Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLunka uważaj na siebie, wspaniałego masz tatę
Pucuś bardzo współczuję Ci że nie ma,już taty przy Tobie... Właśnie w takich sytuacjach wspominamy tych którzy odeszli . No i te święta... Z jednej strony radość że rodzinnie a z,drugiej tym,bardziej brak tych którzy odeszli i my, mamusie Aniołków mamy teraz,ciężki czas, bo przecież te święta miały być tymi wyjątkowymi, z naszymi maleństwami staram się o tym nie myśleć ale jutro pewnie nie dam,rady, będą łzy przy łamaniu się opłatkiem... Smutno mi za siebie i za każdą z nas, bo nawet Wy z dzieciaczkami w drodze odczuwacie pustkę. A,co dopiero te z nas,które miały być mamusiami po raz pierwszy... Marzusiu, Wiaterku, Stopko,KehlanaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 12:10
marzusiax, kehlana_miyu, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Aby kolejny rok był lepszy dla Was wszystkich.
Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Tata jest nieoceniony.
To jest dla mnie niesamowita osoba i kocham moich rodzicoe tak samo,ale z tatą łączy mnie szczególna więź..
Podejscie do zycia,pojecie o świecie,poglady, muzyka na ktorej sie wychowalam moje pasje..to wszystko dzięki tacie.
Tak naprawdę największym moim lękiem od lat,jest świadomość, ze mige rodziców stracić..
Myślę ze boje się o nich najbardziej,bo njiestety najbardziej realne jest,że oni odejda pierwsi.
Dlatego dbam o to, zeby niczego w swoim zdrowiu nie przeoczyli. Czasem az sie wkurzaja;)
A co do sasiada,to odnosilam mu wiertarke dolozylam toffifee ,a on nie dosc ze go nie chciał przyjac pod zadnym pozorem,to jeszcze polecil sie na przyszlosc a jego żona dolozyla mi do tego dwie paczuszki pachnacego slucznie zapakowanego sianka pod obrus..
Moja mama zawsze mówi, że mam szczęście do dobrych ludzi.
Pucula,juz Ci kiedys mowilam,że wyjatkowo mnie smuci,że twój tata nie dzieli z Toba tych chwil. Jestem jednak pewna,ze bylby dumny i z tego jaka jesteś i z tego ze jest w twoim sercu i w jaki sposob o nim mówisz..
Renia wiem,że teraz najgorszy okres i pustka przy stole daje się we znaki najbardziej,ale jeszcze nie jedne święta przed wami i szybciej niz się spodziewasz,bedzie glosno i wesoło i bedziecie się potykac o zabawki rozrzucone pod stołem;)
Zawsze w święta słucham kolęd Preisnera,a szczególnie jednej,kolędy dla nieobecnych..
I mam tak od dawna,ze podczas przygotowan spiewam ją sobie.Ta kolęda zawsze była taką 'terapią dla mojej mamy, ze to wszystko ma sens.Renia7910, pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Reniu, masz rację, strasznie jednak przeżywam, że te święta spędzamy jednak we dwoje i że nawet w ciąży nie jestem pomimo starań... Staram się o tym nie myśleć, ale nie da się tego zupełnie wyłączyć. Cieszę się, że na święta jedziemy do teściów do Niemiec i nie będzie niczego co by mi przypominało, jaka szczęśliwa byłam rok temu. Jeszcze ta pogoda, zupełnie nieświąteczna, też pomaga. Życzę nam wszystkim starającym się, żeby przyszłe święta były już dla nas szczęśliwe!!! No i oczywiście niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie maleństwa już w drodze
Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyJa mimo wszystko cieszę się że pracuję przynajmniej dzisiaj i jutro, niewiele czasu zostanie na rozmyślania. Cieszę się że mogę z wami tutaj rozmawiać i że mnie rozumiecie, J ma wyrzuty że byłam sama,w trakcie poronienia a dla teściowej ważniejsze jest przypominać mi że straciła 2 dzieci co zapewne czyni ją lepszą. Znów czuję że mnie wszystko przerasta...
Tak Luna, ja też najbardziej boję się że rodzice kiedyś odejdą. Okropna świadomość...
Nic to, szykuję się na nockę. Buziaki!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reniu ostatnio czuję się gorzej ciągle jestem zła i płaczę, nie wiem co jest. Mam jeszce dużo rzeczy do zrobienia na Święta a siły w ogóle nie mam.Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyHormony kochana, to jest ta "radość ciąży". Ilonia też tak ma. Tulam Cię mocno nie przejmuj się, święta są co roku, nic się nie stanie jeśli czegoś nie zrobisz, naprawdę. Ja w tym roku nawet firanek nie poprałam, herezja na maxa. I wiesz co? Mam to w nosie. Buziaki
monilia84, Agnieszka0812, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Monisia,czy to nie był przypadkiem moment którego najbardziej się obawiałaś? Wesołe będą te swieta dla Was
Dziś tak szcześliwy dzien ale wciaz pamietam jak rok temu plakalam ze szczescia kiedy odebralam telefon z wynikami amnio Wikunii ryczalam do sluchawki i nadalam jej imię Wiktoria bo zwycięstwo po tym co przeszliśmy i akurat dziś są imieniny Wiktorii
I tak jak pisalyscie te świeta to mialu byc nasze rodzinne z naszymi malenstwami a one odeszly daleko
Bardzo mocno Was przytulam dziewczynki bo my mamy troszeńkę lżej w tych chwilach bo mamy nowe życie pod seruszkiem a Wy cierpicie jeszcze mocniej
Mimo wszystko Wesolych Świąt kochane. Moje beda rodzinne i sercem bede blisko mojej maleńkiej córeczki. Odwiedzimy ją ale tylko tyle musi mi wystarczyc.
Dobrze że zaplanowalismy cale świeta nie bedzie czasu na myślenieAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny