Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pięknie, cudownie!niezapominajka wrote:Usg bylo. Kosmowka bez śladów odklejania, dzidziol ma 39 mm i jest 5 dni do przodu
do domku? Teraz grzecznie odpoczywać w domku!
niezapominajka lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Tak dostałam jakiś Zinat na 5 dni...
I chyba jestem tuż przed owu bo prawy jajnik mnie zaczął kłuc i lekarz powiedział, że na spokojnie możemy działać, wiec zmykam zabierać się do roboty

Miłego wieczoru
pucek, Agnieszka0812, s1985, niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Hejka

Tak dzisiaj pierwszy dzien w domu ale oczywiscie od rana ręce pelne roboty czyli ok
KLAUDIA ma dzisiaj wigilijke, takze salon fryzjerski za chwile uruchamiamy
O 9 wyjeżdżam do lekarza (wizyta 9:40), oby wszystko było ok i mały zdrowo rósł a jutro echo serdusia małego takze 2 stresujace dni mnie czekaja ale dam radę. Wierze że teraz musi już być dobrze
Niezapominajeczko wypoczywaj
Miłego dnia
i trzymajcie za Nas kciuki
s1985, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Na pewno serce jak dzwon! Ja w pierwszej ciąży też robiłam echo serca Frankowi!monilia84 wrote:Hejka

Tak dzisiaj pierwszy dzien w domu ale oczywiscie od rana ręce pelne roboty czyli ok
KLAUDIA ma dzisiaj wigilijke, takze salon fryzjerski za chwile uruchamiamy
O 9 wyjeżdżam do lekarza (wizyta 9:40), oby wszystko było ok i mały zdrowo rósł a jutro echo serdusia małego takze 2 stresujace dni mnie czekaja ale dam radę. Wierze że teraz musi już być dobrze
Niezapominajeczko wypoczywaj
Miłego dnia
i trzymajcie za Nas kciuki 
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Trzymam Kochana! Przed chwilą dzwoniła moja, żebym przyjechała jutro pomóc jej w przygotowaniach do wigilii i ufarbować włosy. Oczywiście nie zapytała jak się czuję, jeszcze nigdy nie pytałaRenia7910 wrote:A ja dzisiaj dzień z teściową, trzymajcie za mnie kciuki...

Na koniec dodała, że mam być 9.30
Renia7910, niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyNo to super, a pomyślała o tym,że w ciąży lepiej unikać chemikaliów?
Moja obrażona bo wczoraj ustawiłam ją do pionu. Gderała mi że narobiła po 80 pierożków i kotleciki (ona tak,zdrobniale mówi, na sam dźwięk mam wkurwa) i ja niepotrzebnie robię rybę po grecku i sałatkę ze śledzia bo to później będzie się wyrzucać itd. No to uświadomiłam jej że nie mam,ochoty pierogów całe święta wpierdzielac bo i tak ma 2 zamrażarki nimi zawalone. Więc ma,focha. Trudno, tyle spokoju, przynajmniej nie gdera dzisiaj.
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Jak tak słucham opowieści o teściowych, to cieszę si,ę, że z moją nie mam żadnego kontaktu
Są jednak dobre tego strony.
A tak poza tym - miłego dnia
Monia, tylko pamiętaj, ze jesteś w ciąży i się nie zapracowuj w domu.
Ja dzisiaj lecę do pracy, bo mamy wigilię
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość