Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pytam bo w takim razie jutro bedzie zdecydowanie lepszy dzien weekend
Renia7910 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Dzień dobry dla 17tygodniowego Pucka;)
Spalam sobie dobrzd,az obudzil mniebtelefon meza o szóstej.. Maz odbiera,myśli z pracy i słyszę dzień dobry,ja wbsprawie oferty wynajmu mieszkania...myślę sobie WTF!! Mąż bodpowiada grzecznie wie Pan,teraz jest szósta (a facet :no wiem) i mąż bkontynuujac to ja do pana oddzwonie później...Renia7910, Stópka, pucek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dziś tylko na chwilkę, bo u mnie będzie w weekend małe zamieszanie. Przyjeżdża moja siostra z mężem i dwójką dzieci
Właśnie udało mi się Was nadrobić
Lunka, to mąż miał rano widzę budzenie "zamówione" na tel A tak poważnie to ja na Twoim miejscu na jakiś tydzień zostawiła bym go samego z wszystkimi obowiązkami... niech firme i obiadki dla siebie ogarnia sam, a Ty zajmuj sie soba i synem, takie moje zdanie... a jak po tygodniu nie zrozumie nic i będzie dalej burczał, że nic nie robisz, to zawsze można go uświadomić, że jak mu źle i mamusia taka idealna, to może z mamcią niech dalej żyję... Ja rozumiem, że macie dziecko i czekacie na drugie, ale chyba trzeba go ustawić do pionu...
Sysia
Pucek gratuluję 17 tc
Renia fajnie, że z szefem jakoś udało się pierwsze spotkanie po powrocie i że nie będzie robił problemów
Ja dziś robiłam test i negatyw jak nic... no ale trudno, może następnym razem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 07:56
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka, dobrze że podchodzisz do tego spokojnie! Jeszcze bedzie tak,jak bys chciała!
Mąż wczotaj wieczorem przeszedł sam siebie,wrócił do domu,nie sprawdził nawet gdzie jestem,ani też cześć nie powiedział. I po chwili wpadł do sypialni i w wielkim hukiem zaczął pakować paczki z firmy.. Tlukac się przy tym,przy włączonym świetle, bez słowa do mnie.
Ja sobie na spokojnie skonczylam rozdział, odlozylam książkę i poszlam spać.. A szczęśliwie potrafię zasnąć gdzie chcę.. Więc chyba tylko go wkurzylam;)
A z tymi telefonami od rana ludzie są niepowazni..wczoraj wieczorem dodalismy ogłoszenie, pierwszy telefon dziś 6,drugu telefon 7.15,do tego dwa smsy :'jestem zainteresowany' -nie wiem,to ja mam dzwonić? Uwaga- o 5 rano!
-
witam się z rana juz praktycznie po kawie, głowa mnie masakrycznie boli od dwóch dni ;/ , wczoraj wyszłam ale jestem pod telefonem bo nie załatwili dla mnie immunoglobuliny a musza mi ja podac w ciagu 72 godzin po zabiegu/porodzie i tak jeszcze moj koszmar sie nie skonczył, tak staram sie przejsc do zycia codziennego, ale siedze rozmyslam co i jak, chyba najbardziej mnie dobiły słowa tesciowej, choć wiem że nie mówiła tego w złej intencji " a tak się już cieszyłam" ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysia nie myśl o innych, pomyśl o sobie.. Mam nadzieje ze szybko uda Ci się odnaleźć równowagę. Wiem ze po takiej tragedii ciężko sie podnieść ale moze po tych wszystkich badaniach jeszcze kiedys zapragniesz spróbować. A jesli nie, to Twoje dzieci na pewno dają Ci wiele radości i milosci wiec pewnie nie pozwolą Ci za dlugo na smutek. Dobrze ze mąż jest przy Tobie kochna, no i my
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
wiecie to nie to że ja nie chce próbować, ja sie boje bo wiem ile mnie kazda wizyta nerwów kosztowała, a co sie odbijało na mojej psychice , ciesze sie ze nie mówilismy w całej rodzinie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Luna ludzie to idioci... Dzwonić tak wcześnie w sobotę...
Renia wykorzystaj weekend w pełni bo w pn znów do roboty
Stopka dorze ze się nie denerwujesz, to na pewno by nie pomoglo w niczym. Zobaczysz ze się uda trzymam kciuki kochanaStópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Sysia wiem jakie to bolesne i jaka to w ogóle trauma być w ciąży po stracie... Kzda wizyta to myśl ze pewnie uslyszy sie wyrok... Daj sobie troszkę czasu kocham, przebdajcie sie, moze wyjdzie jakas przyczyna i będziecie mogli temu następnym razem zapobiec
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Sylwuś przecież sama wiesz, że teściowa naprawdę się cieszyła, szczerze się cieszyła, może tak trochę niefortunnie sformułowala swoje myśli i odczucia.
Pucusie 17 tc czas się zbierać za wyprawkęs1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga z wyprawka to jeszcze na spokojnie. Na następnej wizycie przycisnę lekarza niech mi powie wszystko o tym zroscie i moze cos zacznę kupować. Ostatnio w Rossmannie widziałam takie daj skarpetusie. Takie w sam raz na Adasia, ale poczekam jeszcze z nimi
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:witam się z rana juz praktycznie po kawie, głowa mnie masakrycznie boli od dwóch dni ;/ , wczoraj wyszłam ale jestem pod telefonem bo nie załatwili dla mnie immunoglobuliny a musza mi ja podac w ciagu 72 godzin po zabiegu/porodzie i tak jeszcze moj koszmar sie nie skonczył, tak staram sie przejsc do zycia codziennego, ale siedze rozmyslam co i jak, chyba najbardziej mnie dobiły słowa tesciowej, choć wiem że nie mówiła tego w złej intencji " a tak się już cieszyłam" ;/
Tak czuję, ze caly ten smutek dopiero zaczyna do ciebie dochodzic..
Odpocznij kochana,spij duzo..s1985, pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
A ja od wczoraj panikuję. Wieczorem zrobiłam test i wyszedł bladzioch, dzisiaj rano powtórzyłam - trochę ciemniejszy. Przeraziłam się, ze coś się dzieje, bo wczoraj mnie bardzo brzuch bolał i poleciałam do szpitala na betę. Teraz siedzę jak na szpilkach - wyniki dopiero ok.15
-
Sysia Kochana, zbadacie się, znajdziecie przyczynę i może za jakiś czas będziecie gotowi żeby znów spróbować. Wiem ze ciężko Ci w tej chwili o tym myśleć, ale za jakiś czas ból troszkę zmaleje. Odpocznij, wyśpij się jak mówi Lunka. Ściskam Cie bardzo mocnoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki