Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu ale mnie ten M. irytuje dzisiaj.... Mlaska mi nad uchem cukierkami, gada jakies głupoty, drapie sie po tych jądrach i mnie wkurza. Memła tak dlugo tego cukierka i odgryza po milimetrze trzymając go ciągle w ręku a potem oblizuje paluchy jak jakiś gowniarz i mlaska tylko. Ciągle mnie laskocze.... Chcilabym mu czasami uciec
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyMój J też mnie wkurza, zawsze najgłośniejszy, wszędzie go pełno, najwięcej gada i zaczepia, 30min jazdy autem i całą drogę pier...ł jaka to ja jestem cudowna że po nich przyjechałam. Odwieźliśmy wszystkich do domu, zanim podgrzałam wrapa to usnął w kurtce w korytarzu. Chrapie aż kot się patrzy. Osłabia mnie ten facet czasami...
Głowa odrobinę mniej boli.lunadelrospo, kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Mój J też mnie wkurza, zawsze najgłośniejszy, wszędzie go pełno, najwięcej gada i zaczepia, 30min jazdy autem i całą drogę pier...ł jaka to ja jestem cudowna że po nich przyjechałam. Odwieźliśmy wszystkich do domu, zanim podgrzałam wrapa to usnął w kurtce w korytarzu. Chrapie aż kot się patrzy. Osłabia mnie ten facet czasami...
Głowa odrobinę mniej boli.
Miałam kiedys z mężem taką przygode za czasów mieszkania w Krakowie..ale nie będę opowiadać bo wstyd;) -
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Renia,macie w korytarzu jakąś lezankę?
Miałam kiedys z mężem taką przygode za czasów mieszkania w Krakowie..ale nie będę opowiadać bo wstyd;) -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Mamy taka maleńką pufę na której najczęściej kot leży. Mi też jest wstyd, nawet nie jest jeszcze moim mężem a zachowuje się jak...
Nie przejmuj się, u nas to byl dywanik w ksztalcie hipopotama..Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Moj jak sie upije to zasypia na sofie i cale łóżko mam dla siebie
Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny