Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry witamy się w 24tc
Oj Ilocia to faktycznie masz realne sny u mnie dzisiaj też sny były ale u mnie to jak codzień pierdoły nic sensownego. Wczoraj byłam w sklepie i kupiłam małemu body pokaże Wam
Zaraz spadam do sklepu z Klaudią i mały spacerek po śniadanku
Miłego dniailonia1984, Rudzik39, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa48529614ec.jpg
Tak Pucuś między innymi.
Aga,brzuszek śliczny!
Kuedy ten vrzuszek tak naprawde zaczyna szybko rosnąć? Bobja tak czekam i czekam! A w ogole to nie noge sobie w ogole przypomniec z poprzedniej ciąży, czy to nornalne że jak stoję luźno, to te mięśnie u gory brzucha tez są bwysuniete mocno do przodu, ze chocbym chciala to bawet nie wciagne brzucha tak zeby to nie wystawalo
Czas na sobotnie porządki, jeszcze tylko sok z marchewki,chlopaki znowu na stoku,jak ja im zazdroszcze!
Pucus,ja mysle ze ten sen to nie bez powodu,mialas wczoraj duzo myśli niepokoj zawsze odbija się w snach.
-
Pucus witamy w 3 trymestrze :* Aga super brzuszek Monilka 24 tydzień :* dziewczyny tak ten czas szybko leci, już niedługo będziecie miały swoje skarby obok siebie Te sny w ciąży są czasami dziwne, niektóre tak bardzo realne ze szok. Ja bym wolała mieć sny o moim dziecku a dziś śniło mi się, atakował nas dzik i że mialam miec usg i mój mąż był tak pijany że nie był w stanie ze mną iść do gabinetu tak strasznie płakałam
Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa48529614ec.jpg
Tak Pucuś między innymi.
Aga,brzuszek śliczny!
Kuedy ten vrzuszek tak naprawde zaczyna szybko rosnąć? Bobja tak czekam i czekam! A w ogole to nie noge sobie w ogole przypomniec z poprzedniej ciąży, czy to nornalne że jak stoję luźno, to te mięśnie u gory brzucha tez są bwysuniete mocno do przodu, ze chocbym chciala to bawet nie wciagne brzucha tak zeby to nie wystawalo
Czas na sobotnie porządki, jeszcze tylko sok z marchewki,chlopaki znowu na stoku,jak ja im zazdroszcze!
Pucus,ja mysle ze ten sen to nie bez powodu,mialas wczoraj duzo myśli niepokoj zawsze odbija się w snach.
Luna mi brzuszek tak widać było koło 17 tc + ale od 19 to już tak z dnia na dzień siępowiększał. Teraz mam wrażenie że stanął w miejscu, ale pewnie za jakieś 2 tygodnie znowu ruszy z kopyta
Jezcze będziesz narzekać że brzuch wielki jak u słonia tak jak ja teraz Ale też sięne mogłam tego doczekać
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Puculka ja już całkowicie zglupialam przeczytałam że to.już 3 trymestr u Ciebie a to za 2 tyg, przepraszam
pucek lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Dzień Dobry witamy się w 24tc
Oj Ilocia to faktycznie masz realne sny u mnie dzisiaj też sny były ale u mnie to jak codzień pierdoły nic sensownego. Wczoraj byłam w sklepie i kupiłam małemu body pokaże Wam
Zaraz spadam do sklepu z Klaudią i mały spacerek po śniadanku
Miłego dnia
A na bluzeczki i body z takimi napisami jak ten co wstawiłaś, to czekam, może Adaś dostanie od babci lub dziadka
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Hiacyntka spróbuj z NOSPĄ może przejdzie, a jak nie to tak jak Pucuś radzi lepiej na IP sprawdzić.
Aguś brzuszek masz śliczny
Fajnie wygląda ta poduszka, wygląda na super wygodną.
TO ja tez pochwalę Wam się moim brzuchatkiem z dzisiaj z okazji tego 24tc.
Ten czas rzeczywiście leci, a ja już licze kiedy będzie ten feralny 27tc kiedy Wikunię straciłam. W 25tc wylądowałam w szpitalu to też mi gdzieś za głową stoi, żeby dało się te złe myśli tak wszystkie zablokować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:33
katarzyna_d, Renia7910, ilonia1984, chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7b525e67d24.jpg
pierwsze ciuszki jakie mu kupiłam wysłałam to zdjęcie siostrze a ona mi odesłała takie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0989f3459e9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b75a716a60ec.jpg
katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Nio w PEPCO jest dużo super promocji, ale moja mama ciągle mówi nie kupuj, nie zapeszaj.
Dzisiaj body z SUPERMANEM oglądaliśmy z KLAUDIĄ też super wygląda
Spodenek nie mam żadnych jeszcze dla Kacperka, muszę poczekać aż mój R przyniesie z piwnicy wszystkie ubranka które nam zostały po Wiki i Klaudii przebrać je, te różowe posprzedawać bo siusiaczek już raczej nie odpadnie a muszę wiedzieć co mam dla niego, żeby też nie przesadzić z zakupami
Łóżeczko zdecydowałam że jak będzie kompletne to Kacperek po siostrzyczce jednak będzie miał, jedynie może na biało go przemalujemy.
Powiem Wam że strasznie się boję o syneczka ale tak bardzo mnie cieszą takie zakupy dla niego nawet 1 body to tyle radości mi daje A Klaudia to dzisiaj już butelkę do mleka chciała mu kupić ehehhehe. Strasznie mi się to podoba że ona tak czeka na niego, co chwile mnie pyta za ile się urodzi bo ona już doczekać się nie może.
Będzie cudną siostrzyczkąkatarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu ja mialam taki bol,niestety juz nie raz,ale za 1 razem bylam przerazona...bol plecow mocny i brzucha,po zrobieniu wynikow moczu i usg wyszlo,ze to wiba nerek i pecherza w zyciu bym nie powiedziala,ze bol plecow az tak moze promieniowac do brzucha,nospa nie pomagala,w sumie nic nie pomagalo tylko antybiotyk,teraz co jakis czas powraca alew tedy odrazu biore furagine parr dni i calczas lykam zurawine u zawsze mija,mysle,ze powinnas jechac na pogotowie,jesli mocno boli tylko nie wiem czy cie nie zistawia,bo mnie badac nie chcieli nawet i niestety czekalam do poniedzialku...dziopy ale macie brzuszki ladne,faktycznie czas zapiepsza ja jutro zaczynam 3 trynestr pucus ale mialas sen,ale sie usmialam
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016