Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniu a twój luby to w podstawóce siedzi? Jak byś miała dlugie wlosy to pewnie by cie za warkocz ciagnal, jak malolat w podstawowce. A jak mu zwracasz uwage ze ci sie to nie podoba to sie focha. Faceci to sa jednak dziwni. Moj dzis zaległ, ma goraczke. Przynajmniej mam kaloryfer w łóżku. Pewnie nie zasne dopuki mu do 36 nie stadnie. Ah ci faceci.
Pierwsze koty za ploty jutro napewno ci bedzie latwiej.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyNo ja mu nieraz zwracam uwagę że jak gowniarz się zachowuje no to on kontra że ja jestem stara i skostniała itd. Czasami naprawdę zastanawiam się za jakie grzechy... Znów wam smęcę a jutro będzie znów ok, taką mam huśtawkę emocjonalną z tym facetem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jaestm tak wypompowana psychicznie, że padam na twarz. Od dwóch dni o niczym innym nie myślałam, tylko o tym, czy na pewno wszystko w porządku. Tamta ciąża przestała się rozwijać w 7 tyg, w 10tc sie zorientowaliśmy Jeszcze 3 tyg i będę miała za sobą najgorszy czas, choć widzę, że żaden czas w ciaży nie jest bezpieczny do końca... Idę to odespać. Od jutra będę miała więcej czasu na relaks, zadbanie o siebie i dom, no i dla Was
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reniu żarty żartami ale nieudane starania potrafią ostro namieszać w związku. U nas też jest jakoś inaczej. O. Dopiero nie dawno sie przyznal że mu bardzo ciezko przychodza te nasze niepowodzenia. Ja sie unosze, on ma dosc i zwada gotowa. On chce wyluzowac ja nie potrafie i znowu zwada. On duzo pracuje, dorabia po godzinach ja mam nerwa bo calymi dniami siedze w domu i znowu zwada. Rece opadaja. Jeszcze ten brak owulacji... no i co mamy sie poddac? Szkoda by bylo...
Renia7910 lubi tę wiadomość
Aaa izapomnialam dodac ze jak ja jemu jakis blad wytkne, nawet najdrobniejszy to jest foch. Od razu tekst " to ja jestem zawsze ten najgorszy" i mnie rece opadaja.
Renia7910, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No mój właśnie powiedział że przerósł go ten związek.
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ludzie mało ambitni mówią że coś ich przerasta. Wykrztałcenie nie ma nic do tego!
Reniu mi się zdaje że ten ogrom ''impulsów'' ktore was dotykają go przerosnął na chwile obecną. Ochłonie troszke, przemysli co nie co i sie ogarnie troche. Kobiety sa silniesze od facetow, pod wielona wzgledamiRenia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...