Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
A ja jeszcze przy garach...
Cieszę się z Wami dziewczynki i trzymam kciuki oby wam szybko czas zlecial do tych 9 miesięcy bezstresowo i nuuuuudno:)
Jakbym jutro nie dała rady wejść na forum życzę kochane zdrowych i wesołych świąt!!!
U mnie jutro całą najbliższa rodzinka będzie i jestem bardzo szczęśliwa.
Smutno mi tylko ,ze niestety kilkoro z moich bliskich będzie ze mną juz tylko w moich wspomnieniach. ..
Michaś ♡ -synku cóż ja bym dała byś był ze mną. ..Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Rudziczku
Aguś tak zawsze jest dla Ciebie by wyszlo a jak ktoś ma przyjść to sie popsuje, najważniejsze że jest smaczny
Ja dzisiaj cierpie na bezsennosc he he od 6 leże w łóżku i nie mogę zasnąć, chyba stres związany z gotowaniem na Wigilie mnie dopadł. Wszyscy śpią to nawet nie wstaje żeby śniadanje sobie zrobić bo ich pobudzę bo zaraz coś mi spadnie z rąk he he
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Rudziczku
Aguś tak zawsze jest dla Ciebie by wyszlo a jak ktoś ma przyjść to sie popsuje, najważniejsze że jest smaczny
Ja dzisiaj cierpie na bezsennosc he he od 6 leże w łóżku i nie mogę zasnąć, chyba stres związany z gotowaniem na Wigilie mnie dopadł. Wszyscy śpią to nawet nie wstaje żeby śniadanje sobie zrobić bo ich pobudzę bo zaraz coś mi spadnie z rąk he heFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzien dobry..
Monis,tyle serca dajesz swojemu synkowi,że jwgo serduszko musi być mocne i zdrowe!
Zasługa mamy;)
Ja wlasnie pieke,gotuje...powiem wam,ze okno w kuchni umyte o 3w nocy nie ma zadnych smug;)
A swoja driga pomysł z roletami zakladanymi dzien przed wigilią to najglupsza rzecz,na jaka moglam wpaść..
Zaraz wtargam choinkę z klatki do mieszkania i jako Macio wstanje,bedzie ubierałAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, życzę wam wesołych spokojnych i radosnych Świąt oraz szczęśliwego i spokojnego roku 2016 bezbolesnych i spokojnych porodów :*
Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczynki ja również życzę Wesołych Świąt, zdrowia szczęścia, pomyślności. Dla każdej ciążowowki udanego rozwiązania, a dla starających się maleństwa w brzuszku. Wszystkiego najlepszego
katarzyna_d, s1985, Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dziewczyny zdrowych, radosnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia, niech ta dziecina w żłobku zwiastuje nam tu Wszystkim zdrowe dzieciatka! Nadziei,aby Nowy Rok był szczęśliwszy! Róbmy to co sprawia radość! Buziaki moje Kochane!
Renia7910, monilia84, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Hej, zdrowych i wesołych swiat Wam życzę spełnienia marzeń, bezbolesnych rozwiązań dla ciężarnych a dla oczekujących szybkiego zafasolkowania:*
Renia7910, monilia84, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry światecznie
Reniu Ty biedna na nocnej zmianie w Wigilie ??
Jak tam brzuszki przejedzone he he ??
My sie mocno pilnujemy ale te ciasta poprostu za mna chodza ale cukier w normie takze mozna jesc.
Dzisiaj na obiad do rodzicow a poźniej do teściowej także cały dzionek zajęty.
R oczywiście bedzie wracał zmęczony he he byle prosto i bez przygód bo wracamy zawsze na pieszo bo teściowa mieszka ulicę dalej
Klaudia będzie miała kuzynki także sie zabawią
A jak u Was po Wigilii ?? Ja się tyle narobilam a tak mało wszyscy zjedli że cały tydzień to jedzenie będziemy jescAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyDziewczyny życzę spokojnych i radosnych świąt:) Błogosławieństwa Bożego!!! Zdrowych maluszków i szczęśliwego rozwiązania
A dla starających sie mam dużo wytrwałości, cierpliwości i upragnionego prezentu życz Kasia
I trzymaj i kciuki za moje usg połówkowe w niedziele teraz rzadko bywam na forum ale wpadłam życzenia złożyć :-* ♡.♡Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny