Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję za cieple słowa kochane
Trochę popłakałam, trochę pospalam, zapotrzebowanie na czekoladę wzrosło kilkakrotnie. J upiekł mi sernik na jutro do pracy i ugotował obiad, a jak spalam to jeszcze mieszkanie sprzątnął.
Miłego wieczoruAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia taki prawie mąż to ideał!
Ja jak zwykle gotowałam, a jak tak stałam w kuchni to od razu zrobiłam mini pączusie z serka homo w posypce cynamonowej
Ja teraz na necie, a chłopaki grają sobie w planszówkiniezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A mnie mdli na samą myśl o jedzeniu, obiad zrobiłam, nawet zjadłam trochę, ale fajerwerków nie ma. Najlepszą pozycją jest leżąca. Mój Mały rozczarowany, bo miałam z nim lego poukładać, ale jak tylko się schylę to mi się unosi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 17:14
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMały doczeka się jak rodzeństwo przybędzie Leż ile możesz, takie samopoczucie to nie do pozazdroszczenia.
Aguś przejrzałam właśnie te sukienki co mi poprzesyłałaś, śliczne no Ja sama szukam sobie czegoś w tym stylu:
http://pl.nextdirect.com/pl/g5l3008s2
Ale może wlaśnie ten fason powoduje że kiecka wygląda jak dla mnie zbyt banalnie. Jutro po pracy podjadę do dwóch sklepów z typowo na wesela ubraniami, może coś mi wybiorą. Sklepy Nexta były moimi ulubionymi jak mieszkałam w UK, obowiązkowo raz w tygodniu tam byłam. Niestety mają trochę zawyżoną rozmiarówkę i nie zawsze wchodzilam w swój rozmiar. często u nich kupujesz? Czy po prostu przeglądasz z sentymentem?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Mały doczeka się jak rodzeństwo przybędzie Leż ile możesz, takie samopoczucie to nie do pozazdroszczenia.
Aguś przejrzałam właśnie te sukienki co mi poprzesyłałaś, śliczne no Ja sama szukam sobie czegoś w tym stylu:
http://pl.nextdirect.com/pl/g5l3008s2
Ale może wlaśnie ten fason powoduje że kiecka wygląda jak dla mnie zbyt banalnie. Jutro po pracy podjadę do dwóch sklepów z typowo na wesela ubraniami, może coś mi wybiorą. Sklepy Nexta były moimi ulubionymi jak mieszkałam w UK, obowiązkowo raz w tygodniu tam byłam. Niestety mają trochę zawyżoną rozmiarówkę i nie zawsze wchodzilam w swój rozmiar. często u nich kupujesz? Czy po prostu przeglądasz z sentymentem?Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ta jak ta niebieska bardzo fajna, no i możesz wykorzystać potem wszędzie. Bo te typowo ślubne/weselne to już raczej raz czy dwa razy tylko się założy.
No za dwa miesiące ślub
Niezapominajko rozumiem doskonale :* ale jeszcze trochę i poczujesz się lepiej i apatyt wróci
Za to na kolację zrobiłam lekką sałatkęRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia
https://www.google.pl/search?q=wi%C4%85zanki+%C5%9Blubne&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwit5fSijbbJAhVk_HIKHboSBGUQ_AUIBygB&biw=1366&bih=630#tbm=isch&q=wi%C4%85zanki+%C5%9Blubne+niebieskieRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Renia przykro mi z powodu śmierci kuzyna (*)
Mnie dziś śnił się mój zmarły ponad 5 lat temu kuzyn i dodam tylko, że jakiś dziwny był to sen
Miłego dnia dziewczyny!Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15