Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Mam dość dziewczyny. Za dużo mam tego wszystkiego. Dobrze, że mam w Krakowie specjalistę, który się tym zajmuje, ale moje wymarzone 2+3 staje pod naprawdę dużym znakiem zapytania.
A do kogo chodzisz? Bo nasz specjalista do Krakowa się przeniósł. Miałam do niego chodzić w ostateczności -
No własnie jeszcze do nikogo bo chce mieć wszystkie badania, żeby wiedzieć do kogo się udać. Ale chodziło mi o dr Sachę, on jest hematologiem, immunologiem. A Ty do kogo chodziłaś jesli mogę wiedzieć bo szukam dobrego lekarzaWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Myslalam nad detektorem ale sama nie wiem bo jak nie wyczuje to bedzie strach jeszcze wiekszy. Zastanowie sie
Ale zawsze mozna z tym podejść do lekarza pokaże i pomoże lub do położnej ja tez miałam to kupic ale jak czuje ruchy co chwile to juz nie musze. -
nick nieaktualnyTzn mnie moja kierowała do kliniki niepłodności Jerzy Przybycien. On pracowal i nas w szpitalu ale sam odszedł i do Krakowa się przeniósł, raz w tyg przyjmuje i nas w Tarnowie. I do niego miałam iść, ale przypadkiem zaszłam.
Nie chce ci zle doradzić co do wyboru, pewnie są lepsi specjaliści -
Nie no jasne Dziękuję Ci bardzo. Sama nie wiem co mam zrobić teraz. Mnie to dobija, że nie mogłaby być jedna pzyczyna i spokój tylko trzeba tak po omacku szukać. Ale cóż... Na pewno na mega wysokich dawkach progesteronu można ciążę utrzymać przy tym choć to niepewne jestWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualnyMojej koleżanki bratowa bierze jakies zastrzyki po 500 zł musi cos tam w swoim organizmie podnieś żeby zajść i utrzymać ciążę! Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale tyle tego jest ze glowa boli tyle problemów
dalsza koleżanka po 40, dwie ciążę straciła jedna 5 miesiącu druga 4 mies. Pierwsze dzieciatka tez nie wiadomo czemu ! -
Monilka jest taka chwila niepewności zanim znajdzie się odpowiednie miejsce,ale..
Jak znajdziesz właśnie słuchałam serduszka mojego maleństwaRenia7910, katarzyna_d, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, Wiaterku, współczuję Najgorsze jest to, że z tego co czytałam te wlewy są dość kontrowersyjne i wielu lekarzy jest bardzo przeciw I nie wiadomo, komu wierzyć.
A czy te badania można robić tylko zaraz po poronieniu, czy też po dłuższym czasie? Nie robiłam nic na immunologię i teraz się zastanawiam.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Akurat te chyba możesz. Będziemy próbować, ale ja już jestem naprawdę strasznie zmęczona. Umówiłam się do tego lekarza, ale dopiero na 1 lutego jest termin. Spróbuje jeszcze w szpitalu uniwersyteckim, bo tam przyjmuje i zobaczymy,moze się uda wcześniej.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Lunka chyba nie. Nie wiem. Ja te ciąże tracę. Jesli mi nic innego nie wyjdzie, to najpewniej jest własnie przyczyna. Nie wiem laski. Mam egzamin za kilka dni i nie mam czasu się teraz nad tym skupiać. Nie jestem lekarzem, zobacze co mi powie specjalista. Tylko tak strasznie długo trzeba czekać na wizytę.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Ja właśnie skończyłam ćwiczyć śmierdze na kilometr tak się spocilam jak nigdy, za to mój progesteron który dziś badałam gdzieś zaginął w akcji i chyba jutro go poznam ;/
katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny