Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Aga leci czas szybko a odkąd nie odliczam każdego dnia do konca 1. trymestru to jeszcze szybciej dzwoni sie dzis umowic na polowkowe Ilonia kiedy Ty masz polowkowe?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ja mam tak że zawsze na wizycie mnie zapisują na połówkowe. Z Klaudią i Wiki miałam połówkowe dość późńo chyba ok 22tc. Tym razem u gina będę na wizycie 16t5d czyli 17tc a jeśli nic nie zmieni to będę za 4 tygodnie, bo teraz mam tak wizyty czyli 20t5d to troszkę szybko by było. Chociaż niby od 20tc można nie ???
Widzę że w kalendarzu belly mi pisze że 18-22 tc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 08:19
Agnieszka0812, Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Ja mam tak że zawsze na wizycie mnie zapisują na połówkowe. Z Klaudią i Wiki miałam połówkowe dość późńo chyba ok 22tc. Tym razem u gina będę na wizycie 16t5d czyli 17tc a jeśli nic nie zmieni to będę za 4 tygodnie, bo teraz mam tak wizyty czyli 20t5d to troszkę szybko by było. Chociaż niby od 20tc można nie ???
Widzę że w kalendarzu belly mi pisze że 18-22 tc:)monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzień dobry
Jestem i ja
Chomiczka bardzo się cieszymy z Twoich dobrych wieści Wczoraj odczytałam jednym okiem, ale już nie miałam napisać. Dużo wypoczywaj, bo to teraz bardzo ważne. Widzisz, Ty nie wierzyłaś, że wrócisz z dobrymi nowinami, ale my wierzyłyśmy i czekałyśmy z nadzieją, że będzie dobrze Może na tej dzisiejszej wizycie dowiesz, się skąd to krwawienie. Mam nadzieję, że ta dzisiejsza wizyta trochę Cię uspokoi
Monilka nie odpuszczaj z mężem Facet musi poczuć, że ma obowiązki wobec rodziny. (Znam to trochę z sytuacji u mnie w rodzinie.)
Wiaterek, niezapominajka czekamy na wieści z Waszych wizyt Może jakieś zdjęcia się dziś posypią
Ja wczoraj miałam trochę gorszy dzień. Posmęciłam Wam trochę, przepraszam Mój M. też oberwał za nic... @ się rozkręciła, w pracy mam trochę problemów i chorą atmosferę i chyba nastąpiła wczoraj taka kumulacja wszystkiego. mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, do 12ej siedzę w pracy, potem trochę pracy w terenie. W wawie deszcz pada, więc zmoknę trochę, ale przynajmniej nie będę musiała na niektórych patrzeć... Kończę kawę, zabieram się do pracy, a Wam życzę miłego dniaAgnieszka0812, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópeczko może smęcić ile chcesz, wiesz że my to lubimy hehehehh
Brakuje słoneczka za oknem bo wtedy dzień jest piękniejszy wiem to z autopsji.
Z mężem nie popuszcze, ja sobie poradzę, skoro cały czas daje sobie radę to teraz też dam Chce żeby zrozumiał a jak się poddam to dalej będę robić wszystko tak jak było a tego nie chce.
Kocham go bardzo bardzo mocno ale chce poczuć że on też mnie i nasze dzieci bardzo kocha. Mam nadzieję tylko że się nie podda, bo wtedy pozostanie nam tylko rozstanie. Ale na razie o tym nie myśle.
Kombinuje co kupić temu mojego chrześniaczkowi jak jutro przyjedzie. Tak się za nim stęskniłam. Facet ze stolicy to muszę się spisać jako chrzestna Co fajnego można 1,5 roczniakowi kupić ???? Klocki, pluszaki ???
Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Może jakieś drewniane klocki? A może FisherPrice ma takie fajne zabawki z jakimiś elementami geometrycznymi do dopasowywania, albo grające edukacyjne też są fajne. Z tego co pamiętam mojej siostry dzieci za takimi zabawkami w tym wieku przepadały
monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Stópeczko może smęcić ile chcesz, wiesz że my to lubimy hehehehh
Brakuje słoneczka za oknem bo wtedy dzień jest piękniejszy wiem to z autopsji.
Z mężem nie popuszcze, ja sobie poradzę, skoro cały czas daje sobie radę to teraz też dam Chce żeby zrozumiał a jak się poddam to dalej będę robić wszystko tak jak było a tego nie chce.
Kocham go bardzo bardzo mocno ale chce poczuć że on też mnie i nasze dzieci bardzo kocha. Mam nadzieję tylko że się nie podda, bo wtedy pozostanie nam tylko rozstanie. Ale na razie o tym nie myśle.
Kombinuje co kupić temu mojego chrześniaczkowi jak jutro przyjedzie. Tak się za nim stęskniłam. Facet ze stolicy to muszę się spisać jako chrzestna Co fajnego można 1,5 roczniakowi kupić ???? Klocki, pluszaki ???Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Ja swoja po Macku sprzedalam jak wyrosl,ale była naprawdę niezla zabawa,mam nawet filmik jak moj tata kosi trawe w ogrodzie a Macio za nim;)
Jak bede miala corke,to jej kupie odkurzacz Pyłek;)Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze chwile mmi zejdzie, dopiero przyjechaliśmy, pare osob jest. Wiaterek powodzenia :*
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015