Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny!
Polozylam się na chwilę, bo ostatnio w ogole czasu na to nie miałam i czytam wpisy..
Niezapominajko i Stopko..krokiety mogą byc mrożone i pierogi też, wazne jest z kim i w jaki sposob spedzacie ten czas.
Zycze wam,zebyscie święta spedzily w domu,zdrowe i bezpieczne!
pucek, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Najwyzeej na wigilię będą mrozone pierogi i krokiety i barszcz z torebki hihi ciasta i tak nie moge wiec nie będzie mi żal
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Niezapominajko trzymaj się :* trzymam za Was kciuki :* dziwne, że kazali odstawić leki ale widocznie mają podstawy. Stopko dziś niedziela wiec wypisow pewnie nie robia ale jutro juz bedziesz w domu z mężem :* życzę Wam abyscie święta spędziły w domku, jedzenie nie jest najważniejsze, Wasze zdrowie i spokój jest najważniejszy :*
lunadelrospo, s1985 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyNiezapominajko dopiero teraz czytam... Nie myśl o świętach, spokojnie dacie radę a,i mąż poczuje się lepiej jeśli będzie miał zajęcie. Najważniejsze żebyś dużo leżała i odpoczywała, reszta,sama się ułoży.
Glucophage nie bierze się w ciąży, poziom cukru musisz regulować odpowiednią dietą. Tak więc wszystko w porządku, lekarze wiedzą co robią.
Miłego wieczoru dziewczyny, ja szykuję się na 3 z kolei nockę.s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Chomiczko prof. zapowiedzial lekarzom, że dzis maja mnie wypisać, jak brdzie wszystko ok. No, ale po wczorajszych skutkach ubocznych czopka kazali mi siedzieć do jutra, powiedzieli, ze jutro prof. mnie wypisze... no to czekam cierpliwie, już biegam po szpitalu i "fikam" koziołki, aż M. się śmieje i pielęgniarki, że na mnie już czas do domu... no, ale dzielnie dalej dają mi antybiotyki... musiały mi wenflon zmieniać i się gimnastykowac, bo żyły mam strasznie cienkie i niewidoczne, ale wreszcie się im udało, już nie mogę się doczekać jutra.
Miłego wieczoruRenia7910, chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Niezapominajko dopiero teraz czytam... Nie myśl o świętach, spokojnie dacie radę a,i mąż poczuje się lepiej jeśli będzie miał zajęcie. Najważniejsze żebyś dużo leżała i odpoczywała, reszta,sama się ułoży.
Glucophage nie bierze się w ciąży, poziom cukru musisz regulować odpowiednią dietą. Tak więc wszystko w porządku, lekarze wiedzą co robią.
Miłego wieczoru dziewczyny, ja szykuję się na 3 z kolei nockę.
Odnajdujesz się w tym systemie? -
Renia7910 wrote:Sysia a ty do gina jutro chyba idziesz ? Jak się czujesz? Psychicznie i fizycznie?
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Niezapominajeczko ale sie wystraszylam jak napisalas wierze kochana że bedzie dobrze. Maluszek zfrowy to ważne bedziesz musiala sie teraz oszczedzac i na pewno wszystko wróci do normy
Stópeczko wierze ze odliczasz zeby wyjsc bo szpital to nie jest super miejsce na wypoczynek
Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Mój mąż dziś do mnie że wyglądam kwitnąco i całuję mój bardzo mocno zasiniaczony brzuch ;*
Renia7910, niezapominajka, Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Czytam Was codziennie, ale nie mam siły pisać. Mam lepsze i gorsze dni. Ruszyły prace nad naszym mieszkaniem. Pomagam ile potrafię i to zamuje mi najwięcej czasu. Co do starań to ja już chce odpuścić, ale widzę jak mój mąż pragnie dziecka. Ja już nie nastawiam się na nic, nic nie planuje bo nic z tego nie wychodzi.
Wiaterek tą mutacje ma bardzo dużo ludzi. Najcześciej jest diagnozowana po stracie dziecka. EwaM na aniołkowych mamach może ci w tej kwesti doradzić.
Sercem jestem z WamiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 00:18
Renia7910, s1985, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyMi koleżanka poleciła brać Femibion Natal1 bo podobno kwas foliowy w nim zawarty jest w innej postaci i tym samym metabolizowany przez osoby które kwasu foliowego w normalnej postaci nie przyswajają. Nie wiem ile w tym jest prawdy ale warto skonsultować z lekarzem. Ja sama z siebie zażywam Femibion Natal1 oraz 2 tabl. zwykłego kw.foliowego (Folik).
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry w poniedziałeczek
Miłego dnia życzę
Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy, także czuje się fantastycznie, choć oczywiście ambitna Monika chciałaby skończyć najwięcej pracy żeby koleżanka za mnie nie musiała robić.
Cieszę się że już sobie odpocznę, mój mały terorysta od rana mnie kopie ehhehe. Jutro już go w końcu zobaczę, nie mogę się doczekać
Marzusiax wierzę, że człowiekowi po pewnym czasie poprostu już się nie chce próbować bo każda nieudana próba boli jeszcze bardziej, ale myśle że teraz kiedy jesteś zajęta mieszkaniem i twoja głowa myśli o czymś innym to w wielu wypadkach wtedy gdy się nie myśli to się próby udają, może nie poddawaj się. To taka moja sugestia a zrobisz jak będziesz chciała. Strasznie Ci kibicuje bo pustka po stracie maleństwa bardzo boli, ja mam jedno dziecko i inaczej do tego podchodzę, a osoby które straciły pierwsze dziecko cierpią jeszcze bardziej niż ja, także z całego serca Wam życzę wspaniałego prezentu noworocznego w postaci II ślicznych kreseczek na teście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 06:38
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Renia7910 wrote:Mi koleżanka poleciła brać Femibion Natal1 bo podobno kwas foliowy w nim zawarty jest w innej postaci i tym samym metabolizowany przez osoby które kwasu foliowego w normalnej postaci nie przyswajają. Nie wiem ile w tym jest prawdy ale warto skonsultować z lekarzem. Ja sama z siebie zażywam Femibion Natal1 oraz 2 tabl. zwykłego kw.foliowego (Folik).
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18