Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Genetyczne podwojne na fundusz w szpitalu mi kazali zrobic
pucek lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Kasia,nie pisze ze mi przykro itp. bo to farmazon..
Ale wiem jak potrafi wyprowadzić z równowagi taka niemoc,terminz gory skazany na przegrana..
Dla mnie i tak to godne podziwu,że mialas czas siłę i wole,zeby się przygotować mimo wszystko.
A wiedza zostanie. -
Ale jutro idziesz?
Mój mąż dzisiaj w pracy zostal troche dłużej i mówił kierownikowi,że idzie z żoną na wazne badania jutro wiec wychodzi wcześniej!Szef pytal,czy sie chce czyms pochwalic,ale Michal powirdzial,ze po weekendzie;)pucek, Renia7910, Stópka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Na szczęście jutro wizyta u mojego gina, dziś jestem zła na tamtego na maksa. Jak tak mozna? No Lunka fajnie się Twój mąż zachowałOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyChomiczku niektórzy lekarze to już mają znieczulicę zawodową, wypaleni jak w każdej profesji. Jeśli nic nie mówił konkretnego to znaczy że jest ok i tak do tego podchodź. Mimo wszystko można się wkurzyć...
Kasiu za którymś razem się uda, mają rację dziewczyny, dużo przeszłaś, to nie jest najlepszy czas na egzaminy.
Czy smutno u nas? Troski dnia codziennego, do tego niektóre z nas wciąż czekają na cud, święta się zbliżają a przecież mieliśmy je spędzać z naszymi Aniołkami...Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Chomiczko co za idiota z tego lekarza w leb powinien dostać. Badanie powinien przeprowadzic i ci powiedziec wszystko o maluszku to jego obowiazek. Nie stresuj sie nim kochana bo nie warto.
Wiateteczku to egzamin kobyłę miałaś jak taka zdawalnosc a na co to są uprawnienia jesli moge zapytac ??
Madziu super ze ząbek wyrwany problem z głowyRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Moja wizyta u endo poszla gladko. Wyniki powiedzial super ale lek mam stosowac co 2 dni po jednej tabletce. Ale nie wiem czy nie bede brala co 3 dni bo skoro wyniki ok to po co mam je brac, chyba ze boi sie je od razu odstawić.
Teraz mam chwile odpoczynku a za pół godzinki lece na spotkanie do kościola a mam lenia że bym z łóżka sie nie podnosila ale cóz obowiazek to obowiazekRenia7910, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Jutro konkurs recytatorski młodego. Dostalam zaproszenie:)
Trenujemy kota,motywatorem są krowki;)
W ogole jutro dobry weekend sie zaczyna,prenatalne,konkurs,w niedziele urodziny i final szlachetnej paczki:)pucek, Renia7910, Agnieszka0812, chomiczka, monilia84 lubią tę wiadomość
-
A dzisiaj jak odwiozlam syna na angielski,miałam ponad godzinę i wpadlam szybko do szpitala do dwoch szpitalnych kolezanek.Z jedna lezalam tym ostatnim razem,urodzila wczoraj synka..a z drugą,zzylam się gdy bylam w szpitalu w poprzedniej ciąży, ona też już ma skurcze,trochę przedwczesne..powiem Wam,że duzo osob poznalam będąc w szpitalu,ale te dwie dziewczyny,są mi tak bardzo bliskie,że sama się dziwię,ze zaledwie tydzien spedzony razem i mozna się tak przywiązać!
Agnieszka0812, chomiczka, niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
-
Jestem juz prawie gotowa na jutrzejsze badania,smiejew się, ze przygotowania jak do jakiejs randki;)
Dzis bylam na manicure i pedicure z hybryda,na jutro peeling juz gotowy,mała akcja błysk i mogę iśćAgnieszka0812, Renia7910, chomiczka, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Wkurzyl mnie strasznie, potraktował mnie tak bo pewnie na fundusz przyszlam. Powiedział ze dziecko jest małe i nawet nie podał wymiaru a ja nie zauważyłam. Badanie trwało dosłownie minutę. Mógł być czlowiekiem i podac wymiar jak zapytalam zastanawiam się nad skargą, muszę sie dowiedzieć tylko jak to miało wygladac. Wiaterku szkoda, że tym razem się nie udało zdac. Lunka to Ty odpicowana do lekarza moj jest tak po 50 ale i tak wypada jakoś wyglądaćOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Hej dziewczyny Podczutuje was czasem ale weny do pisania brak Straszny leń się ze mnie zrobił. Trzymam kciuki za wszystkie maluszli żeby rosły zdrowo
Chomiczko ja robiłam prenatalne na nfz i moja znajoma również i podobnie się lekarz zachował w stosunku do nas nic nie powiedział podczas badania, na moje pytania odpowiadał że wszystko bedzie opisane razem z wynikami z krwi. Na połówkowym również byłam u tego lekarza na nfz i już był bardziej rozmowny ale bez szału, mi się nawet udało i dostałam zdjęcia. Polecano mi go jako bardzo dobrego specjaliste od usg więc jakoś nie przejęłam się zbytnio jego zachowaniem, pewnie dlatego że koleżanka mnie uprzedziła o jego stosunku do pacjentek więc wiedziałam na co się piszęAgnieszka0812, futuremama lubią tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm