Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:A no i jeszcze mi wyliczyl ile czasu trace na silownie bow tym tygodniu az raz udalo mi sie pojsc..
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Ciężkie życie z tymi chłopami, szczególnie jak to takie mamusine cycusie.. Byłam kiedys z takim chłopakiem pół roku i myślałam że z tą starą raszplą nie wytrzymię... MASAKRA, najlepsza, najbardziej idealna, co weekend jezdzilismy do mamusi, codzienne telefony do mamusi, mamusia to mamusia tamto.. Ale na szczęście rozstaliśmy się, bo okazało się że.... on jest GEJEM !
Żałosne co.. umawiać sięz gejem.. do dziś mam traumę po tym, ale już potrafię się z tego śmiać CZasami śmieje się z tego nawet mój M. (100% hetero!)Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyMasakra d=od wczoraj nie jadłam nic dopiero o 14 zjadłam pierwszy posiłek,,
w poradni siedziałam od 10 do 13:45 ehh
Lekarka mnie zaprosiła na USG na odział na specjalistyczny sprzet, robi mi to Usg mierzy itp i zła bo maluszek śpi i żle sie ułozył!!
Kazała mi pospacerować z 10 min i wrócic !!
ok kolejne USG dalej lekarka wkurw.... bo mały w dupie miał całe badania i brzuchem ruszała itp i nic poźniej dopochwowe !
po godzinie czasu mówił ze jej rece opadaja i że nie zmierzy przezierności karkowej, a ja czy się cos zmieniło od srody bo wynik był ok:P
a ona usiadła i prawie sie rozpłakała hahahhahha bo zapomniała ze miałam genetyczne hahaaha
w sumie jeszcze raz zbadała maluszka i zdrowy jak ryba 7,47 cm
mam zdj duzo ale dziwne nie wyraźne tylko 3D mam wyraźne.
No i tak oto przeszłam drugie Usg genetAgnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:A dlaczego drugie? Ja też byłam 40 minut
Ma bardzo dużo pacjentek tyle się do niej pcha i zapomniała hahaha a ja się tam nie obraziłam bo sbie długo pooglądałam i się śmiałam jak wkurwiona trzepała mi tym brzuchem a mały tylko ręką machnoł, może fakrea wystawił heheheheRenia7910, pucek, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Hahaha masakra, dobre! Och wy baby
Jak bym wiedziała ze genetyczne chce mi zrobic to przeciez odrazu bym jej powiedziała, ale ona nic nie mówiła tylko badała serduszko mi puszczała oglądała wszystko i na końcu powiedziała zę nie moze zmierzyć tej przezierności no to się wyjaśniło
Jak wracałam koło poradni to babki w kolejce warczały !!!!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka ja to bym temu Twojemu nakopała wiadomo gdzie. Tylko on może być zmęczony tak? Ech podkurzyłam się strasznie. Jak on tak podziwia tą swoją mamusie to wystaw mu rzeczy za drzwi i niech do niej wraca. Przypuszczam, że szybciutko by Cię przepraszał...Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kasia ale masz fajnie zakręconą lekarkę :] Mój niestety nie wykonuje genetycznych, mówi, że są ludzie, ktorzy lepiej się na tym znają, więc ja się zapisałam do najlepszego w mieście. Najpierw termin na... 16 grudnia, no ale coś się zwolniło wcześniej.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Sysia ma dzisiaj do domu wracać? Mnie zostawili jeszcze 2 dni ale nie wiem jak to w innych placówkach jest.
Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja wyszłam następnego dnia, ale przyjmowali mnie już wieczorem i zabieg miałam bardzo późno. Nie wiem jak gdzie indziej, ale jakbym ja poszła rano to by mnie wypuścili od razu chyba.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Ja miałam zabieg chyba koło 13-14 a o 17 już wyszłam... Pamietam jak sie dobrze trzymałam, prawie nie płakałam... Aż do momentu przekroczenia progu... W domu zaczęłam po prostu wyć.... i siedziałam wtulona w M. i wyłam, krzyczałam i wyłam jeszcze mocniej... Jak o tym teraz myślę, łzy same płyną..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...