Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Chomiczku a kiedy masz następna wizytę u lekarza?
Aga, odezwij się znad taśmociągu kuchennego
Monia jesteś już w,pracy?
Ilonia, Kehlana, jak tam?
Stopko współczuję zmienionego zakresu obowiązków, to może być częścią strategii dręczenia pracownika ale pewnie to sobie już uświadomiłaś. Mam nadzieję że nie będziesz się tym zbytnio stresować.
Niezapominajko, Marzusiu, jak tam u Was? Kasia po egzaminie to pewnie odetchnie że nie trzeba się uczyć...
Chyba nikogo nie pominęłam, jeśli tak to wybaczcie.
Miłego dnia życzę WamAgnieszka0812, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NOvember super że jesteś ale Ci ładnie suwaczek płynie Będzie synuś czy córeczka ?????
Ja mam wrażenie że opieka na NFZ jest zupełnie inna i gdyby każdego było stać to każdy leczył by się prywatnie.
Choć za kasę gin idiota też się zdarzy. Niektórzy poprostu nie są do tego stworzeni, a my kobiety, mamusie cierpimy
Ja miałam oba USG prenatalne, połówkowe darmowe na NFZ ze względu na Wiki i chyba to zwiększone ryzyko, nie płaciłam nic, ale lekarz super małego zmierzył, jedynie nie dał super zdjęć, które są fajną pamiątką dla rodziców. Ale z każdej prywatnej wizyty dostaje przynajmniej jedno zdjęcie. W grudniu na święta muszę wyciągnąć od niego zdjęcie w 3D synusia.
Moja diabetolog też jest na NFZ i ona jako lekarz jest ok, podejście super, choć raz byłam, ale oczywiście cyrki w rejestracji musiały być bo to NFZ, złe skierowanie, nie od tego lekarza, co pani jadła DANIO tego to nawet dzieciom nie można dawać i zjeb... mnie tam ostro, dostałam w tej rejestracji wtedy prawie takie nerwicy że szok. Kazała mi do lekarza iść po skierowanie bo inaczej mnie nie przyjmie, idiotka i takie mam wspomnienia z NFZ. Dużo nie brakowało bo już chciałam na pięcie się obrócić i powiedzieć jak tak traktujecie ciężarne z cukrzycą to do widzenia, pójdę sobie prywatnie. Ale znowu taka starsza Pani w poczekalni mi mówi, proszę się nie denerwować szkoda pani pieniędzy na prywatnego należy się ?? to korzystać po co płacić, a tu i refundacja na paski. I dlatego zostałam. Ale jak pomyśle sobie że we wtorek wizyta u diabetologa i znowu mnie tak kobieta z rejestracji będzie próbowała zjeb... za np jedzenie czegoś niezdrowego to jej lutnę chyba
Sorki za smęcenie z rana. Jakoś muszę się czasem komuś wygadać.
Od wczoraj wieczorka mój książę daje coraz mocniej o sobie znać. Dzisiaj od rana walił mi takie kopy że podskakiwałam na krześle, pewnie nie lubi kawy albo chce mi powiedzieć MAMO DAJ COŚ SŁODKIEGO a nie kwaśnego
Dzisiaj wizyta u fryzjera, porządek z odrostami trzeba zrobić i może grzywkę ściąć hmmm zobaczymy, dzień w pracy owocny w poszukiwaniu fryzury i grzywki na necie
Zostało mi 6 dni w pracy a przygotowane do VAT-u za wiele nie mam ehhehe ale co tam dam radęAgnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Kasia_d dentysta w,ciąży??? Ekstrakcja zęba? O masakra...!
No to nie o mnie chodziło u mnie wszystkie ósemki wyrwane ;P ja zęby wyleczone mam, przez dwa lata starań o dziecko chodziłam i kontrolowałam ale szczerze zawsze wolałam zęba wyrywać niż leczyć
Witam się 19 tyg:) i 5 miesiącu
mąż rano przyszedł się przywitać przed praca, położył rękę na brzuchu i obudził mi Majkiego teraz usnac nie moge
A Fifi śpi z ciotką, ze mną juz nie może bo strasznie sie rzuca po łóżku i kopie.
Noc średnia była, bo Hubercik koncertował centralnie pode mną synek siostry męża 16.12 skończy miesiąc
Pozdrawiammonilia84, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Monis, mądra ta starsza Pani!
Dziewczyny w zyciu bym nie pomyślała, że będę tak ontensywnie myślec o badaniach..całą noc,calutenką,śnią mi się koszmary...trzy razy w roznych wersjach sen,ze wizyty nie będzie, z roznych przyczyn,ze przychodze i dowiaduje się, że wizyty nie ma,dwa sny o tym że na wizycie dowuedzialam się najgorszego,jeden w którym lekarz zachował się strasznie,nic niw zmierzył i kolejny,w ktorym Michał uznał że dziecko wyglada strasznie,ze to okropne i uciekl z sali..
Dk tego standardowo,jeden typowy horror..o dwoch dzoewczynach(jedna to ja),ale szczegółów wwam nie napisze,bo to bylo tak makabryczne..
Buxzilam się wiele razy,ale nic nie pomagało na te sny..monilia84 lubi tę wiadomość
-
november123 wrote:Hej dziewczyny Podczutuje was czasem ale weny do pisania brak Straszny leń się ze mnie zrobił. Trzymam kciuki za wszystkie maluszli żeby rosły zdrowo
Chomiczko ja robiłam prenatalne na nfz i moja znajoma również i podobnie się lekarz zachował w stosunku do nas nic nie powiedział podczas badania, na moje pytania odpowiadał że wszystko bedzie opisane razem z wynikami z krwi. Na połówkowym również byłam u tego lekarza na nfz i już był bardziej rozmowny ale bez szału, mi się nawet udało i dostałam zdjęcia. Polecano mi go jako bardzo dobrego specjaliste od usg więc jakoś nie przejęłam się zbytnio jego zachowaniem, pewnie dlatego że koleżanka mnie uprzedziła o jego stosunku do pacjentek więc wiedziałam na co się piszę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Reniu niestety. Do końca roku robie przerwę, potem znów nauka na angielski się musze zapisać, jeszcze fitness bo trochę ciałka trzeba zrzucić, no i nauka do egzaminu dalej. Czeka mnie pracowite kulka miesięcy. Ja wiem ze to może nie był dobry czas na ten egzamin ale szczerze to ze się musiałam uczyć było dla mnie straszna odskocznią od tego wszystkiego. Jak teraz odpuszczę znowu to będę się tego musiała uczyć heszcze raz od nowa. Acha - jutro się upije strasznie
Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja mam to samo co novemner,mega lenia,pisac sie nie chce cos,bo o czym tu pisac... od 3 dni powrocily problemy ze spaniem,a wczesniej spalam po 13 godzin,brzuszek mi coraz bardziej przeszkadza w odpowiedniej pozycji,mala kopie po pecherzu,pozatym zaczynam myslec coraz bardziej o porodzie,ukladac scenariusz,ktorego nie da sie przewidziec przeciesz,ale cos trzeba robic w bezsenne noce,wlasnie wstaje kawke zrobic to zaraz wam pokaze jaki mam juz brzuchatek :)lunka trzymam.kciuki za wizyte :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 07:33
s1985, Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Luna, sny tłumaczy się na odwrót, wiesz, jak śni Ci się np. śmierć, to znaczy że się będzie dobrze działo, więc jak miałaś złe sny to na badaniu wszystko będzie dobrze
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnySorki ja poczytuję was w pracy pomiędzy szkoleniami więc niewłaściwe imię mi się zakodowało . Jakby nie było to dentysta nie jest moim ulubionym lekarzem.
Czekam na ostatni dzień szkoleń, jutro jedziemy do Berlina na wycieczkę a od środy wskakuję na system zmianowy i zacznie się właściwa praca.
Aga ZASPAŁAŚ? . A kto chłopaków do szkoły wyszykował?
Egzaminy i nauka to najlepsza odskocznia od wszystkiego, często to stosowałam w przeszłości. Teraz też mam dużo nowej wiedzy do przyswojenia, pewnie dlatego nie myślę tak o staraniach.Wiaterek lubi tę wiadomość
-
http://iv.pl/images/87683377996977463182_thumb.jpg
http://iv.pl/images/25886160278590650357_thumb.jpg
http://iv.pl/images/55456253652983283065_thumb.jpg taka ze mnie miniaturka ale trzymam wage na 79 i jestem z tego dumna moze do 100 nie dojde :)i.wiecie co,mam.tyle piepszow,to jest masakra...cala w piepszykach jestem,myslicie,ze to zejdzie? Bo o zylach to nie wspomneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:03
s1985, monilia84, Agnieszka0812, niezapominajka, katarzyna_d, kehlana_miyu, chomiczka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Renia7910 wrote:Kasia_d dentysta w,ciąży??? Ekstrakcja zęba? O masakra...!
Znajomi mnie straszyli ze jak puści znieczulenie to nieziemski ból, trzeba brać ketonal a u mnie lekki ból tylko byl nawet apapu nie brałam:)
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
ilonia1984 wrote:Dziekuje Kochana kurcze nie.wiem czy.ladny,ale napewno inny niz z Aurela,z nia mialam taki rozlany,a teraz taka pileczka...jak na chlopaka...niby
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:http://iv.pl/images/87683377996977463182_thumb.jpg
http://iv.pl/images/25886160278590650357_thumb.jpg
http://iv.pl/images/55456253652983283065_thumb.jpg taka ze mnie miniaturka ale trzymam wage na 79 i jestem z tego dumna moze do 100 nie dojde :)i.wiecie co,mam.tyle piepszow,to jest masakra...cala w piepszykach jestem,myslicie,ze to zejdzie? Bo o zylach to nie wspomneilonia1984, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18