X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • Stópka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chomiczko, faktycznie Ty to się nastresujesz i namęczysz przeź te krwawienia... Dobrze, że jesteś pod stałą opieką. Czekamy jutro na dobre informacje :)

Monilka pytałaś o test. Ja narazie się wstrzymuje, jakoś tak dziwnie się boje go zrobić... Planuje dopiero w okolicach środy, czwartku...
    Pytałyscie o Mikołajki, my z M. tez raczej nie obchodzimy, w tym roku to i pod choinka raczej kiepsko będzie... wolelismy odłożyć parę groszy na wyjazd w styczniu do Trójmiasta, żeby się troszkę odstresowac i odpocząć.

Renia7910, chomiczka, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Stópka
    Aniołek [*] 04.07.2015 r.
    Aniołek [*| 15.03.2016 r.
    Mutacja MTHFR C677T, A1298C.
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stópka wrote:
    Chomiczko, faktycznie Ty to się nastresujesz i namęczysz przeź te krwawienia... Dobrze, że jesteś pod stałą opieką. Czekamy jutro na dobre informacje :)

Monilka pytałaś o test. Ja narazie się wstrzymuje, jakoś tak dziwnie się boje go zrobić... Planuje dopiero w okolicach środy, czwartku...
    Pytałyscie o Mikołajki, my z M. tez raczej nie obchodzimy, w tym roku to i pod choinka raczej kiepsko będzie... wolelismy odłożyć parę groszy na wyjazd w styczniu do Trójmiasta, żeby się troszkę odstresowac i odpocząć.
    ja tez sie pytałam o twoj test bo u ciebie to tak obiecujaco wyglada ze ho ho ;D

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Stópka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    ja tez sie pytałam o twoj test bo u ciebie to tak obiecujaco wyglada ze ho ho ;D
    Sysia, przepraszam gdzieś mi musiał umknąć wpis :(
    Ja się boję tego obiecującego wykresu... bo to zazwyczaj ładnie wygląda do 29 dc a później klops... ale zobaczymy jak to będzie :)

s1985, Aradia*** lubią tę wiadomość

Stópka
    Aniołek [*] 04.07.2015 r.
    Aniołek [*| 15.03.2016 r.
    Mutacja MTHFR C677T, A1298C.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Stópko życzę Ci aby Wam wydarzył się cud którego ja doświadczyłam - w cyklu w którym badania J wyszły totalnie beznadziejnie, przypłacił to depresją itd. nasze maleństwo zostało poczęte :)

Stópka lubi tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spotyka się dwóch informatyków. Jeden porzyjechał na pięknym, nowym, zielonym rowerze. Drugi mówi do niego:
    - Świetny rower, skąd go masz?
    - Uczyłem się w parku pod drzewem. Nagle przyjechała na nim piękna dziewczyna, rozebrała się i mówi "Bierz co chcesz". No to wziąłem.
    Na to drugi kiwa głową i mówi:
    -Dobry wybór, jej ubrania pewnie by na Ciebie nie pasowały...

To tak w kontekście mojego męża ;)

Renia7910, lunadelrospo, s1985, Agnieszka0812, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stópka a Ty może zatestuj jutro bo naprawdę ładnie to wygląda u Ciebie :)

Sysia czemu nie masz udostępnionego wykresu?

4 Aniołki
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak jakos nic ciekawego tam nie ma ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiu a tak w ogóle jak się czujesz? Fizycznie i psychicznie? Kasiu, a jak tam z Tobą?

Ja rozpoczęłam 18 cykl starań. Nawet już nie mam siły na doła. Po prostu jestem, koncentruję się na nowej pracy.

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniu u mnie różnie. Czasem jest ok, czasem nie bardzo. Dziś mąż na mnie pół dnia fukał więc i humor nie bardzo. Alke byliśmy w kościele i się uspokoił i przeprosił więc nie mogę się czepiać. Wczoraj byłam u dziewczynek z prezentami. Wika się strasznie ucieszyła a Ola "Znowu Lalaloopsy?" i naburmuszona. Śmiałam się , że ciotka trafić w prezent dla nich obu to chyba nie ma szans. Ponosiłam sobie tą małą, wyprzytulałam. Świetna jest. Wystarczy się do n iej uśmiechnąć i już się mała cieszy. Tak się ściska serce jak człowiek sobie pomyśli, że gdyby wszystko było tak jak miało być to w styczniu byłby taki swój mały człowiek.

PS. dostałam perfumy czyli to czego się spodziewałam ;)

Renia7910 lubi tę wiadomość

4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu ja drugi termin (jak już maluszek zaczął zwalniać z rozwojem) miałam na 6 grudnia, czyli dzisiaj. Wg pierwszego terminu od 2 tygodni powinnam być mamą. Staram się o tym nie myśleć bo oszaleć można...

Ja dostałam komplet kosmetyków, prosiłam o olejek arganowy a dostałam całą serię :D

Dziewczyny czy któraś z Was pija sok z aloesu? Co o nim sądzicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 21:21

• s1985 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Sysiu a tak w ogóle jak się czujesz? Fizycznie i psychicznie? Kasiu, a jak tam z Tobą?

Ja rozpoczęłam 18 cykl starań. Nawet już nie mam siły na doła. Po prostu jestem, koncentruję się na nowej pracy.
    a wszystko dobrze, idziemy do przodu ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    Kasiu ja drugi termin (jak już maluszek zaczął zwalniać z rozwojem) miałam na 6 grudnia, czyli dzisiaj. Wg pierwszego terminu od 2 tygodni powinnam być mamą. Staram się o tym nie myśleć bo oszaleć można...

Ja dostałam komplet kosmetyków, prosiłam o olejek arganowy a dostałam całą serię :D

Dziewczyny czy któraś z Was pija sok z aloesu? Co o nim sądzicie?
    nie pilam i nie pije takiego soku, my sie prezentami nie wymieniamy, my dzieciakom dajemy ;]

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    nie pilam i nie pije takiego soku, my sie prezentami nie wymieniamy, my dzieciakom dajemy ;]
    U nas dzieci brak. Leonidas dostał myszę, a my nawzajem się obkupiliśmy. I teściowej też się dostało :)

s1985, Stópka lubią tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia7910 wrote:
    U nas dzieci brak. Leonidas dostał myszę, a my nawzajem się obkupiliśmy. I teściowej też się dostało :)
    najważniejsze żeby każdy był zadowolony ;]

Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    NEVER GIVE UP
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    najważniejsze żeby każdy był zadowolony ;]
    Właśnie o to w tym wszystkim chodzi :)

s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzieci nie mam dlatego obdarowuje takie mojego dużego chłopca ;) Powiem Wam, że jestem nawet w szoku bo kupił mi perfumy, których zapach mi się podoba, a nie kupił tych co zwykle używam :)

Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość

4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami im się zdarza nas miło zaskoczyć :)

Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość

• lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnke obmyslam plan prezentow na swieta i moje urodziny;)
    Jak co roku,musze kilka sugestii miec w zanadrzu, otwieram strony na laptopie,pozniej zostają takie ślady,jak reklama sugerowana itp;)
    Szukam dobrej sokowirowki,ale niezbyt wugorowanej cenowo,ktos moze cos polecić?

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A usuwasz historię przeglądania? Można usunąć przecież kilka ostatnich godzin przeglądania i nikt się nie domyśli co robiłaś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, przeczytałam jeszcze raz, Tobie chodzi o to żeby się ta historia pojawiała ;) sugeruję ulotki / reklamy w formie papierowej też, kilka razy wspomnieć że ta sokowirówka jest Twoim marzeniem... Mi tak już kilka razy wyrwało się w odniesieniu do drzwi do kabiny prysznicowej. Póki co mam zasłonkę, nie cierpię jej. A drzwi szklane są takie śliczne, marzę o nich... :D

‹‹ 743 744 745 746 747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ