Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się nad nim nie lituję, ma problem to niech się ogarnie a nie dręczy mnie. Ja czasami widzę to jako wyraz kompleksów z jego strony, jakby domagał się zapewnienia że nie pozwolę mu odejść czy inne tam bzdety. Chce wyjść to niech idzie i da mi spokój. Głowa mnie boli . A ten usnął na sofie obok, zmęczony.
Dziewczyny niby nie miałam nadziei w tym cyklu ale i tak mi smutno. Czy to się kiedyś skończy?...
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:A to na dokładkę:
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,19277845,radziwill-skraca-program-in-vitro-o-trzy-lata-potrwa-tylko.html#bElec?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=weekendFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:A to na dokładkę:
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,19277845,radziwill-skraca-program-in-vitro-o-trzy-lata-potrwa-tylko.html#bElec?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=weekend2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
takich rzeczy nie mowia na głos zeby ludzie na ulice nie wyszli strajkowac co się dzieje ;/, juz te 500 na dziecko bedzie od kwietnia bez wyrównania od stycznia ;/ kwota wolna od podatku bedzie podobno podwyzszana stopniowo i w zycie wejdzie od 2017 roku ;/ pięknie
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
My wczoraj byliśmy na tej wizycie... tak jak myślałam... odesłała nas do androloga. Na szczęście wcisnęli nas juz w poniedziałek. M. oczywiście robi dobra minę itd... ale widzę, że to przeżywa. Był ze mną w gabinecie. Pani doktor powiedziała, że mój progesteron piękny, ale jego nasienie "marne", no i narazie powiedziała, że duphaston dokończyć brać a potem odstawić, chyba, że Pan prof. do którego idziemy zdecyduje inaczej...
Wczoraj tylko podczytywałam Was do południa, później trochę nadrobie, to napiszę więcej
My dziś mamy wolne, ale znów biegam po lekarzach, najpierw do rodzinnego po recepty dla mnie i wyprosic skierowanie do androloga dla M., żeby mógł też chodzić na NFZ, a potem jeszcze do neurologa, żeby gdzieś nas skierowali z tym lunatykowaniem mojego mężusia, żeby mnie nerwowo nie wykończył.
Miłego dniaRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No super Aga . Ja moknę na przystanku, korki itd. Wczorajszy test ma kreseczkę po całej nocy, powtórka z rozrywki. Czekam do piątku, w sobotę powtórzę jeśli będzie trzeba. Miłego dnia
Agnieszka0812, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Stópka wrote:Cześć dziewczyny,
My wczoraj byliśmy na tej wizycie... tak jak myślałam... odesłała nas do androloga. Na szczęście wcisnęli nas juz w poniedziałek. M. oczywiście robi dobra minę itd... ale widzę, że to przeżywa. Był ze mną w gabinecie. Pani doktor powiedziała, że mój progesteron piękny, ale jego nasienie "marne", no i narazie powiedziała, że duphaston dokończyć brać a potem odstawić, chyba, że Pan prof. do którego idziemy zdecyduje inaczej...
Wczoraj tylko podczytywałam Was do południa, później trochę nadrobie, to napiszę więcej
My dziś mamy wolne, ale znów biegam po lekarzach, najpierw do rodzinnego po recepty dla mnie i wyprosic skierowanie do androloga dla M., żeby mógł też chodzić na NFZ, a potem jeszcze do neurologa, żeby gdzieś nas skierowali z tym lunatykowaniem mojego mężusia, żeby mnie nerwowo nie wykończył.
Miłego dniaAgnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Renia kup te z rossmana co wtedy robiłaś, znowu są w promocji ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 08:00
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby