Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny
Chomiczko miedzy nami jest pare tygodni roznicy. Takze twoj tez urosnie Twój jest tez śliczniutki. Maly tak w pracy mnie kopal ze az podskakiwalam. Na razie odpoczywa albo sie przejadłs1985, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monia ładnie wyglądasz Taka uśmiechnięta
Chomiczko, brzuszek Ci zaraz zacznie rosnąć tak, że ho ho Pomyśl o tym jakie to trudności ze sobą niesie Depilacja bikini to u mnie już odbywa się 'na czuja' bo nic nie widzę, a takiego brzucha nie wciągniesz ;pAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dzień dobry
My juz wyspani leżymy sobie i czekamy az KLAUDIA wstanie. Dzisiaj mialam zrobic badanie moczu ale oczywiscie nie mam pojemnika bo zapomnialam kupic a apteka otwarta dopiero za godzine cholercia a we wtorek wizyta rano. Powiem Wam ze w ciazy to mam taka skleroze ze szok ciagle o czyms zapomia
Milego dniaAgnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Monilka piękny ten Twój brzusio i taka rozpromieniona twarz
Chomiczko Ty nie gadaj takich głupot Widać a Ty sobie wmawiasz. Ja chciałabym mieć nawet mniejszy niż Twój, ale żeby fasolek tam był. Wiesz ja chętnie przyjmę taki brzuszek ciążowy
A u mnie dalej się temp. trzyma... boje się, że jak tak będzie to do świąt tu zostanę. Wieczorem było 38,5 dostałam paracetamol i trochę spadło, a dziś od rana juz jest 37,4. A wczoraj mówili, że prawdopodobnie w niedziele wyjdę... naprawdę już mam dość tego 2015 roku...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
monilia84 wrote:Stopeczko niech ta cholerna tempka spadnie bo swieta ida a to nie czas na szpital tylko rodzinne swietowanie i przygotowania
Ja tu doła dostaję, bo sala naprzeciwko mojej to sala porodów, dwie po lewej stronie też i oddział patologii ciąży, zaraz w prawym skrzydle położnictwo i tak ciągle słyszę te małe dzieci płaczące albo jak dziewczyna robią KTG i serduszka bijące słychać przez ścianę... albo jak tatusiowi wychodzą z porodów i albo mdleja, albo dzwonią po rodzinach i się chwalą... Nie mogli mnie położyć gdzie indziej, bo oddział gin który jest piętro niżej jest do końca roku w remoncie i pacjentki ogólnie są porozrzucane po innych oddziałach.
Dobra pozalilam się, czekam na M. Trzymajcie kciuki, żeby mi temp. spadła i żeby udało się jutro wyjść.
Udanej soboty dziewczynyAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Nio takie leżenie ze wszystkimi boli. Znam to. Jak rodzilam Wiki to udalo mi sie dostac sale jednoosobowa ale naprzeciwko byly laski ktorym ktg robili i tetno sprawdzali a wtedy tetno mojej corki juz nie biło
Mialam wtedy tylko mysl zeby bylo juz po wszystkim i zebym uciekla z tego szpitala
Sorki za taki smutny nastrój spadam na poczte kartki swiateczne wyslac i zakupy na obiad zrobic
Spotko mocno trzymam mocno kciuki za wyjscieAgnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
Stopko polubiłam tylko dlatego, że jestem z Tobą myślami! Na święta na pewno wyjdziesz! A z tymi remontami na oddziałach gin polozniczych jest tak, że teraz muszą zapewnić w każdym pokoju łazienkę i się uwijają. Może się polepszy w szpitalach...
Trzymam kciuki za szybkie wyjście! BuziakiStópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzięki Dziewczyny
Ja co prawda tez mam salę jednoosobową i mam łazienkę priv :p A dziewczyny z patologii mają wspólną łazienkę na korytarzu wiec pod tym względem dobrze trafiłam, no ale przez ściany wszystko słyszę i to mnie trochę dobija, ale radze sobie jakoś. Boje się ze po powrocie do domu psychicznie będzie gorzej, ale jakoś musze dać radę. Kto jak nie ja...Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualnyWitam .
Chomiczko ja na poczatku tez schizowalam ze mi brzuch nie rośnie !! a teraz schizuje ze za duży jest . Z młodym na tym etapie to ja ledwo co miałam a teraz jak 7-8 miesiąc hehe
Stopka trzymaj sie !!! Na pewno wyjdziesz w poniedziałek zdrówka
Aga mnie czasem kuje szyjka, i po bokach ? Chyba to normalne nie ?
Pozdrawiam :-*Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Nie ma jak zacząć dzień, od zadymy z teściową..
Ale dzisiaj jej wygarnelam wszystko,co mi sie nazbieralo...za cale lata..ciekawe jak beda wyglada u nas święta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:59
Renia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny