Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Aguś wiesz ja też ostatnio stwierdziłam że jestem pracoholiczką a na koniec co dostanę w ..... dupę
Nie będzie tak źle, w domu też idzie zwariowaćmonilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej ja się denerwuje. Pół nocy nie spałam, co chwile się budzilam. O 9:30 trzymajcie mocno kciuki bo się przydadzą
Agnieszka0812, chomiczka, Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Hej ja się denerwuje. Pół nocy nie spałam, co chwile się budzilam. O 9:30 trzymajcie mocno kciuki bo się przydadzą
chomiczka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Cześć dziewczyny,
ja się witam z nad kawy w pracy
Ledwo żyję...
Zmienili mi zakres obowiązków... Dostałam robotę, o której nie mam zielonego pojęcia ani technicznie, ani merytorycznie... ledwo pamiętam jak się nazywam.
Zła jestem jak cholera, bo przez to nie mam na nic czasu. A jeszcze dostałam działkę, z dużymi zaległościami i terminami na 18.12
Zabieram się zaraz do pracy.
Czekam na @, tempka leci w dół, wczoraj miałam jakieś brudzenie, bo chyba nawet plamieniem nie można tego nazwać... Mam nadzieję, że @ dziś zawita, bo wtedy w sobotę na spokojnie mogłabym zrobić badania...
Miłego dnia Wam życzę Ściskam mocno i myślami jestem z WamiAgnieszka0812, s1985, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Madzik90 wrote:Dziewczyny zadam wam troche pytanie z innej beczki. Miała ktoraś z was wyrywaną ósemkę (górną, niebolącą)?
Moja siostra miała w ciąży usuwane dwie ósemki
Sylwuś, tak to są zęby "mądrości"s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Może nie boleć, jeżeli ząb jest martwy, to normalne.
Moja siostra miała w ciąży usuwane dwie ósemki
Sylwuś, tak to są zęby "mądrości"
Miałam usuwać po porodzie ale te zęby wyszly praktycznie od razu z prochnica a jak mnie zacznie bolec to będzie znacznie gorzej wiec wolę to teraz zrobić ja tez mam dwie do wyrwania. Mam tydzień do III trymestru, może się wyrobię
Mi wszystkie cztery ósemki wyszły;/
Juz mam dość stomatologówWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 08:54
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualnyWitam,
Kasia, będziemy później oblewać twoje sukcesy haha
Madzik co do stomatologów to wole rodzic, niż korzystać z ich usług haha:)
Ja tez dzis nie wyspana bo od 3-5 nie spalam przez brzuch
I w dodatku cos musze kupic teściowej na swieta?? Nie wiem co ?? Musze bo ona zawsze mi kupujeAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Majoweczko a nie chcesz ich leczyć?
Ja się panicznie boję dentystów i przez to jakiś czas nie bylam na przeglądzie wyszlo mi kilka zębów do leczenie na szczęście już wszystko zrobione z jednego zęba jakiś czas temu wypadła plomba i moja dentystka nie wie co z nim dalej, powiedziała ze może mi zrobić prześwietlenie bo promieniowanie na żuchwę podobno jest niegroźne ale się nie zgodziłam. To jest dolna 6 i szczerze mówiąc stresuje mnie ten ząb. Jest po leczeniu kanałowym, wiec nie ma nerwa i nie powinien boleć ale kto go tam wie..
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*