Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Nie szybko, bo on to miał gdzieś od 4 lat
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:To raczej nie odbiega od standardowego okresu do diagnozy. Znam parę osób które pozbyły się tego cholerstwa i bez żadnych większych zagrożeń. Daleko nie szukać - teściowa już 40 lat po zabiegu i dalej nie do zdarcia . Ale wierzę że to dla Was ogromny stres teraz...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:hahaha z teściowymi już taj jest żyją ile i jak chcą
Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem 8dpo a nie mam absolutnie żadnych objawów. No może trochę obżarstwo mi się włączyło, ale to stan normalny. Luteina uwolniła mnie od tych okropnych bóli brzucha i uczucia pełności. Cera mi się poprawiła, nie wiem czy po lutce czy po zmianie kremu do twarzy na olejek arganowy. Niby jedna tabletka a ile może zdziałać
Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
Wlasnie sie objdzilam..dalam szybko synowi zupe,bo glidny wrócił ze szkoly ale nie chcial mnie budzic,wiec wlaczyl sobie filn u siebie w pokoju i czekał az wstanę. Ststem szputalny w koncu mnie dołapał. Drzemka musi być!
Musze szybko ogarnąć kuchnię w kkncu odblokowalam zmywarke i moge wszystko dokladnie umyć
Pranie, drugie danie i jadę najpierw po mamę. Rano niepotrzebnie ją przyjęli, bo dzos nic nie będą robic i jeszcze po idiotycznej sytuscji wbktorej ja bym walczyla ale mama kazala odpyscic,jakas baba jej podchrzanila salę dwuosobową i położyli ją na szostce, z kobietami w tramcie czerwonej chemii... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
A ja zalapalam znów doła.
Zadzwoniła do mnie bliska koleżanka z wiadomością ze jest w ciąży.
Naprawdę cieszę się ale moją radość przycmiewa fakt ze juz nigdy więcej nie zostanę mamą.
I wiecie co wkurza mnie tylko to ze się strasznie zarzekala, że nie chce jeszcze dzieci bo to nie pora.
Michaś ♡ [ * ]