Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka, miłego dnia
Super, że Edi już urodziła szczęśliwie, rok 2016 rozpoczętyniech się spokojnie terminowo maleństwa rodzą
U nas wczoraj smutny dzień bo Szyluś jednak odszedł od Nas, także dla Nas Nowy Rok rozpoczął się mało optymistycznie, mam nadzieję, że dalszy ciąg będzie szczęśliwszych
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Moilka, biedna Klaudia,pewnie bardzo przezywa..
Zawsze rozstanie ze zwierzakiem domowym jest bardzo przykre i nie ma znaczenia,czy to pies czy kot czy szynszyl..jak nasz krolik chorował to też się balismy o niego..
Dzisiaj moje chłopaki na snowboardzie,maz uczy Maćka, az się boję, ze tak mu sie spodoba że o nartach juz zapomni;)
A ja w domu..doczytam rozdział książki i czas na porządki..
Buziaki
Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Przykro mi z powodu zwierzaczka, my z moją córcią płakalysmy bo nam padła jedna z rybek:(
Co do zwierząt to u mnie na święta była ich gromadka - 5 psów pod jednym dachem ,wesołe stadko
Trochę się przez to spielam z tesciem bo przedwczoraj zwrócił nam uwagę, że sierść latała po całym domu i nawet była w jedzeniu.
Jakoś nie zauważyłam ale jak ktoś chce się przyczepić to zawsze znajdzie ....
Ogólnie rzecz biorąc życzę Wam w tym roku mało wkur. ..ludzi na swojej drodze;)
Ja sobie postanowiłam w tym roku nic nie planować.
Za trzy miesiące stuknie mi 40 a jakoś tego wogole nie czuję
Michaś ♡ [ * ]
Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Rudzik Luncia dobrze pisze najważniejsze jak człowiek sie czuje, ja za ponad dwa tygodnie będę miała 32lata i tak ten czas mi leci po 30-tce że już tego nawet nie czuje. Kiedyś pamiętam jak mówiłam, że ludzie w wieku 30-40 lat są starzy a teraz kiedy mam już te lata myślę inaczej eheheh. Wszystko zmienia się z czasem. Najważniejsze to to żeby czuć się dobrze w swojej skórze
Ja wzięłam się za porządki poświąteczne, chata odkurzona, kuchnia posprzątana, powoli czas brać się za porządki w szafkach, bo chce stare rzeczy powyrzucać, stare papiery itp. Ale to sobie zostawie na przyszły tydzień może jak Klaudia pójdzie do szkoły to wiecej czasu bedą miała dla siebie
Rudzik co do planowania to tak jak mówią człowiek planuje Pan Bóg krzyżuje i to prawda, ja też nie planuje niczego, co ma się stać to niech się stanieAgnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzik39 wrote:Macie rację dziewczynki:)
Kuzynka jest juz od kilku tygodni w szpitalu w Białogardzie na rehabilitacji, na prawdę cud ze wyszła z tego w takim stanie.
Michaś ♡ [ * ]
Trzeba się cieszyc z każdego postępu w rehabilitacji, najwazniejsze ze dzieci nie straciły swojej mamy.To da jej siłę, zeby pracowac ciężko.Renia7910, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, słyszaam o zachciankach ciążowych dotyczących jedzenia.. Ale ja mam też zachcianki zapachowe... Mogłabym wąchać pastę do butów, benzynę... Masakra... Macie tak?
Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga myślałam o Tobie wczoraj
. Jak tam się czujesz po połówkowych? Czujesz już spokój? Ulgę? Czy nadal,jesteś ostrożna?
No i jak minęło farbowanie włosów teściowej? Zainteresowała się wreszcie Twoim stanem?ilonia1984, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
Ja Mam fetysz teraz na perfumy meza,kreco mnie jak nigdy,czasem sama sie spsikam I chodze,taka mam fazke...uwielbiam
wlasnie na belli zaczelam dzis 7 miesiac,ale jaja zostaly juz 3 miesiace
Agus zdjecie pokaaaaaa ciotka :)cos tu cisza ostatnio
Agnieszka0812, Stópka, Renia7910, Rudzik39 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Kobiety moje odezwę się, wczoraj wieczorem wróciłam do domu, od stycznia nie mam internetu stacjonarnego,tylko w telefonie i nie mam vi fi, więc muszę sobie ustawić na tablecie
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzień Doberek, u Nas też rano dobiło - 15'C także masakra, a tu rano do kościoła z Klaudią trzeba bylo jechać, dobrze że mi auto odpaliło eheheh, mężuś wyskrobał szybki, kochany mój
Wczoraj zaczęłam rozglądać się za ubrankami dla małego, bo tak naprawdę za wiele nie mamy, wszystko dla kobietki mi zostało eheheh a dla mojego faceta nei mam prawie nic i tak muszę zacząć od czegoś dla niego bo nie będzie w babskich chodził.
Patrzę też na łóżeczka i wózki bo powiem Wam że jestem starą mamą bo moje dziecię urodziłam prawie 9 lat temu i tak wiele pozapominało mi się że szok. Wiecie co potrzebne co nie, trzeba będzie macierzyństwa od nowa się uczyć
Życzę Wam miłej niedzieli
Jutro już szkoła także obowiązki czas rozpocząć eheheh koniec spania do 7:30Stópka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość