Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDostałam awizo - przesyłka nie została odebrana. W sumie spodziewałam się, siostra jet wybitnie zawziętą osobą, ze szwagrem dobrali się jak w korcu maku. Cała rodzina jest w szoku bo parę razy pokazali na co ich stać,sytuacja z tym zaproszeniem nie jet niczym zaskakującym. Szkoda mi rodziców bo bardzo się przejmują
-
To rzeczywiście, żeby nawet nie odebrać... Szkoda słów, a przede wszystkim nerwów. Ty zaproszenie wysłałaś, a świadectwo już siostra ze szwagrem sobie wystawili...
Lepiej napisz na co jutro idziecie?Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Jeszcze nie wiem, J zaraz z pracy wróci to sprawdzimy repertuar
Trochę mnie poniosło z kolacją - jajka faszerowane z pieczarkamiRenia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
normy dla LH
faza folikularna 2,4 - 12,6 IU/L
faza owulacyjna 14,0 - 95,6 IU/L
faza lutealna 1,0 - 11,4 IU/L
postmenopauza 7,7 - 58,5 IU/L
normy dla progesteron
faza folikularna 0,2 - 1,5 ng/ml
faza owulacyjna 0,8 - 3,0 ng/ml
faza lutealna 1,7 - 27,0 ng/ml
postmenopauza 0,1 - 0,8 ng/ml
normy dla prolaktyna
102,0 - 496,0 mIU/L
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marzusiax wrote:Sylwuś a możesz podać normy wg laboratorium?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Te wyniki wygląda że masz dobre. Progesteron w dolnej granicy. Na forum panuje przekonanie że jak wynik jest na granicy normy to jest zły, a ile w tym prawdy?
Mi śmiesznie wyszły testy owu 2 razy a cykl bezowulacyjny potwierdzony monitoringiem. Jak chcesz to sobie możesz wziąść oba bo ciąży z tego nie będzie
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Te wyniki wygląda że masz dobre. Progesteron w dolnej granicy. Na forum panuje przekonanie że jak wynik jest na granicy normy to jest zły, a ile w tym prawdy?
Mi śmiesznie wyszły testy owu 2 razy a cykl bezowulacyjny potwierdzony monitoringiem. Jak chcesz to sobie możesz wziąść oba bo ciąży z tego nie będzie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
tez sie tym progesteronem wystraszyłam , ale jak człowiek na własna reke nie zrobi to nie bedzie wiedizał, w poniedziałek-wtorek chcem powtorzyc lh i progesteron bo w piatek mam wizyte prywatna
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:)
U nas kiepska noc i do tego ból głowy he he optymistycznie zaczynajacy sie weekend ale wazne ze do pracy nie trzeba iść
Co do powiedzenia Klaudii to ja juz bym jej powiedziala ale R ma widze obawy ze wszystkim rozpowie widze ze boi sie o maluszkaAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej dziewczyny!
Monilka już 18 tc ja bym powiedziała Przecież ile jeszcze ukryjecie, a myślę że Twoja córeczka od razu nigdzie nie pobiegnie mówić a nawet jeżeli? Myślę, że gdybyś jej powiedziała, taka tajemnica mama i córki na pewno czulaby się wyroznina i szczęśliwa. Pozwólcie jej cieszyć się tam, że ma braciszka
Ja dzisiaj też nie śpię od 3.30 też ból głowy od rana i wnerwa mam na wszystko. Wczoraj wieczorem chłop obiecał, że pozmywa, zdarza mu się raz kiedyś, ale oczywiście zapatrzyl się na film.... Nie nawidze rano wstać i od razu patrzeć na zawalony zlew, nawet wyciskarki nie umyl... Chłopaki zabawki wszystkie zostawili, na dodatek chłop umowil dzisiaj kogoś do oglądania mieszkania o 20!!! Co to za godzina w sobotę??? No wnerw od ranaRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Monilka Aga ma racjie,ja tak mojej corce powiedzialam w tamtej straconej i w tej w tajemnicy,tajemnica tylko mamy i corki dziala zawsze i pary nie puscila...ona sie tak cieszy,mysle ze twoja tez bedzie bardzo szczesliwa,pozatym kochana juz nic sie nie wydarzy,teraz juz wszystko bedzie dobrze Aga te chlopy sa czasem tak wkur....mnie moj tez wczoraj wkurzyl,az sie poplakalam,przez glupote ,bo w pon mial ze mna na usg isc 3 razy mowione a on wraca wczoraj i mowi,ze ma fuszke na poniedzialek i wroci w nocy! Poryczalam sie,tak ze uspokoic nie moglam,a on nie wiedzial o co,dopiero jak mu powiedzialam to sobie przypomnial,szybko bez slowa odwolal fuszke i sie lasil,ale tak mi przykro bylo,teraz nas latwo zdenerwowac a oni nie do konca robia to celewo,bo poprostu slabo myslenie im wychodzi moja zachcianka od 6 spelniona,w sklepie bylam o 7 po nutelle...do tego kakao i jestem zadowolona,od wczoraj wieczorem mialam na nia chec...mniam,a wiecie na co mam jeszcze chec,na mleczko w tubce....ale nie bylo,ale mi sie pozmienialo...slooodkieee zlo smakuje najlepiej,teraz mozna powiedziec,ze na dziope a do 5 miesiaca nie jadlam wogole slodyczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 07:37
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016