Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ogólnie to lepiej już. Dostałam czopki na z bicie temp. No i narazie mam 37,3 ale efekt uboczny tez się pojawił wiec kazali narazie odstawić te czopki. Brzuch juz mnie prawie nie boli, wiec wracam do zywych Myślę, że jutro mnie wypuszcza...
Dziewczyny czy któraś z Was zgłaszała pobyt w szpitalu do ubezpieczenia grupowego i mogłybyście mi doradzić co tam dokładnie trzeba mieć?
Renia a lekarz Ci nie mówił od kiedy ta luteina? Ja to nie pomogę, bo nigdy jej nie przyjmowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:38
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyPo wyjściu ze szpitala - po minimum 3 dniach pobytu przysługuje Ci ok. 80 zl za dobę, przynajmniej ja tak miałam w PZU. Wypełniasz wniosek i dołączasz kopię wypisu ze szpitala i chyba kopię dowodu osobistego. Najczęściej w dużych firmach masz osobę wyznaczoną do pośrednictwa z ubezpieczycielem i to przez nią składasz wniosek.
Gin mówił że 2-3 dni po owu należy zacząć brać lutke, mi wydaje się że ovu była jakoś w czwartek a lutke wzięłam teraz na noc. No zobaczymy. Od wczoraj bolą mnie piersi i biustonosz mi mega przeszkadza, po tym wywnioskowałam że już progesteron po ovu rośnie. Może się mylę, od zabiegu nie rozumiem swojego organizmu
Stopko to dobrze że się tobą zajęli. Czytałam o możliwych stanach zapalnych po tym badaniu, przykro mi że ciebie to spotkało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 20:13
-
Dzięki Renia Ja też mam w PZU, przynajmniej z grubsza wiem co ogarniać Zawsze to parę groszy...
No fakt do przyjemnych doznań ten pobyt nie należał, dziś jak się trochę poprawiło to zartowalismy z M., że następna wizyta w szpitalu w przyszłym roku, ale na porodów ce ps. Widziałam dziś jak było mu strasznie przykro, jak słyszał te maleństwa, które dopiero co przyszły na świat...
Renia, to dobrze, że chociaż czujesz kiedy owu mogła być bo ja to po obserwacji samego organizmu prawie nigdy nie wiem...Renia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualnyWspomagałam się testami ovu bo w,zeszłym miesiącu przegapiłam... Ale tak, w tym cyklu wyjątkowo miałam śluz płodny jako taki, pewnie dlatego że zainwestowałam w pre-seed żel to organizm doszedł do wniosku że go naprodukuje
Co do męża - ja czasami widzę jak J patrzy na niemowlaki. Serce się kraje... -
Hej dziewczyny!
Renia nie wiem jak jest z lutka, Sylwia brała, ja tylko dupka. Podejrzewam, że jest podobnie, zrobiłaś dwa dni przerwy więc chyba ok.
My dzisiaj ubieramy choinkę.
Ciężarówki śliczne przecenione ciuszki na noworodkach w Tesco
Miłej niedzieli!Renia7910, monilia84, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
I ja się witam, także życzę udanej niedzieli
Reniu wierzę, że niedługo będziecie cieszyli się z cudnych wiadomości o ciąży i będziecie cieszyć sie wspólnie z każdego kopniaczka
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Czesc dziewczynki. U nas dol. Od piatku jestem w szpitalu bo odkleila sie czesciowo kosmowka. Z dzieckiem w piatek sie widziałam na usg. U niego bylo ok
stopko kiedy wychodzisz do domu?
Renia trzymam kciuki. Lutke wzielas w dobrym momencieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 09:00
-
Agnieszka0812 wrote:O mamo Niezapominajko
Lepiej już? Coś więcej wiadomo? Pewnie teraz będziesz musiała plackiem leżeć... Trzymam kciuki za Was i szybkie wyjście! Buziaki -
Niezapominajko chyba w jednym z gorszych momentów roku znalazłysmy się w tych szpitalach... ale dobrze, że jesteś pod obserwacją...
Ja miałam nadzieję, że wyjdę dziś , a tu się okazuje, że jednak jutro... Znów mój M. będzie się męczył cały dzień na "zydelku", a myślałam, że na spokojnie wrócę do domu i spedzimy cały dzień na luzie w domu... Tak sobie wczoraj rozmyślając, że ten cykl to będziemy mieli stracony, trochę kiepsko i szkoda...Stópka
Stopka a dlaczego cie tam trzymaja?
U mnie o tyle gorzej ze moj A przyjezdza dopiero jutro wieczorem, w domu nic nie zrobione, nawet zakupy mialam zamowic w pt wieczorem i dupa... swieta przygotuje moj mąż, bo nawet jak wyjde we wtorek to mam lezec. Najgorsze ze nawet usg mi od pt nikt nie zrobił i nie wiem czy z dzieckim ok, bo kazali mi leki odstawić. .. -
Cześć dziewczynki. U mnie dziś zaczął się nowy cykl wiec coraz bliżej do starań. W piątek odebrałam wyniki następnych badań i wychodzi na to, że mam mutacje MTHFR w genie 1298c heterozygota czyli mam zaburzone wchłanianie kwasu foliowego. Czyli kolejna prawdopodobna przyczyną znaleziona
Stópka dobrze ze juz lepiej. Kuruj się. Może będziemy razem się starać i wspierać? Trzufam kciuki za Ciebie
Niezapominajko,kurcze to straszne. Mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko w porządku. Pomodle się dziś za Was :-*
Dziewczyny co z Marzusia? Dawno jej nie byłoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Cześć dziewczynki. U mnie dziś zaczął się nowy cykl wiec coraz bliżej do starań. W piątek odebrałam wyniki następnych badań i wychodzi na to, że mam mutacje MTHFR w genie 1298c heterozygota czyli mam zaburzone wchłanianie kwasu foliowego. Czyli kolejna prawdopodobna przyczyną znaleziona
Stópka dobrze ze juz lepiej. Kuruj się. Może będziemy razem się starać i wspierać? Trzufam kciuki za Ciebie
Niezapominajko,kurcze to straszne. Mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko w porządku. Pomodle się dziś za Was :-*
Dziewczyny co z Marzusia? Dawno jej nie było
Niezapominajko będzie dobrze, mąż będzie to pomoże ;*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
pucek wrote:Niezapominajko a czemu kazali Ci odstawić leki? I jak w ogóle teafilas do szpitala? Bole miałaś?
-
Wiaterek wrote:Cześć dziewczynki. U mnie dziś zaczął się nowy cykl wiec coraz bliżej do starań. W piątek odebrałam wyniki następnych badań i wychodzi na to, że mam mutacje MTHFR w genie 1298c heterozygota czyli mam zaburzone wchłanianie kwasu foliowego. Czyli kolejna prawdopodobna przyczyną znaleziona
Dziewczyny co z Marzusia? Dawno jej nie było
-
s1985 wrote:Czyli wszysyko do przodu oby tak dalej ;*
Niezapominajko będzie dobrze, mąż będzie to pomoże ;*Renia7910 lubi tę wiadomość