Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Sysia Ty znowu tajemnicza wykresika nie chcesz pokazać
Stópeczko to super że wizyta udana, trafienie na dobrego specjalistę to już krok do przodu. Wierzę, że się Wam uda, bo zasługujecie na to Trzymam za Was kciukasyRenia7910, monilia84, katarzyna_d lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny Kariotypy ok. Macica też już się oczyściła, nic tam nie ma. Takich kilka pozytywów dzisiaj
Mąż złapał wczoraj doła. Dziś próbowałam zażartować, że jesteśmy tak idealnie dobrani, że nawet mamy zgodność tkankową. I się poryczałam. Ale mi to pomogło. Jakoś mam teraz więcej motywacji. Lekarz też mi powiedział, że ten wynik nie jest jeszcze tak bardzo zły i że mogły mi wyjść minusowe te przeciwciała. Mam się zapisać do immulonologa i mysleć pozytywnieAgnieszka0812, lunadelrospo, Renia7910, monilia84, kehlana_miyu, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny Kariotypy ok. Macica też już się oczyściła, nic tam nie ma. Takich kilka pozytywów dzisiaj
Mąż złapał wczoraj doła. Dziś próbowałam zażartować, że jesteśmy tak idealnie dobrani, że nawet mamy zgodność tkankową. I się poryczałam. Ale mi to pomogło. Jakoś mam teraz więcej motywacji. Lekarz też mi powiedział, że ten wynik nie jest jeszcze tak bardzo zły i że mogły mi wyjść minusowe te przeciwciała. Mam się zapisać do immulonologa i mysleć pozytywnieWiaterek, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Niezapominajeczko u mnie nudyyyy...nic ciekawego nie slychac,mala kopie jak szalona,gotuje,sprzqtam spaceruje Monilka nie mierze cukru co ty,poprostu nie podjadam slodyczy,a zamiast jem owoce i warzywa,na silownie chodze 2 razy w tygodniu i w soboty z mezem na basen,ale juz cos dzis czuje pecherz,wiec chyba sobie odpuszcze,nie sluzy mi chyba,podczytuje was czasem,ale za bardzo pisac o czy nie mam,bo u mnie taka nudna ciaza,wszystko jest dobrze z mezem sie nawet wogole nie kluce,nawet jak zaczynam to on nie jest chetny...hehe a czasem by sie przydalo
Agnieszka0812, monilia84, katarzyna_d lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Reniu http://www.aptekagemini.pl/profertil-x-60-kaps.html Strasznie drogie, ale może skuteczne
Renia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie nakrecam się nawet. Dzidziek się wspaniale rusza, chociaż dzisiaj trochę mniej niż ostatnio, ale może to dlatego że ruszał się w nocy tak że nie mogłam zasnąć Jutro na pewno wszystko będzie dobrze
katarzyna_d, Renia7910, s1985, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Sysia kiedy testujesz? Za 2 dni spokojnie będzie bladzioch na Bank
katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Ty moze betę zrób2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Monika, Twój synek jak jest mało ruchliwy to mu może puść muzyczkę, mi sięteraz przypomniało że w ten sposób w ogóle odróżniłam że to bąbelkowanie w brzuchu to nie jeita, bo jelita nie reagują na muzykę Staram się teraz maleństwu codziennie puszczać i ono coraz fajniej na to reaguje Jak mocno zaśnie, to już nawet 'potrząsanie' brzuchem tak dobrze nie pomaga, ani nic słodkiego, jak jego ulubiona meodia przy brzuszku i głaskanie :)Może warto spróbować to się Kacperek rozrusza
monilia84 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...