Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dramat... Wczoraj byłam na siłowni i się zważyłam. Od styczniowego poronienia przybyło mi, uwaga, 13 kg!!!! Cholerna depresja No nic, biorę się za siebie, może i dobrze, że w ciąży teraz nie jestem, bo jakbym dodała do swojej obecnej wagi kilogramy ciążowe osiągnęłabym status planety z potężną siłą grawitacji
Agnieszka0812, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana ja to już nawet na wagę nie wchodzę... Nawet w karcie ciąży nie mam ani jednego wpisu, bo się nie zgodziłam wolę żyć w błogiej nieświadomości
s1985, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A ja mam wpisy w karcie ciąży i sobie postanowilam ze za dwa tygodnje bede miala dwa kilogramy mnie a nie więcej;)
Lunek niecj sobie rośnie, ale tyłek nke! Jeszcze za dwa tygodnie idę na impreze firmową męża i chce miec mniejnwielorybie kształty;) -
Hej dziewczyny nie odzywalam sie wczoraj bo miałam fatalny humor, aż sie wieczorem poryczalam. Aga trzymam kciuki za Twojego męża. Reniu przykro mi z powodu zachowania Twojej siostry, dla mnie to nie niewiarygodne jak tak można. Kehlana ja po stratach też przytylam, nigdy nie byłam chuda ale jeszcze wiecej mi przybylo. Aga jakbym wiedziała ze tak mozna to tez bym sie nie zgodziła na wpisanie chociaz jest jeden plus tej mojej diety bo w ciagu dwoch tyg ubyło mi 3 kg
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Pucus sliczny brzusio jejku jak ten czas leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 10:12
pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Hej dziewczyny,
Przyszlam zajzec co nowego u Was i pacze a u Chomiczki suwaczek!
Gratuluje! Bardzo sie ciesze, ze tak szybko sie udalo. Dbajcie o siebie.
Lunadelrospo, gratuluje!
Pucek zaraz koniec pierwszej polowy, co w koncu obstawiasz? Pucusia, Pucusiowa ?
Ilonia, Tobie jak czas leci!
pucek, chomiczka, Agnieszka0812, lunadelrospo, ilonia1984, s1985, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:jest tu dziewczyna na owu tez miałą monitoring przed IUI i nie miała go bo stwierdził lekarz ze pecherzyki małe nie rosna itp itd, robiła testy owu oktore tez wychodziły negatywnie a jednak jest w ciazy tadam
Tylko jak będziesz robić progesteron to dzień wcześniej popołudniu musisz odpoczywać i przed samym badaniem, najlepiej rano jeszcze w sumie na śpiocha, a bzyku też podnosi progesteron. Tak dziewczyny na staraczkach pisały. Też bym nie wiedziała. Ewidentnie z tych wyników wychodzi że owulacji nie było jeszcze
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzusia co Ty gadasz. Jeszcze bedziesz miala gromadke dzieci choc teraz pewnie ciezko Ci w to uwierzyc. Fajnie, ze piszecie o tym progesteronie, bo ja jestem zielona w tych sprawach. Tez bede robic hormony, ale dopiero po @. Po wynikach badan jestem z kropce, bo wiem dlaczego druga ciaze stracilam, ale nie wiem w takim razie dlaczego pierwsza. Niewykluczone, ze mialam np. niedobor progesteronu.
Pucek sliczny brzusio
Renia ja sie spodziewalam, ze Twoja siostra moze nie przyjsc, ale zeby az nie odebrac zaproszenia? Nie rozumiem tego. Chyba ze ten jej maz tak negatywnie na nia wplywa. Zycze Ci zebyscie sie jednak kiedys pogodzily bo dobre relacje z rodzenstwem mega pozytywnie nastawiaja. WIem po sobie bo ja i moje siostry i brat bardzo duzo ze soba rozmawiamy, zwlaszcza teraz i mi to mega pomaga.
Lunka Ty z tymi cwiczeniami uwazaj, bardzo Cie prosze
Monilka te zolnierzyki Twojego meza to naprawde jakies mega mocne. Super, strasznie sie ciesze :*
Kehlana ja mam to samo. Az boje sie na wage stanac. Teraz kilka cykli odpuszczamy wiec tez sie pewnie wezme za jakies cwiczenia.
Aga a Ty kiedy swoj brzusio pokazesz? Czekam niecierpliwie...Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kasia,dziękuje za troskę bede uważać wiem co najwazniejsze. Ale wiesz,ja teraz mysle tylko o tym zeby dzidzius zfrowy byl,zebt ciaza spokojna.. A mnie czeka jeszcze bardzo trudny poród.. Niestety, nie bez przypadku nazywają mij przypadek ewenementem..w niezbyt pozytywnym znaczeniu..
Chvee uniknąć zlego biegu wydarzeń przy porodzie właśnie..
Kasia,wszystko powoli zaczyna się ukladac w spójną calosc,bedziesz wiedziala juz wkrótce i to da Ci spokój,pidczas kolejnych starań.
W szpitalu,gdy mialam atak bólu, soedzialankolo mnie położna j głaskala po włosach, na szyji miała zawieszkę ze skrzydelkiem aniołka.. Powiedziała mi,że ten trud ktory trzeba przejść, sprawia,ze jeszcze bardziej bedziesz kochac swoje dziecko..
I u Ciebie tak bedzie!pucek, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Nie no dziewczyny, u mnie wszystko w porzadku juz. Tak szczerze to na poczatku sie obrazilam na Boga, a teraz po tych wynikach uwazam, ze powinnam mu dziekowac, ze nie bylam zmuszona dokonywac wyboru, bo nie wiem co bym wybrala i nawet nie chce sie nad tym zastanawiac. Teraz musze czekac na wyniki badan z ktorych na razie wynika, ze tarczyce mam zdrowa. Przynajmniej tyle. Zawsze to jakis pozytyw w tym wszystkim.
Kolejny pozytyw - prawie jestem nauczona materialu, ktory potrzebuje umiec na egzamin. Porobie jeszcze testy z ostatnich lat i moge isc. Wczoraj dostalam liste osob, ktore ida na ten egzamin i jest ich prawie 230. Masakra, zawsze jest kolo 100 ale teraz ostatbi termin w tym roku i strasznie odsiewali na innych terminach wiec osob jest mega duzo. Mam tylko nadzieje, ze nie zrobia jakiegos strasznie trudnego tego egzaminu, zeby malo zdalo. Na moim ostatnim byly tak podchwytliwe pytania, ze zdalo go 35 osob/115Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 13:15
4 Aniołki -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd02c0e3d301.jpg
Mojej chrzestnicy tort na 3 urodziny. Babeczka co go zrobiła ma niesamowity talentAgnieszka0812, monilia84, s1985 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Czy to jest slynna kraina lodu?
Baba allegro, zktora na poczatku leżałam na oddziale,ciagle mówiła tylko o tym i w kolko Olafek i elza i Anna,byla bardziej podjarana niz jej córka i wydawala na to kupe kasy kupując caly dzien gadżety z tym związane;) -
Tak Kraina Lodu. Moje dziewczynki maja bzika. Na urodziny dostala ode mnie spiewajaca lalke Anne, a od wujka Roberta spiewajaca Elze :] Dzis siostra do mnie dzwoni, dala mi Ole do telefonu - "Dziekuje ciociu, ta lalka jest cudowna" W ogle szal bo Robert zamowil dla dziewczynek stroje Elzy.
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Tak Kraina Lodu. Moje dziewczynki maja bzika. Na urodziny dostala ode mnie spiewajaca lalke Anne, a od wujka Roberta spiewajaca Elze :] Dzis siostra do mnie dzwoni, dala mi Ole do telefonu - "Dziekuje ciociu, ta lalka jest cudowna" W ogle szal bo Robert zamowil dla dziewczynek stroje Elzy.
U mnie w kółko Barcelona i BarcelonaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja nie pojechalam na te urodziny z oczywistych wzgledow, ale przez telefon to tam takie piski odchodza, ze glowa mala. Gdyby to tylko moja rodzina miala byc to pewnie bym pojechala, a tak... no coz, wszyscy rozumieja i nie naciskali na mnie.
Bo Barcelona to najlepsza druzyna, wcale sie nie dziwie :]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Dzisiaj mężus zaprosil swoje kobiety do kina na ....bajeczke o dinusiu
Dzisiaj po kinie Dusi powiemy, bedzie co ma byc
Jeszcze sporo stresów przed nami polówkowe zwlaszcza bo wtedy okaze sie czy moj siusiaczek jest zdrowiutki a oczywiscie jest
Marzusiax nie mow ze nie potrafisz dziecka urodzic kochana to nie twoja wina co sie stalo, wiem to bardzo boli ze nie ma przy Was teraz Krzysia i ze starania nie ida po Waszej mysli ale życze Ci i wierze ze bedziess jeszcze najlepsza mamusia ziemskiego malenstwa i to nie raz
Agus zegar wypasAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc