Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJejku dziewczyny odpoczywajcie dużo i miejcie wszystko w nosie, niedługo będziecie szczęśliwymi mamusiami
Ja jutro jadę zerknąć do mojego bratanka, cały miesiąc go nie widziałam, normalnie aż mnie nosi żeby go wyściskać . Coś mi się wydaje że się poryczę, mały już gaworzy i śmieje się i w ogóle cudak, pewnie emocje mnie poniosą . Kiedyś unikałam dzieci bo oznaczało to dla mnie ból i emocje, nawet jak się staraliśmy wcześniej. Teraz nie wypuszczam maluchów z rąk, obrót o 180 stopni..
Co do godnego pożegnania w pracy - nie spodziewam się niczego, jak będę miała czas to upiekę ciasteczka ale to nic pewnego. Ten etap życia już praktycznie za mną idę dalejAgnieszka0812, monilia84, pucek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna skarbie mama odreagowała na tobie swój stres, ja też się tak zachowuję, wybacz jej
Monia synuś
Ilonia ty staruszko... heheh
W pracy to tak że po dużej części ludzisków widać że zazdroszczą mi że odchodzę i żałują że nie będzie mnie już tutaj, a niektórzy mimo że zawsze mieliśmy dobre relacje to jednak unikają mnie jak ognia. Trudno, tak jest zawszeAgnieszka0812, monilia84, ilonia1984, pucek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucia mama przechodzi stres i na pewno nie powiedziałaby tego wszystkiego w normalnych warunkach, nie chciała Cię urazić, jestem tego pewna, bardzo Cię kocha ale emocje w tej chwili biorą górę nad rozsądkiem.
Agnieszka0812, Renia7910, pucek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Nie wytrzymalam i wrocilam sie do szpitala..oczywiscie zapytala co ja tu robie po co przyszlam,pozniej ze henny jej nie zrobilam i jak vedzie wygladac a na koniec ze buty nowe a gdzies przytarlam jednego...ale stoję grzecznie i czekam,z kazda chwilą jest lepiej..
Ciezkie te moje relacje z mamą ,ale tak w zasadzie było zawsze,choc kocham ją nad życie..Agnieszka0812, Renia7910, monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam na wizycie wczoraj,taka mala aktualizacja po szpitalu u swojego lekarza..od przyszlego tygodnia mam eracac do aktywnosco fizycznej, obowiazkowo,muszę być elastyczne i w dobrej kondycji na porod,bo musi przebiec szybko,żeby macica wytrzymała..
Renia7910, monilia84, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWcinam marcepanki z likierem amaretto. To ukłon w stronę Twojej aktywności fizycznej Lunka
Czytam Twój opis ze szpitala, ta henna, te buty, i oczami wyobraźni przywołuje moją mamę w kolejce na koronarografię. Kochane te nasze mamy, czasami tak totalnie bezbronne...lunadelrospo, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
Monika Synek zazdroszczę Ci ze juz wiesz na 100%. Mój się chowa ciągle i teraz jest raczej dziewczynka ale to tez nie jest pewne....
Renia udanych ostatnich podrygow w pracy
Ilonka, kuruj się żebyś miała sile dla Zochy :*
Linka, mama sie po prostu sresuje i nie chce Ci tego polazac. Po operacji wszystko wróci do normy. Trzymam kciuki za powodzeniemonilia84, Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
W związku z rokowaniem odzyskania zdolności do pracy, istnieją okoliczności uzasadniające ustalenie uprawnień do świadczenia rehabilitacyjnego, na okres 03 miesięcy, licząc od daty wyczerpania zasiłku chorobowego.
Te formułki zawsze mnie zadziwiały orzeczenie lekarza orzecznika ZUSRenia7910, ilonia1984, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Że zwolnienie do 8 miesiąca ciąży???? a później niby powrót do pracy ???
Renia7910, pucek, monilia84, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Mój brat przedwczoraj poleciał do Szwecji, mówił, że jak teraz go przetrzepali na lotnisku to jak nigdy. Miał mini tubkę pasty do zębów, wszystko sprawdzali pastę, szampon. Na lotnisku mnóstwo "czarnuchów" czytaj antyterrorystów. Jak w filmie
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyNo i stało się... Spotkałam dobrego znajomego z pracy, przebywa najczęściej w głównej siedzibie firmy, do nas zagląda rzadko, no ale dzisiaj się trafiło. Zagadałam go z uśmiechem i - zdawkowo odpowiedział i odwrócił się. Hmm... Wyjęłam gazetę i ostentacyjnie czytam przy pustym biurku
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Mój brat przedwczoraj poleciał do Szwecji, mówił, że jak teraz go przetrzepali na lotnisku to jak nigdy. Miał mini tubkę pasty do zębów, wszystko sprawdzali pastę, szampon. Na lotnisku mnóstwo "czarnuchów" czytaj antyterrorystów. Jak w filmie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość