Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aguś trzymam kciuki za męża
Widzę, że Tobie też się nie nudzi, ehehhe szkoła, zebrania znam te klimaty.
U nas dzisiaj Jarmark Świąteczny i Klaudia mi już zapowiedziała że szybko z pracy mam wracać bo musimy do szkoły na Jarmark lecieć jej kartkę kupić
Do tego chrzestna Klaudii przychodzi na Mikołaja.
Wczoraj też obfity dzień: był teść na Mikołaja i u teściowej byliśmy. Ciągły ruch, u Wikunii zaświecić jej choineczkę - znicz bo nigdzie nie znalazałam zniczy Mikołajków
Dzisiaj bym musiała lecieć do lekarza endo ale nie dam rady po pracy nio bo do szkoły trzeba lecieć, ehhehe nie brakuje mi zajęć
Dobrze że wyniki tarczycy się poprawiły to może jest szansa na odstawienie tabletek, cukier też w normie także na razie się układa wszystko.
Czekam na kopniaki Kacperka ale ten leniuszek jakoś nie chce się pokazać, chyba spokojny syneczek będzie heheheh, Wiki też była spokojna, za to Klaudia zadrabiała za rodzeństwo
Miłego dnia dziewczynki
Renia7910, Agnieszka0812, s1985, Stópka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Aguś trzymam kciuki za męża
Widzę, że Tobie też się nie nudzi, ehehhe szkoła, zebrania znam te klimaty.
U nas dzisiaj Jarmark Świąteczny i Klaudia mi już zapowiedziała że szybko z pracy mam wracać bo musimy do szkoły na Jarmark lecieć jej kartkę kupić
Do tego chrzestna Klaudii przychodzi na Mikołaja.
Wczoraj też obfity dzień: był teść na Mikołaja i u teściowej byliśmy. Ciągły ruch, u Wikunii zaświecić jej choineczkę - znicz bo nigdzie nie znalazałam zniczy Mikołajków
Dzisiaj bym musiała lecieć do lekarza endo ale nie dam rady po pracy nio bo do szkoły trzeba lecieć, ehhehe nie brakuje mi zajęć
Dobrze że wyniki tarczycy się poprawiły to może jest szansa na odstawienie tabletek, cukier też w normie także na razie się układa wszystko.
Czekam na kopniaki Kacperka ale ten leniuszek jakoś nie chce się pokazać, chyba spokojny syneczek będzie heheheh, Wiki też była spokojna, za to Klaudia zadrabiała za rodzeństwo
Miłego dnia dziewczynki2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:Luna, mój brat ma sokowirówkę niewielką z philipsa, kupił za 150 zł, ale nie wiem dokładnie co to za model
Sokowirowka to jedna z opcji,prezentu od rodziców bo oni robia prezebt dla nas jako małżeństwa(i ja na tym cierpie;)) ,a te sugerowane reklamy,to dla mojego męża, bo lepiej jeśli ma kilka opcji i wie,mniej więcej, co mnie interesuje..
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Sokowirówka fajna sprawa, ale ja mam już smoothiemakera i rzadko ostatnio używam (przed ciążą to ze 3-4 razy w tygodniu, ale teraz to jakos nie moge sie przemoc;p) więc nie chcę dostawiać sprzętu. Może jak już Pucuś się urodzi i będzie już mógł pić soczki to wtedy pomyślimy, żeby nie faszerować go chemią
Renia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Agnieszka0812 wrote:Pucus 21 tc
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Tak, połówka już pękła Teraz równia pochyła a mi prawie codziennie śni się że urodziłam dziecko Ale to nie są normalne sny. Macica mi się napina ale nie jestem pewna czy to przez wypinanie się dziecka, czy to skurcze Braxtona Hicksa czy może to coś złego.....
Zaraz tutaj regulamin trzaśniemy,jak na lipcowkach!
I bedzie pogrom i zle myślące niegrzeczne Pycki dostaną karę porządkowąpucek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
ja już w pracy. Zrobiłam dziś rano sikańca, no i znów biel po oczach bije. Spodziewałam się tego, wiec nawet bardzo zawiedziona nie jestem...
Lunka co do sokowirówek to powiem Ci tak. My z M. ostatnio szukaliśmy i oglądaliśmy i chyba będziemy kupować taką:
http://www.oleole.pl/sokowirowki/bosch-mes4000.bhtml
Nie wiem na czym Wam zależy z tą sokowirówką, czy ma być tylko do owoców miękkich czy również będziecie robić soki z twardych warzyw. Bo my nastawiamy się na jedno i drugie.
Aga trzymam kciuki za męża.
Miłego dnia Wam dziewczyny życzę, ja zabieram się do pracy, żeby czas mi szybciej zleciał do 18:40 do wizyty u androloga....Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
lunadelrospo wrote:Zabraniam czarnowidztwa!
Zaraz tutaj regulamin trzaśniemy,jak na lipcowkach!
I bedzie pogrom i zle myślące niegrzeczne Pycki dostaną karę porządkowąkatarzyna_d lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Hej ja jeszcze zostaję, nie wiem do kiedy. Mają dziś mi zrobić usg genetyczne z tego co zrozumiałam. Wg sobotnio/niedzielnego pomiaru to 12+5. Odezwę się po usg.
Agnieszka0812, Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Witam się i ja
Aga, trzymam kciuki za męża, na pewno będzie dobrze.
Stópko, może jednak jeszcze to za wcześnie. Sama wiesz, ze dopóki nie ma @, to
Pucuś, już nie mogę się doczekać, kiedy dotrwam do tego etaupu, co TY
Sysia, poaż wykres
A co u Iloni?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Lunka ja miałam taką czarną z Philipsa, bardzo fajna, twarde owoce bez problemu, sprzedalismy bo kupiliśmy wycuskarke Hurom, ale kosztowała prawie 2,5 tysiąca
Pucusiu jak brzuch Ci się stawia, to od razu odpoczywaj, normalne skurcze. Ale wtedy musisz się położyć i wtedy też za dużo nie masuj,bo też wywołuje dodatkowe skurcze. Często tak miałamFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wszystko jest dobrze, dzieciatko wygląda na zdrowe, ma rączki, nóżki, żołądek, kość nosowa też jest tylko sie strasznie wiercil dzidzius, fald też jest. Zapisałam sie na badania prenatalne bo mi zaproponowali na fundusz ze wzgledu na poronienia i wyniki z krwi też w tym są. Aż płaczę ze szczęścia.
Agnieszka0812, Stópka, monilia84, pucek, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015