Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam kilka wyników badań
Antykoagulant tocznia - ujemny
Przeciwciała przeciwłożyskowe - ujemne
aTG - 20,97 IU/ml norma <115
aTPO <5,0 IU/ml norma <34
Wiec na razie z moich wyników nic nie wynika
Sysia Ty masz tak szybko robić progesteron? Bo @ chyba jeszcze nie dostałaś prawda? Ja wczoraj miałam taki ból jajników jak na owulację, ale nie wiem czy to to bo chyba trochę za wcześnie, ale wiadomo?Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja też mam kilka wyników badań
Antykoagulant tocznia - ujemny
Przeciwciała przeciwłożyskowe - ujemne
aTG - 20,97 IU/ml norma <115
aTPO <5,0 IU/ml norma <34
Wiec na razie z moich wyników nic nie wynika
Sysia Ty masz tak szybko robić progesteron? Bo @ chyba jeszcze nie dostałaś prawda? Ja wczoraj miałam taki ból jajników jak na owulację, ale nie wiem czy to to bo chyba trochę za wcześnie, ale wiadomo?
a dziś dla porównania i w czwartek jescze jedne i piątek lekarz prywatnie, nie lubie isc do lekarza z pustymi rękomaWiaterek, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:ja w piątek robiłam progesteron, prolaktyne, lh, i morfologie
a dziś dla porównania i w czwartek jescze jedne i piątek lekarz prywatnie, nie lubie isc do lekarza z pustymi rękoma
Rozumiem Cię. Ja robię wszystkie te badania po to, żebym jak już pójdę do lekarza, miał komplet badań, żeby mnie nie mógł zagiąć :] Nie lubię lekarzy
Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka i polecała mi lekarza z Rzeszowa, swoją drogą tego do którego chodziła moja siostra w ciąży. Gość zajmuje się naprotechnologią. Pewnie też się do niego wybiorę, choc nie sądzę że będzie sie znał na poronieniach. Ale lekarzem jest ponoć świetnym więc zobaczę
Sysia ja hormony dopiero po @ będę robić. Większość badań już zrobiłam, czekam na wyniki. Zostały mi hormony, krzywa cukrowa i insulinowa, wymaz na chlamydię i te inne dziadostwa, homocysteina i ewentualnie histeroskopia lub laparoskopia. Maż w tym tygodniu, lub na poczatku przyszłego idzie zbadać nasienie. On to odwleka ile tylko może, ale w koncu go przymuszę, żeby poszedł :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:03
Renia7910, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
mój w czwartek razem ze mna idzie na grupe krwi bo nie zrobił jeszcze a dziś się smiał ze moze sobie nasienie zbadac ;p
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dziewczyny lejecie dzisiaj wosk?? ja sobie powróżę
Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, Stópka, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:dziewczyny lejecie dzisiaj wosk?? ja sobie powróżę
Ja chyba tez sobie powróżę Może mi tam wyjdzie jakiś mały Wiaterek na przyszły rok ;]Agnieszka0812, s1985, Renia7910, Stópka, pucek, monilia84 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wyniki moczu dalej do dupy,kolejny antybiotyk...szlak a juz mnie nic nie boli,nie wiem co ja mam z tymi nerami,ale zosia biedan calczas przyjmuje te leki razem ze mna mam nadzieje,ze jej to nie zaszkodzi bo mam wyrzuty,siedzialam na poczekalni z dziewczyna w 8 miesiacu,mowi ze byl calczas dziewczynka a nagle tydzien temu okazal sie pisiorek calczas o tym mysle,ze u mnie bedzie to samo...moge isc dzis do gina i sie zadtanawiam wlasnie nad tym
s1985, pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyIlonia ja już opowiadałam tutaj o mojej bratowej - całą ciążę było mówione że będzie dziewczynka mimo że matka czuła inaczej, no ale ok, usg mówi samo za siebie. Kupili wszystko dl dziewczynki itd a tydzień przed porodem okazało się że chłopak jak malowany
pucek, Agnieszka0812, s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Mi się ostatnio śniło :D:D Że byłam na połówkowych badaniach i ta pani od razu mówi do mnie że to chłopiec, na 100% chłopiec. Ja nie mogłam w to uwierzyć i ona mi pokazywała wszystko na ekranie i mówi ze wydrukuje mi zdjęcia dla ojca dziecka. No i jak wyszłam z gabinetu to przeglądam te zdjęcia, bardzo ich dużo było i były poopisywane, wiecie takimi strzałkami pozaznaczane było i podpis 'głowa' na kolejnym zdjęciu 'żołądek' o i kilka zdjęć takich obejrzałam i zostały dwa przedostatnie, no i to przedostatnie przedstawiało sisiorka i było opisane 'jądra' 'penis' i już się tak cieszyłam że takie ładne mam zdjęcia i patrzęna ostatnie i tam takie hamskie zbliżenie i podpis 'ku.tas'... Jak się obudziłam to myślałam że padnę ze śmiechu!!!
W ogóle ciężka to noc była.. Jak się w nocy przebudziłam i swędziały mnie mocno plecy to powiedziałąm do mojego kilka razy, żeby podrapał mnie po.. uwaga... herbatce.... Dopiero jak się przebudzilam to zrozumialam co ja wygaduje...Renia7910, Agnieszka0812, s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny