Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję za cieple słowa kochane
Trochę popłakałam, trochę pospalam, zapotrzebowanie na czekoladę wzrosło kilkakrotnie. J upiekł mi sernik na jutro do pracy i ugotował obiad, a jak spalam to jeszcze mieszkanie sprzątnął.
Miłego wieczoruAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia taki prawie mąż to ideał!
Ja jak zwykle gotowałam, a jak tak stałam w kuchni to od razu zrobiłam mini pączusie z serka homo w posypce cynamonowej
Ja teraz na necie, a chłopaki grają sobie w planszówkiniezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A mnie mdli na samą myśl o jedzeniu, obiad zrobiłam, nawet zjadłam trochę, ale fajerwerków nie ma. Najlepszą pozycją jest leżąca. Mój Mały rozczarowany, bo miałam z nim lego poukładać, ale jak tylko się schylę to mi się unosi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 17:14
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMały doczeka się jak rodzeństwo przybędzie
Leż ile możesz, takie samopoczucie to nie do pozazdroszczenia.
Aguś przejrzałam właśnie te sukienki co mi poprzesyłałaś, śliczne noJa sama szukam sobie czegoś w tym stylu:
http://pl.nextdirect.com/pl/g5l3008s2
Ale może wlaśnie ten fason powoduje że kiecka wygląda jak dla mnie zbyt banalnie. Jutro po pracy podjadę do dwóch sklepów z typowo na wesela ubraniami, może coś mi wybiorą. Sklepy Nexta były moimi ulubionymi jak mieszkałam w UK, obowiązkowo raz w tygodniu tam byłam. Niestety mają trochę zawyżoną rozmiarówkę i nie zawsze wchodzilam w swój rozmiar. często u nich kupujesz? Czy po prostu przeglądasz z sentymentem?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Mały doczeka się jak rodzeństwo przybędzie
Leż ile możesz, takie samopoczucie to nie do pozazdroszczenia.
Aguś przejrzałam właśnie te sukienki co mi poprzesyłałaś, śliczne noJa sama szukam sobie czegoś w tym stylu:
http://pl.nextdirect.com/pl/g5l3008s2
Ale może wlaśnie ten fason powoduje że kiecka wygląda jak dla mnie zbyt banalnie. Jutro po pracy podjadę do dwóch sklepów z typowo na wesela ubraniami, może coś mi wybiorą. Sklepy Nexta były moimi ulubionymi jak mieszkałam w UK, obowiązkowo raz w tygodniu tam byłam. Niestety mają trochę zawyżoną rozmiarówkę i nie zawsze wchodzilam w swój rozmiar. często u nich kupujesz? Czy po prostu przeglądasz z sentymentem?jak nie sobie to chłopakom
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ta jak ta niebieska bardzo fajna, no i możesz wykorzystać potem wszędzie. Bo te typowo ślubne/weselne to już raczej raz czy dwa razy tylko się założy.
No za dwa miesiące ślub
Niezapominajko rozumiem doskonale :* ale jeszcze trochę i poczujesz się lepiej i apatyt wróci
Za to na kolację zrobiłam lekką sałatkęRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia
https://www.google.pl/search?q=wi%C4%85zanki+%C5%9Blubne&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwit5fSijbbJAhVk_HIKHboSBGUQ_AUIBygB&biw=1366&bih=630#tbm=isch&q=wi%C4%85zanki+%C5%9Blubne+niebieskieRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Renia przykro mi z powodu śmierci kuzyna (*)
Mnie dziś śnił się mój zmarły ponad 5 lat temu kuzyn i dodam tylko, że jakiś dziwny był to sen
Miłego dnia dziewczyny!Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15