Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agus wlasnie dzis dostalam decyzjie dopiero,bo przeciesz kazali mi najpierw wyslac ksiazeczke ciazy skserowana i podbita zgodne z orginalem,potem kazali mi wyslac cala historie choroby czyli w pizdu stron kazda podbita zgodne z orginalem,moj lekarz juz wkur...byl,ale wyslalam i dzis dostalam,ze na 5 miesiecy,az sama w szoku bylam bo zostalo mi 3 ciazy...a ty wnosilas o jakies przedluzenie?Bo u Cb to chyba jakas pomylka,jak moga przyznac mniej niz trwa ciaza,bezsesu.Sysia tez sie dawno nie odzywala,co tam Sysiu u Cb?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 16:51
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
czesc laseczki, witam poświątecznie
Byłam dzisiaj u diabetologa - diagnoza: cukrzyca ciążowa. Zaopatrzyli mnie w glukometr, receptę na paski, pokłuli i przeszkolili w temacie diety... Czuję, ze łatwo nie będzie... Najgorzej, że nie mogę herbaty z cukrem
Od wczoraj jesteśmy w 12 tygodniu Byłam dzisiaj podejrzeć Młodego, ale jest strasznie leniwy i poraz kolejny słabo się ruszał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 20:09
Renia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d, Stópka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monilko, trzymam kciuki, żeby chemia okazała się skuteczna i żeby Twój tata dobrze ją znosił!
Renia, współczuję teściowej... U nas rodzice mojego męża dali nam przed ślubem jeszcze pieniądze na wkład własny przy zakupie mieszkania, choć kredyt brałam samodzielnie i mieszkanie jest tylko na mnie. Planujemy dopisać mojego męża do aktu własności, ale jest dużo formalności w związku z kredytem i na razie nam się nie chciało tego załatwiać. Jestem naprawdę wzruszona postawą moich teściów, bo pokazała spore zaufanie do mnie i do naszego związku. Z drugiej strony jesteśmy z mężem razem od 8 lat, więc mieli czas mnie poznać i się przekonać, że mamy z mężem silny związek. Choć z tego co piszesz o swojej teściowej, to dla niej pewnie i 10 lat to byłoby za mało...
Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Monilko, mj tato też przez to wszystko przechodził. Bardzo ważne jest nastawienie, a jeśli znosi dobrze te chemie, to tylko dobrze wróży
Reniu, my też podpisaliśmy intercyzę, głównie ze względu na byłą żonę A...Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozumiem,i nie neguję. Uważam tylko że co innego gdy sami podjęliście taką decyzję a co innego gdy teściowa inicjuje takie rozmowy. Rozmawiałam dzisiaj z J, podkreślałam że dla dobra relacji rodzinnych mogę podpisać tą intercyzę nawet jutro. Ale J nie chce, nie ma takiej potrzeby. Dużo lepiej się czuję po tej rozmowie.
kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Agus wlasnie dzis dostalam decyzjie dopiero,bo przeciesz kazali mi najpierw wyslac ksiazeczke ciazy skserowana i podbita zgodne z orginalem,potem kazali mi wyslac cala historie choroby czyli w pizdu stron kazda podbita zgodne z orginalem,moj lekarz juz wkur...byl,ale wyslalam i dzis dostalam,ze na 5 miesiecy,az sama w szoku bylam bo zostalo mi 3 ciazy...a ty wnosilas o jakies przedluzenie?Bo u Cb to chyba jakas pomylka,jak moga przyznac mniej niz trwa ciaza,bezsesu.Sysia tez sie dawno nie odzywala,co tam Sysiu u Cb?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja chwilowo mało się udzielam, bo do 2 stycznia jestem u rodziców
Jutro połówkowe i chyba trzasnę sobie nagranie na pamiątkę :)Monilka, Niezapominajka Wy macie cukrzycę indukowaną ciążą a ja wysokie ciśnienie indukowane ciążą. Musimy o siebie dbać, żeby dzieciątkom i sobie krzywdy nie chcący nie zrobić.
Mój tata dziś ostatni dzień w pracy i emerytura, nie wiem jak on się odnajdzie, chyba musi szybko iść do pracy on jest typem ADHDowca
Miłego dnia dziewczynki!Renia7910, niezapominajka, katarzyna_d, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
A wczoraj miałam jakiś kryzys... Brzuch rośnie jak na drożdżach (na szczęście tylko brzuch ) i tak mi ciężko i niewygodnie że aż się wczoraj z tej bezradności popłakałam. Podejrzewam, że ma to też związek ze zbliżającym się nieuchronnie terminem porodu w pierwszej ciąży... Poza tym mam co jakiś czas skurcze, raz nawet miałam taki bolesny aż się wystraszyłam i teraz mam schizę że wcześniej urodzę, ale we wtorek mam wizytę u Brzuchalskiego więc myślę, że rozwieje moje wątpliwości.
A jak tam u Was?Renia7910, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
My się z mężem baaaaaaaaaaaardzo poooooooooooooowoli też zabieramy za sprzątanie, mamy mieć jutro gości na Sylwestra, a jeden pokój to cały czas krajobraz po bitwie i skład rzeczy wszelakich po naszym remoncie sypialni. Ale powiem Wam, że uwielbiam teraz tą moją sypialnię! Co w niej jestem, to się szczerzę do siebie, że wyszła taka jak chciałam
Renia7910, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Jestem dziewczyny.. Telefon mialam popsuty,a ja na of tylko z telefonu wchodze,na komputer ani czasu nie było, ani tezvhasla nie pamuetalam..
Mam nadzieje,ze wszystkim minęły święta,tak jak tego chcialyscie.
Tesciowe,bratowe i inne wstretbw gady nieważne. Szkoda na nie nerwów;)
Ja w wigilię po kolacji zaliczylam izbę, ale lekarz był rozsadny i empatyczny i zbadal mnie,wszystko wytlumaczyl,obejrzal Hanusię (lezala sobie na luzie,raczki za główką) i wszystko ok...wrocilam do domu..
Ale jedna kwestia dosc mocno mnie zastanawia i muszę o tym porozmawiać z lekarzem moim na wizycie..moja szyjka..i jej dlugosc.
Jaką mialyscie/macie dlugosc szyjki i czy ona sie wydluza,skraca w trakcie ciazy,czy jest raczej stała a pod koniec sie skraca?Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna cieszę się że wszystko w porządku
Kehlana też mam sypialnię tak jak chciałam, wspaniale uczucie
Pucusia ważne że tylko brzuch rośnie ja termin porodu miałam 3 tygodnie temu, jeszcze 2 dni temu płakałam, to jest straszne tulam
Jadę na zakupy. Poprawić humor sobie oczywiścielunadelrospo, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Kehlana,sypialnię masz bardzo ładna;) wiec to nic dziwnego,ze jdstes dumna;)
Z nowych wieści powiem wam ze juz na pewno w lutym wracam do pracy..
Na trzy miesiące..
Moj menager zwolniony,a ja i tak musze sie w pracy pojawic na 60dni,zeby uniknac kobtroli zus,nie chce mi sie plaszczyc i uzerac z nimi..wrócę i niech się koreancy boją, bo ja sobie nie dam w kaszę dmuchacRenia7910, kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Cisza... Ja odgruzowuję mieszkanie, przez te rozjazdy i pracę zmianową trochę się nazbierało, fajny odstresowywacz
Tato jako opiekunka do chłopców fajna sprawa, zaproponuj Aga
Pucusia jak się czujesz?Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15