Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja teraz nie dam rady. Chce chwile pobyć z mężem. Musimy to sobie poukładać. Termin zabiegu wyznaczyli mi dopiero za tydzień chyba ze zacznę krwawic. Dzięki za wsparcie, ale jest mi bardzo ciężko. Nie mam dzieci a bardzo ich pragnę. Boje się ze nigdy się nie uda.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny ja teraz nie dam rady. Chce chwile pobyć z mężem. Musimy to sobie poukładać. Termin zabiegu wyznaczyli mi dopiero za tydzień chyba ze zacznę krwawic. Dzięki za wsparcie, ale jest mi bardzo ciężko. Nie mam dzieci a bardzo ich pragnę. Boje się ze nigdy się nie uda.
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Kasiu to zrozumiale,ze nie masz checi pisac i chcesz pobyc z mezem pamietaj,ze my tu na Ciebie czekamy i ze jestes dla nas wazna...trzymaj sie kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:03
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyKasiu będziemy o Tobie myśleć i duchowo Cię wspierać. Boże to niesprawiedliwość okrutna . Jak będziesz miała siłę i wolę to zajrzyj do nas czasami, będziemy na Ciebie czekać. Trzymaj się kochana, jakoś to będzie, musi być
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu daj sobie czas. Super że mąż cię bardzo wspiera. Jesteś bardzo silna i dasz sobie radę. Nie powinnaś się poddawać. Obecna chwila nie pozwala myśleć pozytywnie, bo to zrozumiałe. Musisz sobie poukładać w głowie i sercu. W to że zostaniesz mamą żadna z nas tutaj nie wątpi, nawet jeżeli ty w tej chwili w to nie wierzysz Ty cały czas dawałaś nam wsparcie i jeżeli będziesz potrzebować ciepłego słowa to my z miłą chęcią służymy, bo niestety nic więcej nie jesteśmy w stanie dla ciebie zrobić Jeżeli potrzebujesz zniknąć na jakiś czas to my to rozumiemy. Wiedz że myślami jesteśmy z Tobą.
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Kasiu, tak jeszcze zapytam, a nie da się w innym szpitalu przyśpieszyć zabiegu?. Czym to jest spowodowane, że nie zrobią go w tym tygodniu? To naprawdę nie ludzkie że musisz jeszcze tyle czasu czekać
Renia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Nie wiem po co każdą czekać. Przecież tak późna ciąża sama się nie poroni. Nie ogarniam tego...
Jakiś felefny ten tydzień Dziś idę zbierać składkę dla znajomych. Tydzień temu spalił im się dom. Został tylko dach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:42
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...