Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Rudzik bardzo mi przykro z powodu przyjaciółki
Reniu trzymam kciuki że jednak moze ta II kreseczka się pojawi. Zachowanie twojego J jest hmmm dziwne ale faceci tak mają czasem niestety. Oni czasem są jak inny gatunek a dużo by opowiadać a same wiecie
Sysiu te dwie przekąseczki (ketchup,musztarda)super na początek dzionka, takiego mokrego, brzydkiego, strzał w dzieciątkę.
Ja sobie dzisiaj poleniuchowałam bo do pracy dopiero na 8 przyszlam bo Klaudie musiałam do szkoły zaprowadzić. Siedzę tylko do 11:30 bo później jadę z nią na basen. Wzięłam sobie urlop na godzinki, obiecałam jej że pojadę i zobaczę jak tam sobie pląsa na basenie. Praca 4h dziennie brzmi ładnie ehhehe
Reniu przykro mi że nie będziesz mogła być na pogrzebie kuzyna, tak się złożyło z pracą, czasem tak bywa.
W pracy widzę idzie ostro ehhehe ale poradzisz sobie na pewno, zmiana na początku zawsze jest trudna a później ruszysz jak błyskawica
Wczoraj byłam w kościele bo była Msza za moja babcię w rocznicę śmierci i powiem Wam że jak dzieci śpiewały różne piosenki to się okropnie poryczałam. Moje hormonki szaleją ostro ostatnio, byle zachowanie, czy muzyka doprowadza mnie od łez. Powoli emocję mi się włączają przed wizytą tak ważną, tak mi się wydaje, ale będzie co ma być.
Marzusiax twój wykresik ślicznie wygląda niech się zazieleni na końcu.
Niezapominajeczko ale śliczna kobietka z Ciebie a twój mały niuniek przecudny, rośnijcie zdrowo, okres związany z utratą maleństwa jest ciężki ale tym razem będzie dobrze, musi
Stópeczko trzymam za Was kciuki, niestety chodzenie po lekarzach to niefajne zajęcie, trzeba mieć dużo czasu i zdrowia jak ja to mówię, ale trzeba myśleć pozytywnie
Luncia -zachcianki super sprawa, maluszek wie co dobre
Miłego dnia dziewczynkiAgnieszka0812, Stópka, Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej czy uważacie, że tablet to dobry pomysł na prezent na Mikołaja czy tylko.ja jestem jakaś zacofana???
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Hej czy uważacie, że tablet to dobry pomysł na prezent na Mikołaja czy tylko.ja jestem jakaś zacofana???Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dla dziecka które ma 6 lat dziadek chce kupić tablet, ale rękami swojego syna a mojego męża ale moim zdaniem to głupota, dziecko w tym wieku powinno się rozwijać jakoś inaczej, może jakiś instrument, albo fajna gra ale nie tablet. Ehhhh
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Dla dziecka które ma 6 lat dziadek chce kupić tablet, ale rękami swojego syna a mojego męża ale moim zdaniem to głupota, dziecko w tym wieku powinno się rozwijać jakoś inaczej, może jakiś instrument, albo fajna gra ale nie tablet. Ehhhh
chomiczka lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
chomiczka wrote:Hej czy uważacie, że tablet to dobry pomysł na prezent na Mikołaja czy tylko.ja jestem jakaś zacofana???
Chomiczko może będę wulgarna, ale jest taka piosenka Sokoła i Marysi Starosty gdzie w tekście są słowa "...Dziecku tablet w rękę, nie zawraca dupy..." uważam, że to jest całkowita prawda w dzisiejszych czasach niestety... nie mowie, ze wszyscy tak robią, ale praktycznie gdzie się nie obejrzę to coraz częstszych widok... Ja może tez jestem staroswiecka, ale uważam, że dla 6 latka to chyba nie najlepszy pomysł. Tak jak napisała Aga, jeśli w domu już jest tablet to dziecku można wydzielić czas, a jeśli nie to wydaje mi się ze to gadżet, ale raczej dla trochę starszych osób...Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Ona jest jedynaczką i dziadkowie rozpuszczają ją do granic, strasznie mnie to drażni. Moim zdaniem to nie powinno być tak, że dziecko powie że chce tablet i dostaje, tak to nie powinno działać. Owszem jak będzie starsza czemu nie, ale nie teraz. Próbuje wybić z głowy mojemu mężowi żeby się na to nie zgodził. Jest tyle fajnych zabawek, myślałam też że można jej kupić drobnostkę jakąś i założyć lokatę i tam odkładać kasę a jak już będzie dorosła to sobie kupi co uważa. Kurcze właśnie przeczytałam informacje o Ewie, to straszne
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Ona jest jedynaczką i dziadkowie rozpuszczają ją do granic, strasznie mnie to drażni. Moim zdaniem to nie powinno być tak, że dziecko powie że chce tablet i dostaje, tak to nie powinno działać. Owszem jak będzie starsza czemu nie, ale nie teraz. Próbuje wybić z głowy mojemu mężowi żeby się na to nie zgodził. Jest tyle fajnych zabawek, myślałam też że można jej kupić drobnostkę jakąś i założyć lokatę i tam odkładać kasę a jak już będzie dorosła to sobie kupi co uważa. Kurcze właśnie przeczytałam informacje o Ewie, to straszne
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ale można go oszukać udawać, że kupiło się tablet a kupić coś innego sasasasasa Myślę, że mąż zrozumiał o co chodzi a co zrobi to zobaczymy Wtrącać się nie będę
Agnieszka0812, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Siostry mojego męża (6lat) po za telewizorem, laptopem, słodyczami i chipsami nie interesuje nic. Szlaczkow robić nie bedzie ''bo jej sie nie chce'' a jak juz siadze to masakra. Ja caly czas kluce sie z mezem, bo co jestesmy w sklepie to on chce jakiegos batonika, albo soczek w kartonie jej kupic, a ona teraz wazy juz ponad 30kg. Tesciowa potrawi wsiasc w samochod zeby jechac do sklepu tylko po niezdrowe jedzenie dla niej. Nie wie jak smakuja warzywa ani nawet owoce. Ja juz patrzec na nia nie moge bo ja w szkole bylam tylko troszke grubsza i bylam wysmiewana. Ale nie odezwe sie bo jak miala 8 miesiecy miala w raczce chipsa a ja zwrocilam uwage ze to nie zdrowe i przeciez moze sie zadlawic to uslyszalam ''swoje dzieci bedziesz po swojemu wychowywac''....
chomiczka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
To jest właśnie straszne, ludzie powinni myśleć, ja rozumiem że dziadkowie są od rozpieszczania ale niech to będzie poświęcenie czasu temu dziecku, wspólne gotowanie zdrowego jedzenia, przecież obecność drugiej osoby jest najważniejsza. Owszem rozumiem, że dziecko też może dostać czasami co chce w sensie zabawki czy czegoś słodkiego ale powinniśmy mieć w tym wszystkim umiar. Tak swoje dzieci będziemy wychowywać po swojemu ale też warto zwracać uwagę innym, bo przecież oni takim zachowaniem dziecku robią krzywdę.Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyJa się tego na przykład obawiam w stosunku do mojej teściowej, ona nawet broni mojego kota że może siedzieć na blacie kuchennym jak ja gotuję bo przecież jest taki słodki. A co dopiero w stosunku do przyszłego jedynego wnuka będzie...
Agnieszka0812, chomiczka, Stópka lubią tę wiadomość
-
Moj syn dostał tablet i laptopa na komunię.
Uznalismy,że prezenty jakie dostanie dziecko na komunię są tak mało znaczącym aspektem tego dnia, że nie wdawalismy się w zadne dyskusje i pytania co kupic..
Maciej zaczął szkołę jako 6latek,w okresie komunii skończył 7lat.
Owszem,cieszył się z prezentów, ale korzysta z nich wtedy,gdy my na to pizwolimy.W zasadzie gdy jest w domu,korzysta z laptopa maksymalnie godzinę dziennie,AA tablet leży w szafce, e zasadzie korzysta z niego tylko w dluzszej podróży, w drodze nad morze itp..
Uwazam,z w dziadkowie powinni luczyc się ze zdaniemrodziców. Z autopsji wiem,że to ciężkie, więc rodzice muszą sami ustakic swoje zasady w domu,wraz z dzieckiem
chomiczka, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość