśli. Nie denerwuj się bo chodziło o to że znam już jeden taki przypadek i lekarz uznał że nie ma się czym przejmować tylko po prostu często kontrolować. A chyba lepiej ze Pucek może sobie porównać z kimś innym.

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • pucek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie drąż już tego kierzynka, to nie taki wątek. Dzięki że podzieliłaś się ze mną swoją wiedzą w temacie, ale nie chcę tutaj pyskówek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:02

s1985, Agnieszka0812, Renia7910, katarzyna_d, Stópka lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś czuję, że przez weekend u mamy ze 3 kg przytyje :-P

Renia7910, s1985, Stópka lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • pucek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co mama dobrego zrobiła, opowiadaj! JA do mojej we wtorek jadę, już się zastanawiam co zamwić na obiad, ale chyba poproszę znowu o rosół :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam zjebany dzien,a noc byla duzo gorsza nic nie spalam,mialam.hakis napad strachu,zlosci,placzu...telepalo mnie i nie spalam praeie nic,melisa nie pomagala,z rana wstalam i polecialam do Zusu,panie bardzo mile i wszystko wytlumaczyly,daly papiery do wypelnienia i Agus mi do pracodawcy nie kazali,bo platnikiem moim jest zud eiec tylko lekarz i w poniedzialek zaniose i z glowy,w sumie jeszcze troszku czasu,mam do polowy stycznia chorobowe,ale bede miec juz z glowy,kupilam malej cos zaraz wam pokarze,ale nie poprawilam sobie nastroju,sweterek sobie kupilsm tez nic,wiec jest dzis do dupy i nawet tottilla mi nie pomogla moja ulubiona,bede robic zaraz porrogi ruskir i z kapusta i grzybami,tak mnie wzielo,na weekend beda miec jedzonko a ja spokoj,Sysia <3

pucek, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • pucek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka, fajnie że wszystko udało Ci się załatwić.. Wszystkie mamy chyba gorszy dzień, ja od wczoraj mialam lęki ale dzisiaj już miałam panikę w związku z tym zrostem, ale na szczęście dziewczynki kochane mnie tu podniosły na duchu i czuję się lepiej

Agnieszka0812, ilonia1984, kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/25419185162219934273_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:20

Renia7910, pucek, Agnieszka0812, katarzyna_d, kehlana_miyu, monilia84, Stópka lubią tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, że pepco było :)

Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucus to dobrze,ze Ci lepiej...wszystko bedzie dobrze,ja jeszcze takiego dolanie mialam,jakos kryzys mnie zlapal...ale minie ;(jej jakie w tym pepco ladne rzeczy,ja nigdy nie chodze bo daleko,ale kolezanka mnie zaciagla za 40 zl to kupilam,duzo rzeczy jest dla malenst a dla chlopakow jakie fajne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:24

Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość

• pucek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj zjadłam już dwie połówki bułki z dżemem truskawkowym, grejfruta tego słodkiego, bagietke z masłem czosnkowym, kaki, wypiłam szklankę mleka i herbatę a ciągle czegoś mi się chce...

Agnieszka0812, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie usiadlam do nauki..serio zabrzmie jak wariatka,ale ja to bym chciala żeby mnie na tydzoen zamkneli w szpitalu dla profilaktyki,gdyby nie moj Synuś..
    Wrocilam do domu koło 12,jeszcze wspolnik meza dzwonil,zebym ogarnela jakas aferę z klientem,porzygalam sobie włosy (sorry ze relacjonuje tez to,ale jak wszystko,to wszystko) wiec szybko pod prysznic,w miedzyczasie gotowalam zupe i drugie danie..wrocil maz i zaczal komentowac nuby w zartach ze wygladam jak z slu gangu(slums attack) bo mialam spodnie dresowe i wlosy umylam ,ale nie rozczesalam bo chcialam szybko ugotować..
    Poszedl pod prysznic,wrócił syn ze szkoły,maz wyszedl z wanny i zaczal mi w kuchni zdrapywac sobie resztki akrylu z rąk i komentować ze chyba nie taka farbę kupilam jak trzeba bo nie satynowana...
    No ii ze czemu ryba on by zjadl hamburgera(a mnie mdli zapach miesa) i w pewnej chwili zrobiło mi się gorąco i dostalam szału i powiedzialam ,ze dopiero wroxilam do domu,że w pół biegu gotuje im obiad ze zaraz trzeba z młodym do lekcji,aa kiedy mija nauka.i ze egzamin za kilkanascie dni, a ja jestem na 8 z 30 rozdziałów ktore musze nie tylko przeczytac ale zajebiscie rozumiec i ze pozniej bede sluchac ze czemu nie zdalam ze on ma juz dosc moich studiów.

W odpowiedzi uslyszalam,że może jak odloze smartfona ii nie bede zasypiac popoludniami to vede miala czas..i wyobrazcie sobie ze on mi policzyl ze jak sie postaram to dwie godziny rano (ciekawe k.rwa gdzie,jak od rana do poludnia mama zalatwienia)i dwie popołudniu godziny spokoj ie znajde..i ze chyba mi powinno wystarczyc(wierzcie mi,ze na ten przedmiot to za mało).. I ze wszystkie kobiety mają pracę, i dzieci dwojke albo w ciąży są i zalatwiaja sprawy i dbaja o dom itp..
    I dal mi przyklad swojej mamusi... Ze ona jak on byl maly to w ciazy z młodszym bratem i do pracy chodziła i sama byla bo ojciec za granica..
    Wiec sie zapytalam czy do tego miala studia, remont mieszkania firme męża na glowie..i ze dodatkowo miala takie szczęście że tego meza nie było i nie musiala po nim syfu sprzatac prac i gotować najlepiej w szpilkach i samych stringach...i ze od teraz mam to dzies,skupiam sie na nauce i to jest priorytet..
    Ostatnie słowa juz wrzeszcalam chyba na pół osiedla, obrazil się ,dodał:' powiedzialbym cos,ale nie chcę byc chamski' no k.rwa wielki pan łaskawca! A co chcial powiedzieć to i tak wiem,że może takie studia to nie na moje możliwości...
    I pozniej z wielkim fochem pytal czy ten obiad co jest to on sobie moze zjesc,bo jak nie to nie ma problemu on sobie frytki wyjmie i zeam jego ubrań nie prac on sobie akueat swoje raz w tygodniu wypierze...
    Sumując mój wywód nic do tej tepej głowy nie dotarło, nic!
    Ja nie mam problemu z obowiazkami domowymi,tylko z tym,że on przez remont wiecznie naburmuszony i wymaga,zebym wszystko inne robila ja,ale w mieszkaniu też pomagała i sorawy zalatwiala tez ja..

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna :D On pewnie i tak myśli że to hormony :) Cieszę się że mu powiedziałaś co Ci leżało na sercu!

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci są tępi. Tyle na temat.
    Luna olej go i ucz się, niech sam sobie przez jakiś czas pogotuje. Mądruś.

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ty święta jesteś, że to wytrztmujesz, ja to bym chyba z morda wyjechała, focha na tydzień walneła i niech kuźwa sprobuje przez ten tydzień bez swojej niewolnicy coś zdziałać! Ale mam wnerwa na niego!

Renia7910, pucek, ilonia1984 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie,on tego nie zwala na hormony..on jest zmeczony i on ma prawo i manerwruje jak chce,jak danego dnia robie vos fizycznie ciezkiego to mi mowi ze on foYcznie w mkeszkaniu ciezej pracuje,a jak mam duzo zalatwiej plus nauka,to słyszę, że jego praca intelektualna w firmie jest bardzo ciężk..
    I jego mama nie narzekala w ciąży, nie miała auta i musiala pracowac,a ja nie muszę!
    Mam ochotę go zabic doslownie i przez te niecale dwa tygodnie żyć w maksymalnym syfie dbajac tylko o swoje studia i Maćka naukę, bo on jeszcze jest teraz urazony

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie,on tego nie zwala na hormony..on jest zmeczony i on ma prawo i manerwruje jak chce,jak danego dnia robie vos fizycznie ciezkiego to mi mowi ze on fizycznie w mieszkaniu ciezej pracuje,a jak mam duzo zalatwiej plus nauka,to słyszę, że jego praca intelektualna w firmie jest bardzo ciężk..
    I jego mama nie narzekala w ciąży, nie miała auta i musiala pracowac,a ja nie muszę!i w ogole to ja powinnam o nirgo dbac bo stracil apetyt i jest chudy a ja tylko go dobijam. I zamoast go odciążyć on musi pracowac ciężej..
    Mam ochotę go zabic doslownie i przez te niecale dwa tygodnie żyć w maksymalnym syfie dbajac tylko o swoje studia i Maćka naukę, bo on jeszcze jest teraz urazony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:23

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie powinien porównywać Cię do swojej mamy. Skoro jest taka cudowna to mógł się z nią ożenić pfffff

Nic to, tulam kochana, nie przejmuj się nim. Mój J jak jest zmęczony to też robi się taki przysłowiowy"wrzód na d...e".

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Nigdy nie powinien porównywać Cię do swojej mamy. Skoro jest taka cudowna to mógł się z nią ożenić pfffff

Nic to, tulam kochana, nie przejmuj się nim. Mój J jak jest zmęczony to też robi się taki przysłowiowy"wrzód na d...e".
    Jego mama rzeczywiscie wzór cnót, zupa z proszku albo pizza z piekarnik,a po nocy to dzieci najlepiej zeby w domu się chowaly po kątach bo ona odsypia i slyszy kazdy krok.

Renia7910 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
‹‹ 602 603 604 605 606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ