Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ka nawet jeszcze z domu nie wyszłam
skończyłam się "przygotowywać" do wizyty na razie i zjadłam śniadanie. Chomiczka pamiętaj o zdjęciu
Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Ja mam 23 listopada i to bedzie 20 tydzien,wiec troche wczesnie,jeszcze 2 tygodnie ale dzis ide do gina po te zaswiadczenie do zusu,bylam w glownej siedziboe dzis,pani mi wytlumaczyla Agus,ze te papiery wszystkie ze szpitala ksiazeczki itd owszem beda potrzebne,ale trzeba to wziasc do orzecznika Zusu,bo bedziemy wezwane,tak samo moge wziasc wtedy zaswiadczenie z pracy ktorego mi nie daly,ale je moge dostarczyc odrazu i mi powiedziala,ze ona zadnych papierow nie przyjmuje bo od tego,zeby to wyogladac jest ten orzecznik,wiec zloze to co mam a reszte jak mnie wezwa dostarcze i tyle...sranie w banie co zoa biurokracjia,dzirwczyny jak mnie boli dzis krzyz,to jest przesada,a musze posprzatac i zakupy zrobic bo przeciesz jutro swieto,jakas salatke tez by sie zrobilo,ale problem w tym
Ze mi sie kurewsko nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 09:59
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj w drodze do pracy po raz pierwszy miałam przemyślenia odnośnie sensu tego co robię...
Ale to nic, w przyszłym tygodniu idę do szefa z wnioskiem o szybsze odejście, w czwartek zarejestruję się na badania wstępne i zacznę odliczać dni do końca
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem w spoldzielni mieszkaniowej.czekam w kolejce,moj pecherz odmawia posluszenstwa.Koniec świata.Lekarz mowil mi ze u mnie to jakbym juz dwa razy dalej byla,ze wzgledu nanwielkosc macicy..
Mam teraz niewielki wybor,albo bede tu jakims cudem probowac się nie posikac,albo poprosze te nieuprzejme baby o klucz(marne szanse) powolujac się na ciążę..
Renia7910, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niech daja klucz bez jaj,jezu ja zawsze tak mam,ze jak gdzies pojde to akurat wtedy zaczyna mi Zosia uciskac na na pecherz i poprostu musze siknac...zawsze tak jest ;)Renik zabrania mi.stan mojek kuchnie,zalamka normalnie
Trxymam kciuki za wizytki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:12
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Co kraj to obyczaj, masakra. Mnie kazały od razu składać, bo będzie bezpośrednio do lekarza orzecznika, on wyda opinię zaocznie, nie będą mnie wzywać. Dostanę decyzję listownie do 14 dni od złożenia papierówilonia1984 wrote:Ja mam 23 listopada i to bedzie 20 tydzien,wiec troche wczesnie,jeszcze 2 tygodnie ale dzis ide do gina po te zaswiadczenie do zusu,bylam w glownej siedziboe dzis,pani mi wytlumaczyla Agus,ze te papiery wszystkie ze szpitala ksiazeczki itd owszem beda potrzebne,ale trzeba to wziasc do orzecznika Zusu,bo bedziemy wezwane,tak samo moge wziasc wtedy zaswiadczenie z pracy ktorego mi nie daly,ale je moge dostarczyc odrazu i mi powiedziala,ze ona zadnych papierow nie przyjmuje bo od tego,zeby to wyogladac jest ten orzecznik,wiec zloze to co mam a reszte jak mnie wezwa dostarcze i tyle...sranie w banie co zoa biurokracjia,dzirwczyny jak mnie boli dzis krzyz,to jest przesada,a musze posprzatac i zakupy zrobic bo przeciesz jutro swieto,jakas salatke tez by sie zrobilo,ale problem w tym
Ze mi sie kurewsko nie chceFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dojechalam do mieszkania ,dobrze ze tam juz jest toaleta zamontowana;)
Musze teraz szybko na drugi koniec miasta po programator do ogrzewania mamy,ale zawszebjak mam pelny pecherz za dlugo,to pozniej tak bardzo boli,że nie dam rady prowadzic narazie:(
Pecherz uviskal na endometrioze i teraz cale nogi paralizuje.. -
Masakra, a to dopiero początek, i tak całą ciąże masz mieć takie bóle i drętwienie?lunadelrospo wrote:Dojechalam do mieszkania ,dobrze ze tam juz jest toaleta zamontowana;)
Musze teraz szybko na drugi koniec miasta po programator do ogrzewania mamy,ale zawszebjak mam pelny pecherz za dlugo,to pozniej tak bardzo boli,że nie dam rady prowadzic narazie:(
Pecherz uviskal na endometrioze i teraz cale nogi paralizuje..
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No mówię, co kraj to obyczaj, oni w tych urzędach robią co chcą, w większości sami niedoinformowani...ilonia1984 wrote:Haha a o demnie papierow nie przyjma rakich,bo nie przyjmuja...ale jaja a w dupie robie jak chca,bo przeciesz nir bede sie klucic
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja juz po, serduszlo bije ale tak.zmierzyla dziecko ze wczoraj mialo 1,79 a dzis wg niej 1,3
moglo sie tak zmniejszyc?
monilia84 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek
8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015
-
Chomiczka to zależy jak zmierzy, nie martw się.wszystko zależy od sprzętu. U mnie opóźnienie jakieś 30 minut wiec chwile jeszcze poczekam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki