Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Donosisz Kochana, nie świruj!!! Dzidziusie nie lubią jak mama leży na plecach
Tzn nie leze stale czasem jak tv oglądałam, ale wtedy mi się częściej napina macica i unikam tej pozycji !!
Aguś :-* dzieki bo u mnie w domu to nikt się mną nie przejmuje ...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Tzn nie leze stale czasem jak tv oglądałam, ale wtedy mi się częściej napina macica i unikam tej pozycji !!
Aguś :-* dzieki bo u mnie w domu to nikt się mną nie przejmuje ...katarzyna_d lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:My pewnie obie boimy się, że urodzimy przed terminem...i to sporo
Mi się też brzuch napina jak leżę na plecach dlatego unikam Podobno skurcze idą od góry w dół a ja czuję tylko w samym podbrzuszu, czasem tylko jedna strona, przewaznie prawa ale kiedy mam większe twardnienia to mam zwiększać magnezWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:28
Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
katarzyna_d wrote:To moza umówmy sie juz na jakiś termin bo ten piątek 13 od poczatku mi nie pasował haha
Kasiu, a my to 6 miesiąc, coś pisałaś, że jeszcze niekatarzyna_d lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Mnie się przesunął na 11 maja gin mówił, że koniec kwietnia, początek maja. Tylko przez ciśnienie lub przepływy może wcześniej cesarka, a tego bym nie chciała.
Kasiu, a my to 6 miesiąc, coś pisałaś, że jeszcze nie
No jutro 6 miesiąc nie? U mnie 5 dni różnicy wychodzi ale lekarka mi term mi juz nie zmieniała -
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:A to mój królewicz, bez wątpienia chłopac, dowody w załączeniu
http://zapodaj.net/80cae21dcf65e.jpg.html
Wreszcie zobaczyłam fotkę bo z telefonu nie mogę podejrzeć Lepiej się jeszcze nie nastawiaj na tego chłopocka tak bo na tym etapie nic jeszcze nie jest pewne
Ale i tak co by to nie było to słodziakniezapominajka lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:No jutro 6 miesiąc nie? U mnie 5 dni różnicy wychodzi ale lekarka mi term mi juz nie zmieniała
katarzyna_d, katarzyna_d, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
katarzyna_d wrote:Wreszcie zobaczyłam fotkę bo z telefonu nie mogę podejrzeć Lepiej się jeszcze nie nastawiaj na tego chłopocka tak bo na tym etapie nic jeszcze nie jest pewne
Ale i tak co by to nie było to słodziakkatarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Kasiu, mój A. liczy na to, że to moze jednak taka duza łechtaczka Lekarz jednak poweirział, ze na 95% chłopak i serce matki od początku mi tak mówiło Choć bardzo bym si,e cieszyła z córki...[/QUOTE
Ja też miałam przeczucie od początku że będzie chłopak a chciałam córkę
Powiem tak najważniejsze żeby było zdrowe i tyle no nie ?niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:niezapominajka wrote:Kasiu, mój A. liczy na to, że to moze jednak taka duza łechtaczka Lekarz jednak poweirział, ze na 95% chłopak i serce matki od początku mi tak mówiło Choć bardzo bym si,e cieszyła z córki...[/QUOTE
Ja też miałam przeczucie od początku że będzie chłopak a chciałam córkę
Powiem tak najważniejsze żeby było zdrowe i tyle no nie ?Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka serce matki wie najlepiej
Renia7910, niezapominajka, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Niezapominajka serce matki wie najlepiej
Dokładnie ważne żeby dziecko było zdrowe, też mam przeczucie na drugiego cycusia mamusi ;*niezapominajka, katarzyna_d, chomiczka, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Zerknęłam na mój wykres i wybuchnęłam śmiechem. Efekt spontanicznego kochania się bez starania się i zwracania uwagi na dni płodne = 0 seksu akurat w trakcie 3 najbardziej płodnych dni
Jak oznajmiłam to mężowi stwierdził, że też sobie ściągnie aplikację do kontroli dni płodnych i następnym razem wcelujemy jak trzeba Zabroniłam mu kategorycznie, bo nie chcę, żeby mi się chłopak stresował, że ma zadanie do wykonania. Już ja zadbam o atmosferę we właściwe dni w przyszłym cykluRenia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d, niezapominajka, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny