Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kochane jak sie robi taki pech teraz to moze czas zrobic nowy watek i nowe wirusy rozsiewac ?
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Po prostu strasznie smutno się tu zrobiło a ja bym nie chciała się jeszcze smucić.. Też się popłakałam jak przeczytałam że u Chomiczki krwawienie ale jakaś taka wiara teraz we mnie wstąpiła...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Wiesz ze tez o tym myślałam, żeby założyć nowy wątek i się na niego przenieść2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Ja wierzę, że nic złego się nie stanie, że im tam pomagają. Chomiczka na pewno zaraz się odezwie i napisze, że nic strasznego się nie dzieje...
Renia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Renia7910 wrote:Ale co to da?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Chodzi ogolnie o to
Ze nie moze byc normalnie!spokojnie,kazda z nas zasluguje na spokojna ciaze bez lez,problemow
strachu...kuzwa mi sie wydaje,ze kiedys bylo prosciej i takie rzeczy sie nie dzialy,a napewno nie tak czesto...i chyba sie nie myle
Jestesmy coraz slabsze a srodowisko jest tak zanieczyszczome i strute..,aj sami sie wykonczymy,nie no noe jest pechowy,tyle z Nas tu zaciazyly,Renia ma racjie to nie forum to zycie,niesprawiedliwe zycieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:02
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Reniu ja to jak przyszłam na OF i zaczęłam pisać na którymś wątku to poznałam Wiaterka i ona mnie zaprosiła na nasz wątek który był jeszcze z Justine, mówiąc że to szzęśliwy wątek i że jedna po drugiej zachodzą. I jak już na wątku byłam to chyba na drugi dzień Ilona się dowiedziała o ciąży a niedługo potem ja i potem kolejne dziewczyny Monika, Aga,Wiaterek, i cała reszta babek po kolei zachodzi. I jak Sysia napisała nam że ta tragedia znów ją spotkała, a wczesniej przeżywałyśmy jej biochemiczną ciążę to poczułam sięjuż nie taka pewna na tym szczęśliwym wątku... Jakoś tak dziwnie... Może to minie jak dostaniemy dobre wiadomości od Chomiczki
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Zmiana wątku... no w sumie to jak chcecie, ale mi się wydaje, że to nie ważne czy będziemy pisały tu czy na nowym, ważne są osoby w nim uczestniczące...
Może nie powinnam tak pisać, bo ja troszkę tu od Was odstaję, ale takie moje zdanie OooWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 08:03
s1985, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Pitolisz stopko z tym odstawaniem a z reszta sie.zgadzam, jej ja juz o tej porze dawno spie,ale czekam na wiesci,moze jeszcze cheile wytrawam chodz juz ledwo na oczy patrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:08
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Mi się wydaje że Chomiczka teraz pewnie badana, potem może dostanie jakieś leki, kroplówkę, te wszystkie nerwy i w ogole to tak szybko nie napisze... Może nawet rano napisać, może nawet by było lepiej, żeby dali jej leki i zeby poszła spać bo nerwy to wiecie, jeszcze gorzej nakręcają to wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:17
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja to już ok 21 chrapie M. do ucha normalnie, ale też czekam na wiadomość... Choć już mi się oczy zamykają...
No trochę odstaje, nie ogarniam jakoś tych starań o dziecko ani psychcznie, ani fizycznie... Nie to co Wy, twarde doświadczone babki A co za tym idzie mało się odzywam i w ogóle, ale staram się jak najwięcej czerpać z Waszej wiedzyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:16
Stópka
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.