Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ka nawet jeszcze z domu nie wyszłam skończyłam się "przygotowywać" do wizyty na razie i zjadłam śniadanie. Chomiczka pamiętaj o zdjęciu
Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Ja mam 23 listopada i to bedzie 20 tydzien,wiec troche wczesnie,jeszcze 2 tygodnie ale dzis ide do gina po te zaswiadczenie do zusu,bylam w glownej siedziboe dzis,pani mi wytlumaczyla Agus,ze te papiery wszystkie ze szpitala ksiazeczki itd owszem beda potrzebne,ale trzeba to wziasc do orzecznika Zusu,bo bedziemy wezwane,tak samo moge wziasc wtedy zaswiadczenie z pracy ktorego mi nie daly,ale je moge dostarczyc odrazu i mi powiedziala,ze ona zadnych papierow nie przyjmuje bo od tego,zeby to wyogladac jest ten orzecznik,wiec zloze to co mam a reszte jak mnie wezwa dostarcze i tyle...sranie w banie co zoa biurokracjia,dzirwczyny jak mnie boli dzis krzyz,to jest przesada,a musze posprzatac i zakupy zrobic bo przeciesz jutro swieto,jakas salatke tez by sie zrobilo,ale problem w tym
Ze mi sie kurewsko nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 09:59
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj w drodze do pracy po raz pierwszy miałam przemyślenia odnośnie sensu tego co robię...
Ale to nic, w przyszłym tygodniu idę do szefa z wnioskiem o szybsze odejście, w czwartek zarejestruję się na badania wstępne i zacznę odliczać dni do końcaAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem w spoldzielni mieszkaniowej.czekam w kolejce,moj pecherz odmawia posluszenstwa.Koniec świata.Lekarz mowil mi ze u mnie to jakbym juz dwa razy dalej byla,ze wzgledu nanwielkosc macicy..
Mam teraz niewielki wybor,albo bede tu jakims cudem probowac się nie posikac,albo poprosze te nieuprzejme baby o klucz(marne szanse) powolujac się na ciążę..Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niech daja klucz bez jaj,jezu ja zawsze tak mam,ze jak gdzies pojde to akurat wtedy zaczyna mi Zosia uciskac na na pecherz i poprostu musze siknac...zawsze tak jest ;)Renik zabrania mi.stan mojek kuchnie,zalamka normalnie Trxymam kciuki za wizytki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:12
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ja mam 23 listopada i to bedzie 20 tydzien,wiec troche wczesnie,jeszcze 2 tygodnie ale dzis ide do gina po te zaswiadczenie do zusu,bylam w glownej siedziboe dzis,pani mi wytlumaczyla Agus,ze te papiery wszystkie ze szpitala ksiazeczki itd owszem beda potrzebne,ale trzeba to wziasc do orzecznika Zusu,bo bedziemy wezwane,tak samo moge wziasc wtedy zaswiadczenie z pracy ktorego mi nie daly,ale je moge dostarczyc odrazu i mi powiedziala,ze ona zadnych papierow nie przyjmuje bo od tego,zeby to wyogladac jest ten orzecznik,wiec zloze to co mam a reszte jak mnie wezwa dostarcze i tyle...sranie w banie co zoa biurokracjia,dzirwczyny jak mnie boli dzis krzyz,to jest przesada,a musze posprzatac i zakupy zrobic bo przeciesz jutro swieto,jakas salatke tez by sie zrobilo,ale problem w tym
Ze mi sie kurewsko nie chceFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dojechalam do mieszkania ,dobrze ze tam juz jest toaleta zamontowana;)
Musze teraz szybko na drugi koniec miasta po programator do ogrzewania mamy,ale zawszebjak mam pelny pecherz za dlugo,to pozniej tak bardzo boli,że nie dam rady prowadzic narazie:(
Pecherz uviskal na endometrioze i teraz cale nogi paralizuje.. -
lunadelrospo wrote:Dojechalam do mieszkania ,dobrze ze tam juz jest toaleta zamontowana;)
Musze teraz szybko na drugi koniec miasta po programator do ogrzewania mamy,ale zawszebjak mam pelny pecherz za dlugo,to pozniej tak bardzo boli,że nie dam rady prowadzic narazie:(
Pecherz uviskal na endometrioze i teraz cale nogi paralizuje..Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Haha a o demnie papierow nie przyjma rakich,bo nie przyjmuja...ale jaja a w dupie robie jak chca,bo przeciesz nir bede sie klucicFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja juz po, serduszlo bije ale tak.zmierzyla dziecko ze wczoraj mialo 1,79 a dzis wg niej 1,3 moglo sie tak zmniejszyc?
monilia84 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Chomiczka to zależy jak zmierzy, nie martw się.wszystko zależy od sprzętu. U mnie opóźnienie jakieś 30 minut wiec chwile jeszcze poczekam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki