Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik39 wrote:Renia rozwalasz system,hehe
Uff...prasowanie skończone na dziś, tylko 3 godziny. ...
Nie czuję sylwestra ,zero śniegu, jakoś tak dziwnie
Czuję ze nadchodzi katar i mega przeziębienie.
Czyli jak co roku o tej porze
Michaś ♡ [ * ]
Miłego dnia dziewczyny!Rudzik39 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Reniu, kiedy ten wielki dizeń? JUż nie zostało wiele czasu
Rudzik, dzielna jesteś - u mnie sterta leży od kilku tygodni i jeśli nawet uda mi się trochę ją zmniejszyć, to zaraz piorę i kolejne dorzucam... Chyba mam za duzo ciuchów.
U nas zimno, mroźno i jakoś mało noworocznie. Dziasiaj wieczór sylwestrowy w domu, pierwszy raz 7 lat od urodzenia Mateusza. Ale bardzo mi to potrzebne, zresztą nie mamy wielu okazji, żeby posiedzieć z mężem sami i tak po ludzku pooglądać tv
Życzę Wam kochane, szampańskiej zabawy i szczęścia w Nowym RokuRenia7910, Agnieszka0812, Rudzik39, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Aga dzisiaj połówkowe
Niezapominajko mój wielki dzień 30.01.2016
W,domu mam,psa teściowej, śliczne zwierzę ale takiego ciapciucha,z,niego zrobiła że aż przykro. Do tego ma,infekcję oka i już się stresuję czy mi kota nie zainfekuje. Pomijając już moje problemy z,oczami ostatnio...
Szampańskiej zabawy Wam dzisiaj życzę a w Nowym Roku dużo radości i miłości i niech to macierzyństwo wreszcie nas odnajdzie...niezapominajka, Agnieszka0812, katarzyna_d, Rudzik39, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobietki, najlepszego w tym nowym roku.
Niech Wam się spełnią Wasze marzenia ciążowe, porodowe, wychowawcze i wszystkie inne!
niezapominajka, Agnieszka0812, Renia7910, monilia84, katarzyna_d, s1985, ilonia1984, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki udanej zabawy Sylwestrowej Wam życze. U nas kiepski nastrój bo Szyluś czuje sie gorzej i pewnie odejdzie od Nas dzisiaj
Ja jestem strasznie sentymentalna i przywiazalam sie do niego i kiepska dzisiaj ze mnie imprezowiczka
Bawcie sie kochane dobrze
Agus czekamy na wiesci z polówkowego i śliczne fotkikatarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ediii wrote:Kobietki, najlepszego w tym nowym roku.
Niech Wam się spełnią Wasze marzenia ciążowe, porodowe, wychowawcze i wszystkie inne!
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziewczynki życzę Wam wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w Nowy Roku Ciezaroweczkom szczęśliwego rozwiązania, a nam staraczkom szybkiego dołączenia do grona ciężarnych
Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Hej dziewczyny w Nowym Roku! Dziewczyny wczoraj gin mówił o szyjce że podczas jednego badania może się skrócić lub wydłużyć, że podczas jednego mocnego skurczu macicy może z 3 cm skrócić się do 1 cm. Więc nie mamy co tu sobie porównywać
U nas wszystko ok, wyniki badań oraz ciśnienie mam bardzo dobre, gin zadowolony dziewczyna zdrowa, dokładnie przebadana, byłam prawie godzinę jedynie co gin się śmiał, że niezadowolony jest z tego, że nie mamy zdjęcia siuśki, bo mała jest wstydliwa tak więc siusiaka nie ma, ale byłby szczęśliwy gdyby zobaczył wargi sromowe, ale skubana nie rozkłada nóg długie ma nogi w ogóle, przepływy też bardzo dobre. Magnez mam zwiększyć do 3x2 do samego porodu.
Miłego dnia!Stópka, Renia7910, ilonia1984, katarzyna_d, s1985, Rudzik39, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwego nowego roku dziewczyny
Aga gratuluje udanej wizyty super ze dzidzia zdrowa
A my tak wszystkie Edii zachecalysmy do "wesolej porodówki" ze wczoraj o 20.30 odeszly jej wody a jak pisala o 1.30 to miała juz skurcze co 5 minRenia7910, Agnieszka0812, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
W tego sylwestra wytanczylam się chyba za wszystkie lata, moj mąż nie chciał schodzić z parkietu -chwała mu za to bo nie mam przynajmniej kaca
U nas pada śnieg,cudownie w końcu zima.
Wierzę że ten rok przyniesie nam same radosne dni i spełnią się nasze marzenia.
Michaś ♡ [ * ]Renia7910, Stópka, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość