Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj, Renia, u mnie podobnie. Obecna praca to znacznie niższy poziom stresu, choć wiele nowych rzeczy i zagadnień, zupełnie inny zakres obowiązków niż poprzednio. No i mieliśmy jak wiesz szczytny zamiar poczekać aż się upewnimy, że przedłużą umowę, ale czas przestać się oszukiwać, nie widziałam jeszcze pary która tak źle by się zabezpieczała akurat w te najbardziej newralgiczne dni Teraz tempka leci w dół i wiem, że nic z tego... ale i tak iskierka nadziei tli się, że może jednak? W kolejnym cyklu rezygnujemy z fikcji i idziemy na żywioł.
Renia7910 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Renia7910 wrote:Nowa praca nową pracą ale próbujemy nadal. Testy ovu w użyciu, dzisiaj pozytywny, wczoraj cichutkie serduszkowanie na kanapie u rodziców, nadzieja umiera ostatnia...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Cześć dziewczyny,
Witam się ze szpitala. Wczoraj cały dzień temperatura, straszny ból brzucha promieniujacy do kręgosłupa... mój mąż był na USG jąder u niego na szczęście wyszło wszystko ok, i ta lekarka która mu to USG robiła kazała nam jechać ze mną do szpitala. Przyjęli mnie od razu. Prawdopodobnie mam zapalenie w pochwie, dostałam antybiotyk i jakieś przeciwbólowe, temp. spadła, jest szansa że jeszcze dziś mnie wypuszcza...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Hejka
Stópeczko, to się porobiło, kochana dobrze że temp spada, zdrowiej kochana
U nas niby 50% na belly, nie wiem jak to poprawnie się liczy, ja z tymi tygodniami to i tak nie potrafie liczyć, bo jak ktoś się pyta to nie wiem jak powiedzieć, bo np mam teraz 19+6 wg belly to jest 20tc czyli 5 miesiąc a przecież jakby to był 5 miesiąc to termin porodu musialabym mieć w kwietniu ??
Czy ktoś może mi to jakoś wytłumaczyć
Miłego dnia
SysiuRenia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hejka
Stópeczko, to się porobiło, kochana dobrze że temp spada, zdrowiej kochana
U nas niby 50% na belly, nie wiem jak to poprawnie się liczy, ja z tymi tygodniami to i tak nie potrafie liczyć, bo jak ktoś się pyta to nie wiem jak powiedzieć, bo np mam teraz 19+6 wg belly to jest 20tc czyli 5 miesiąc a przecież jakby to był 5 miesiąc to termin porodu musialabym mieć w kwietniu ??
Czy ktoś może mi to jakoś wytłumaczyć
Miłego dnia
Sysiu
Stópko zdrowiej !!!!
Renia i Kehlana, trzymam kciuki za Wasze starania kochaneRenia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Czesc cipencjie Monilka,pucus jakie brzuchatki piekne,uwielbiam ogladac brzuszki ciazowe,wogole jak ten czas leci;)Sysiek bidulko wytrwaj,trzymam kciuki za bete,musi byc dobrze stopko,wracaj fo zdrowka kochana :* Renius,kehlana bzykajcie sie ile wzlezie i girki do gory,tym razem sie uda,swieta wkoncu sa,prezet musi byc :* niezapominajeczko,luneczko za niedlugo bedziecie marudzic,ze brzuchol taki duzy,ze spac nie idzie bo wszystko cierpnie,ja marudze coraz gorzej Agus prawda jest taka,ze brzuszka twojego nie widzialysmy...a napewno jest piekniusi,pokaaaaaaa cos dawno noe bylo tu marzusi chyba Nie? ja mialam ostatnio zle dni,nerwy problemy,ale.juz wszystko wrocilo do normy jak narazie,nie moge doczekac sie swiat,zeby moj mial juz wolne i wkoncu nie bede musiala siedziec sama w domu,bo codziennie do 17 jestem sama i jakos mi smutno,to siedzenie bezczynnie w domu to nie dla mnie,juz mnie.to meczy coraz bardziej,ale juz coraz mniej zostalo czasu do godziny 0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 08:38
Renia7910, monilia84, Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyStopko ojaaa, ale się narobiło . W sumie zawsze jest ryzyko infekcji jak,ktoś tam grzebie ale czemu trafiło akurat na ciebie? Się biedna wycierpisz
Marzusi dawno nie było, to fakt, tęsknimy za nią Marzusiu odezwij się
Ilonia grubasku zazdroszczę ci mój J się dzisiaj poddał z serduszkowankem, nie ma siły po wczorajszym. No trudno, musi wystarczyć...
Miłego dnia życzę, ja dzisiaj znów nocka. I masz rację Kehlana, nie ma co ściemniać że się nie staramy, będzie ciąża to się wszystko ułożyilonia1984, Stópka, kehlana_miyu, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po obchodzie, prof. potwierdził, mam zapalenie. Zdarzylam zamienić z nim kilka słów odnośnie moich badań te które zlecił, glukoza go martwi, powiedział ze będziemy myśleć. A no i do niedzieli zostaję w szpitalu, jam będzie ok to w niedzielę wychodzę, a jak nie to będą mnie trzymać jeszcze...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Dziewczyny ja już po obchodzie, prof. potwierdził, mam zapalenie. Zdarzylam zamienić z nim kilka słów odnośnie moich badań te które zlecił, glukoza go martwi, powiedział ze będziemy myśleć. A no i do niedzieli zostaję w szpitalu, jam będzie ok to w niedzielę wychodzę, a jak nie to będą mnie trzymać jeszcze...
Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Stopka,tak czulam jak się nie odzywalas,że coś nie tak z tą temperaturą..
Lepiej infekcję wyleczyc dokładnie, bo później się to ciągnie..
Do niedzieli niedługo!
Poczytaj,odpocznij,w pracy mialas teraz sajgon,to zregenerujesz siły:)pucek, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
-
Stopko wracaj do zdrowia Ilonia Ciebie też dawno nie było, dobrzr ze u Ciebie już spokojniej :* Kehlana, Renia życzę Wam z całego serducha aby wszystko się ułożyło po Waszej myśli :*
Renia7910, kehlana_miyu, Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Ja jestem calczas,podczytuje co tam u was,ale jakos tak co do pisania to ciezka sie zrobilam,ale jestem z wami calczas :*
s1985, Renia7910, kehlana_miyu, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
U mnie temperatura dzisiaj znowu niska, więc @ za drzwiami. Ale za to moja apka podpowiada, że następna owulka powinna wypaść zaraz po sylwestrze, więc zamierzam z mężem hucznie świętować nowy rok Oby lepszy od tego! A dwie kreski na teście to akurat to co by zapewniło miłe wejście w 2016
Stópka, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
No i chwilę po wrzuceniu poprzedniego posta zaczął się @. Przynajmniej skończy się zanim wyruszymy do Niemiec na święta Tym samym oficjalnie dołączam do grona staraczek, które mają zamiar zajść w ciążę i szczęśliwie urodzić w 2016!!!
s1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ale smutno mi jednak trochę jak sobie uświadomię, że starałam się cały rok 2015 i nie tylko nie mam przy sobie maleństwa, ale nawet w ciąży nie jestem... No nic, wyciągam się za sznurówki z takich myśli. Nic dobrego nie przynoszą.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015