Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też tak myślę
Ale już po świętach i myślę, że wszystko powoli wróci do normy.
Lunka wiadomo, że się cieszycie z ciąż i ja np. doskonale to rozumiem, że chcecie się tym podzielić, to całkiem normalne i napewno żadna ze staraczek nie ma nic przeciwko temu. Tylko nam staraczkom czasem trafiają się takie gorsze dni - "doły", które skłaniają do refleksji czemu nam się nadal nie udaje. Ale my cały czas cieszymy się Waszym szczęściem, bo wiemy, że każda dba i robi wszystko, żeby te maleństwa przyszły na światRenia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Ja w ogole zaczelam się ostatnio zastanawiac dlaczego mamy taki przestoj;)
I myślę, że rok 2016 to dobry mkment na start;) teraz tylko ktoras z Was musi zapiczatkowac cykl dwoch kresek i dalej samoistna lawina;)
Która chętna;)?
Stópka, niezapominajka, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Kochane te teściowe. Mnie jeszcze czeka,rozmowa z moją. Na razie gra,kochaną mamusię i tym bardziej synka rozpieszcza. Czuję dziewczyny że tej walki nie wygram. Ale przynajmniej wygarnę co myślę.
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
lunadelrospo wrote:Ja w ogole zaczelam się ostatnio zastanawiac dlaczego mamy taki przestoj;)
I myślę, że rok 2016 to dobry mkment na start;) teraz tylko ktoras z Was musi zapiczatkowac cykl dwoch kresek i dalej samoistna lawina;)
Która chętna;)?
Tylko zobaczymy co wyjdzie z tym moim bólem brzucha...Renia7910 lubi tę wiadomość
Stópka
A! W ogóle nie mowilam wam,ze moja metoda zadziałala i bedzie Hanusia!
Musze tylko bardzo sie pilnować jednego dnia:)
Moja tesciowa urodzila się 17.06 i odkad dowiedziala sie o prognozowanym terminie,ciagle mowi ze bedzie mała Bożenka i tak w kółko.. Mnie to mierzi niemiłosiernie, choc powinnam miec gdzies jej czcze gadanie..ale jednak.
I jak ostatnio przy calej rodzinie zaczęła opowiadac ze bedzie mała Bozenka jesli urodzi się 17,to powiedzialam,ze niezaleznie od tego czy 16bede latac po schodach i skakać na pilce,czy lezec z nogami do góry pijac melise na rozluznienie bylw dotrwac do 18,to w dniu jej urodzin nie ma mowy nie urodze.Kropka.
Oczuwiscie pomysł z tym imieniem idiotyczny i mąż też nie chce,ale umowilismy się, ze jesli jednak mała urodzi się 17to bedzie Zosia lub Marysia..tak chcial mąż..
Ale jak pyta o małą, to sam juz czesto mówi Hania;)
Renia7910, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHania piękne imię, takie chcę nadać mojej córeczce jak kiedyś do nas zawita
Stopko życzę ci abyś przełamała naszą złą passę i zaprosiła nowego maluszka ma forum, może nam pozostałym też się kiedyś poszczęści...
Stopko masz rację co do teściowej, z tego też powodu ciągle biję się z myślami co i jak powiedzieć. Pewnie to bez sensu bo znając życie to i tak calkiem inaczej to wszystko się rozegra...
Co do ciążowych radości - cieszymy się bardzo razem z wami ale jako te wciąż czekające na cud czasami,czujemy się przytłoczone ilością wiadomości ciążowych, tym bardziej uświadamia nam to naszą pustkę. Temat wyjątkowo drażliwy szczególnie po naszych kolejnych badaniach albo po kolejnym negatywnym teście. To nie Wasza wina, to nasz ból.Stópka, marzusiax, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Luna Ty świnko! Wyobraziłam sobie teraz zapach takiego lakieru albo impregnatu do drewna i.... chcę to poczuć! Najgorsze, że nie za bardzo można tak wdychać takie rzeczy bo to jednak chemia.. A ja nawet myślę o zapachu butaprenu :D Ale taki lakier... mmm.. cudeńko
Jeśli chodzi o forum to faktycznie mamy delikatny zastój ale nektóre dziewczęta na dniach będą chyba mogły testować cooo Już się nie mogę doczekać pierwszych noworocznych ciążowych wieści:D Zobaczycie, że w końcu każda z nas zazna szczęściaRenia7910, lunadelrospo, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Haha Pucus,lepiej jednak nie wąchaj;)
Mam prośbę, do Agi ,albo moze jeszcze ktpras z was ma ten kojec motherhood /poofi?
Bo jutro zaczynam juz serio serio szycie i mam problem z wymiarem..tzn niby jest podany,ze np.120x60 ale ciezko mi to zinterpretowac,czy 120 to dlugosc valej po rozwinięciu, czy tylko boku prostego i czy 60to w najszerszym miejscu czy na calej dlugosci..
Agus jakbys mogła zmierzyc swoją i mi napisac,prosze!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Sysiu trzymam kciuki za wizytę
Miłego dnia dziewczyny
Ja dzisiaj mam dzień sprzątania w szafkach, muszę ogarnąć kuchnię, upichcić coś na obiadek, także najpierw praca a później przyjemnościs1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny,
Jakoś noc przeżyła, trochę mi lepiej. Jestem w pracy, bo muszę nadrobić trochę zaległości, po tamtym pobycie w szpitalu.
Na 19:20 mam wizytę u lekarza, zobaczymy co powie...
Miłego dnia Wam życzęRenia7910, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
nick nieaktualny