Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Pucuś Wiki puszczałam zawsze muzykę, a w przypadku Kacperka na razie chce sobie darować, mam nadzieję, że się rozkręci. Wczoraj od samego rana kręcił mi się w brzuszku i czułam że jest z nim ok. Pod wieczór i o 22:00 też szalał, także troszkę się uspokoiłam. Dzisiaj spróbuje go poobserwować. Coraz częściej myślę o tym detektorze.
Aguś jaki detektor kupiłaś ?? AngelSounds ??? Bo ja nad nim się zastanawiałam, jak często sprawdzasz tętno ??? bo ja pewnie 10 razy dziennie bym sprawdzała
Reniu miłej pracy
Sysiu trzymam kciuki za testowanko
Życzę Wam miłego dzionka
Mi by sie przydało troszkę słonka ale na to nie mam co liczyćRenia7910, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monilka tak kupiłam Angela z polską instrukcją z muzyczka i płytką do nagrywania, sprawdzam tak co drugi dzień. Gdzieś przeczytałam, że dzidziuś nie lubi za często tych fal dopplera, wczoraj też sobie słuchałam
monilia84, pucek, katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Mój Macio to jest jednak fenomenalny;)
Wczoraj wieczorem przypomniał sobie,że dzisiaj są eliminacje do konkursu revytatorskiego..(nie pierwszy raz tak późno;)) przysiadl wieczorem vpo angielskim,dzisiaj rano kazał się obudzić o 6 i nauczył się
Ja teraz z mamą w przychodni onkologicznej,na zdjęciu szwów, czekamy..nie ma jeszcze wyników hist. Pat...monilia84, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu, chomiczka lubią tę wiadomość
-
Luncia gratuluje 13 tygodnia
Synuś zdolniacha prawdziwy, dzieci tak mają eheh na ostatnią minutę ale się nauczył i najważniejsze.
Trzymam kciuki za mamusię musi być dobrzeAgnieszka0812, Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hej dziewczynki
Pucuś Wiki puszczałam zawsze muzykę, a w przypadku Kacperka na razie chce sobie darować, mam nadzieję, że się rozkręci. Wczoraj od samego rana kręcił mi się w brzuszku i czułam że jest z nim ok. Pod wieczór i o 22:00 też szalał, także troszkę się uspokoiłam. Dzisiaj spróbuje go poobserwować. Coraz częściej myślę o tym detektorze.
Aguś jaki detektor kupiłaś ?? AngelSounds ??? Bo ja nad nim się zastanawiałam, jak często sprawdzasz tętno ??? bo ja pewnie 10 razy dziennie bym sprawdzała
Reniu miłej pracy
Sysiu trzymam kciuki za testowanko
Życzę Wam miłego dzionka
Mi by sie przydało troszkę słonka ale na to nie mam co liczyć
Będę śpiewała razem z Freddiem Mercurym do brzuszka:)monilia84, chomiczka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja juz od wczoraj od 2 w domu, wypuscili mnie bo nic w sumie nie mogą mi poradzić a już nie krwawie tylko plamie. Powodzenia dziś na wizytach Pucus, kasia też sie zastanawiam nad tym detektorem ale trochę się boję samej siebie. Monilka cieszę się, że synek już bryka w brzuszku Lunka gratulacje 13 tygodnia ja dzis ostatni dzień I trymestru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 09:10
monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Hej dziewczyny ja juz od wczoraj od 2 w domu, wypuscili mnie bo nic w sumie nie mogą mi poradzić a już nie krwawie tylko plamie. Powodzenia dziś na wizytach Pucus, kasia też sie zastanawiam nad tym detektorem ale trochę się boję samej siebie. Monilka cieszę się, że synek już bryka w brzuszku Lunka gratulacje 13 tygodnia ja dzis ostatni dzień I trymestru
Nie moge sie doczekać, nie widziałam juz Luniatka dwa tygodnie, ty pewnie na świeżo;)Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mój tata ma wyniki biopsji tarczycy - nie ma raka!!!!
Będzie musiał mieć operację, pewnie latem, i będą musieli ciąć mostek bo ma tarczycę niżej niż zazwyczaj i po prostu przez szyję się nie da. Wiem, że to poważna operacja, i boję się trochę, jak to będzie, ale dzisiaj tak się cieszę, że to przynajmniej nie rakmarzusiax, lunadelrospo, Agnieszka0812, Renia7910, monilia84, chomiczka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015