Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Usg bylo. Kosmowka bez śladów odklejania, dzidziol ma 39 mm i jest 5 dni do przodu
do domku? Teraz grzecznie odpoczywać w domku!
niezapominajka lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Tak dostałam jakiś Zinat na 5 dni...
I chyba jestem tuż przed owu bo prawy jajnik mnie zaczął kłuc i lekarz powiedział, że na spokojnie możemy działać, wiec zmykam zabierać się do roboty
Miłego wieczorupucek, Agnieszka0812, s1985, niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Hejka
Tak dzisiaj pierwszy dzien w domu ale oczywiscie od rana ręce pelne roboty czyli ok
KLAUDIA ma dzisiaj wigilijke, takze salon fryzjerski za chwile uruchamiamy
O 9 wyjeżdżam do lekarza (wizyta 9:40), oby wszystko było ok i mały zdrowo rósł a jutro echo serdusia małego takze 2 stresujace dni mnie czekaja ale dam radę. Wierze że teraz musi już być dobrze
Niezapominajeczko wypoczywaj
Miłego dniai trzymajcie za Nas kciuki
s1985, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hejka
Tak dzisiaj pierwszy dzien w domu ale oczywiscie od rana ręce pelne roboty czyli ok
KLAUDIA ma dzisiaj wigilijke, takze salon fryzjerski za chwile uruchamiamy
O 9 wyjeżdżam do lekarza (wizyta 9:40), oby wszystko było ok i mały zdrowo rósł a jutro echo serdusia małego takze 2 stresujace dni mnie czekaja ale dam radę. Wierze że teraz musi już być dobrze
Niezapominajeczko wypoczywaj
Miłego dniai trzymajcie za Nas kciuki
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:A ja dzisiaj dzień z teściową, trzymajcie za mnie kciuki...
Na koniec dodała, że mam być 9.30Renia7910, niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyNo to super, a pomyślała o tym,że w ciąży lepiej unikać chemikaliów?
Moja obrażona bo wczoraj ustawiłam ją do pionu. Gderała mi że narobiła po 80 pierożków i kotleciki (ona tak,zdrobniale mówi, na sam dźwięk mam wkurwa) i ja niepotrzebnie robię rybę po grecku i sałatkę ze śledzia bo to później będzie się wyrzucać itd. No to uświadomiłam jej że nie mam,ochoty pierogów całe święta wpierdzielac bo i tak ma 2 zamrażarki nimi zawalone. Więc ma,focha. Trudno, tyle spokoju, przynajmniej nie gdera dzisiaj.Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Jak tak słucham opowieści o teściowych, to cieszę si,ę, że z moją nie mam żadnego kontaktu
Są jednak dobre tego strony.
A tak poza tym - miłego dnia
Monia, tylko pamiętaj, ze jesteś w ciąży i się nie zapracowuj w domu.
Ja dzisiaj lecę do pracy, bo mamy wigilięAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość