Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chomiczko, faktycznie Ty to się nastresujesz i namęczysz przeź te krwawienia... Dobrze, że jesteś pod stałą opieką. Czekamy jutro na dobre informacje

Monilka pytałaś o test. Ja narazie się wstrzymuje, jakoś tak dziwnie się boje go zrobić... Planuje dopiero w okolicach środy, czwartku...
Pytałyscie o Mikołajki, my z M. tez raczej nie obchodzimy, w tym roku to i pod choinka raczej kiepsko będzie... wolelismy odłożyć parę groszy na wyjazd w styczniu do Trójmiasta, żeby się troszkę odstresowac i odpocząć.
Renia7910, chomiczka, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
ja tez sie pytałam o twoj test bo u ciebie to tak obiecujaco wyglada ze ho hoStópka wrote:Chomiczko, faktycznie Ty to się nastresujesz i namęczysz przeź te krwawienia... Dobrze, że jesteś pod stałą opieką. Czekamy jutro na dobre informacje

Monilka pytałaś o test. Ja narazie się wstrzymuje, jakoś tak dziwnie się boje go zrobić... Planuje dopiero w okolicach środy, czwartku...
Pytałyscie o Mikołajki, my z M. tez raczej nie obchodzimy, w tym roku to i pod choinka raczej kiepsko będzie... wolelismy odłożyć parę groszy na wyjazd w styczniu do Trójmiasta, żeby się troszkę odstresowac i odpocząć.
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysia, przepraszam gdzieś mi musiał umknąć wpiss1985 wrote:ja tez sie pytałam o twoj test bo u ciebie to tak obiecujaco wyglada ze ho ho

Ja się boję tego obiecującego wykresu... bo to zazwyczaj ładnie wygląda do 29 dc a później klops... ale zobaczymy jak to będzie
s1985, Aradia*** lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Spotyka się dwóch informatyków. Jeden porzyjechał na pięknym, nowym, zielonym rowerze. Drugi mówi do niego:
- Świetny rower, skąd go masz?
- Uczyłem się w parku pod drzewem. Nagle przyjechała na nim piękna dziewczyna, rozebrała się i mówi "Bierz co chcesz". No to wziąłem.
Na to drugi kiwa głową i mówi:
-Dobry wybór, jej ubrania pewnie by na Ciebie nie pasowały...
To tak w kontekście mojego męża
Renia7910, lunadelrospo, s1985, Agnieszka0812, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Reniu u mnie różnie. Czasem jest ok, czasem nie bardzo. Dziś mąż na mnie pół dnia fukał więc i humor nie bardzo. Alke byliśmy w kościele i się uspokoił i przeprosił więc nie mogę się czepiać. Wczoraj byłam u dziewczynek z prezentami. Wika się strasznie ucieszyła a Ola "Znowu Lalaloopsy?" i naburmuszona. Śmiałam się , że ciotka trafić w prezent dla nich obu to chyba nie ma szans. Ponosiłam sobie tą małą, wyprzytulałam. Świetna jest. Wystarczy się do n iej uśmiechnąć i już się mała cieszy. Tak się ściska serce jak człowiek sobie pomyśli, że gdyby wszystko było tak jak miało być to w styczniu byłby taki swój mały człowiek.
PS. dostałam perfumy czyli to czego się spodziewałam
Renia7910 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyKasiu ja drugi termin (jak już maluszek zaczął zwalniać z rozwojem) miałam na 6 grudnia, czyli dzisiaj. Wg pierwszego terminu od 2 tygodni powinnam być mamą. Staram się o tym nie myśleć bo oszaleć można...
Ja dostałam komplet kosmetyków, prosiłam o olejek arganowy a dostałam całą serię
Dziewczyny czy któraś z Was pija sok z aloesu? Co o nim sądzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 21:21
-
a wszystko dobrze, idziemy do przodu ;]Renia7910 wrote:Sysiu a tak w ogóle jak się czujesz? Fizycznie i psychicznie? Kasiu, a jak tam z Tobą?
Ja rozpoczęłam 18 cykl starań. Nawet już nie mam siły na doła. Po prostu jestem, koncentruję się na nowej pracy.
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nie pilam i nie pije takiego soku, my sie prezentami nie wymieniamy, my dzieciakom dajemy ;]Renia7910 wrote:Kasiu ja drugi termin (jak już maluszek zaczął zwalniać z rozwojem) miałam na 6 grudnia, czyli dzisiaj. Wg pierwszego terminu od 2 tygodni powinnam być mamą. Staram się o tym nie myśleć bo oszaleć można...
Ja dostałam komplet kosmetyków, prosiłam o olejek arganowy a dostałam całą serię
Dziewczyny czy któraś z Was pija sok z aloesu? Co o nim sądzicie?
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
najważniejsze żeby każdy był zadowolony ;]Renia7910 wrote:U nas dzieci brak. Leonidas dostał myszę, a my nawzajem się obkupiliśmy. I teściowej też się dostało

Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Ja tez dzieci nie mam dlatego obdarowuje takie mojego dużego chłopca
Powiem Wam, że jestem nawet w szoku bo kupił mi perfumy, których zapach mi się podoba, a nie kupił tych co zwykle używam
Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
A ja wlasnke obmyslam plan prezentow na swieta i moje urodziny;)
Jak co roku,musze kilka sugestii miec w zanadrzu, otwieram strony na laptopie,pozniej zostają takie ślady,jak reklama sugerowana itp;)
Szukam dobrej sokowirowki,ale niezbyt wugorowanej cenowo,ktos moze cos polecić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk, przeczytałam jeszcze raz, Tobie chodzi o to żeby się ta historia pojawiała
sugeruję ulotki / reklamy w formie papierowej też, kilka razy wspomnieć że ta sokowirówka jest Twoim marzeniem... Mi tak już kilka razy wyrwało się w odniesieniu do drzwi do kabiny prysznicowej. Póki co mam zasłonkę, nie cierpię jej. A drzwi szklane są takie śliczne, marzę o nich...