Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Donosisz Kochana, nie świruj!!! Dzidziusie nie lubią jak mama leży na plecach
Tzn nie leze stale czasem jak tv oglądałam, ale wtedy mi się częściej napina macica i unikam tej pozycji !!
Aguś :-* dzieki bo u mnie w domu to nikt się mną nie przejmuje ...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Tzn nie leze stale czasem jak tv oglądałam, ale wtedy mi się częściej napina macica i unikam tej pozycji !!
Aguś :-* dzieki bo u mnie w domu to nikt się mną nie przejmuje ...katarzyna_d lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:My pewnie obie boimy się, że urodzimy przed terminem...i to sporo
Chociaż jak pojawiła się 3 z przodu to jakoś mi lepiej
Belly pokazuje już 8 miesiąc ale to za tydzień dopiero
Mi się też brzuch napina jak leżę na plecach dlatego unikamPodobno skurcze idą od góry w dół a ja czuję tylko w samym podbrzuszu, czasem tylko jedna strona, przewaznie prawa
ale kiedy mam większe twardnienia to mam zwiększać magnez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:28
Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
katarzyna_d wrote:To moza umówmy sie juz na jakiś termin
bo ten piątek 13 od poczatku mi nie pasował haha
gin mówił, że koniec kwietnia, początek maja. Tylko przez ciśnienie lub przepływy może wcześniej cesarka, a tego bym nie chciała.
Kasiu, a my to 6 miesiąc, coś pisałaś, że jeszcze niekatarzyna_d lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Mnie się przesunął na 11 maja
gin mówił, że koniec kwietnia, początek maja. Tylko przez ciśnienie lub przepływy może wcześniej cesarka, a tego bym nie chciała.
Kasiu, a my to 6 miesiąc, coś pisałaś, że jeszcze nie
No jutro 6 miesiąc nie? U mnie 5 dni różnicy wychodzi ale lekarka mi term mi juz nie zmieniała -
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:A to mój królewicz, bez wątpienia chłopac, dowody w załączeniu
http://zapodaj.net/80cae21dcf65e.jpg.html
Wreszcie zobaczyłam fotkę bo z telefonu nie mogę podejrzećLepiej się jeszcze nie nastawiaj na tego chłopocka tak bo na tym etapie nic jeszcze nie jest pewne
Ale i tak co by to nie było to słodziakniezapominajka lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:No jutro 6 miesiąc nie? U mnie 5 dni różnicy wychodzi ale lekarka mi term mi juz nie zmieniała
katarzyna_d, katarzyna_d, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
katarzyna_d wrote:Wreszcie zobaczyłam fotkę bo z telefonu nie mogę podejrzeć
Lepiej się jeszcze nie nastawiaj na tego chłopocka tak bo na tym etapie nic jeszcze nie jest pewne
Ale i tak co by to nie było to słodziakLekarz jednak poweirział, ze na 95% chłopak i serce matki od początku mi tak mówiło
Choć bardzo bym si,e cieszyła z córki...
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Kasiu, mój A. liczy na to, że to moze jednak taka duza łechtaczka
Lekarz jednak poweirział, ze na 95% chłopak i serce matki od początku mi tak mówiło
Choć bardzo bym si,e cieszyła z córki...[/QUOTE
Ja też miałam przeczucie od początku że będzie chłopaka chciałam córkę
Powiem tak najważniejsze żeby było zdrowei tyle no nie ?
niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:niezapominajka wrote:Kasiu, mój A. liczy na to, że to moze jednak taka duza łechtaczka
Lekarz jednak poweirział, ze na 95% chłopak i serce matki od początku mi tak mówiło
Choć bardzo bym si,e cieszyła z córki...[/QUOTE
Ja też miałam przeczucie od początku że będzie chłopaka chciałam córkę
Powiem tak najważniejsze żeby było zdrowei tyle no nie ?
Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka serce matki wie najlepiej
Renia7910, niezapominajka, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Niezapominajka serce matki wie najlepiej
,
Dokładnie ważne żeby dziecko było zdrowe, też mam przeczucie na drugiego cycusia mamusi ;*niezapominajka, katarzyna_d, chomiczka, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Zerknęłam na mój wykres i wybuchnęłam śmiechem. Efekt spontanicznego kochania się bez starania się i zwracania uwagi na dni płodne = 0 seksu akurat w trakcie 3 najbardziej płodnych dni
Jak oznajmiłam to mężowi stwierdził, że też sobie ściągnie aplikację do kontroli dni płodnych i następnym razem wcelujemy jak trzebaZabroniłam mu kategorycznie, bo nie chcę, żeby mi się chłopak stresował, że ma zadanie do wykonania. Już ja zadbam o atmosferę we właściwe dni w przyszłym cyklu
Renia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d, niezapominajka, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny