Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje 6 mca Afa i Kasia
Niezapominajko, ty chyba jestes z okolic szczecina, co
w Świnoujściu tylko do pól lydki śniegu
Kurde mam takie dziwne uczucie od wczoraj w brzuchu jakby maly mi gmeral tuz pod lewym żebrem. Ale to tylko jak siedzę taka lekko zgarbiona. To takie uczucie jakby jakas faldka skory mi sie zawinela ale juz sprawdzalam kilka razy i nic z tych rzeczy a to czuć bardziej w środku. Takie nieprzyjemne ro jest ze hej...Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:No troche mnie to martwi
może trosze w zdj większy wyszedł!! Po porodzie to będę miec zwisy
a jak nie to Chodakowska pójdzie w ruch i całe lato w biegu! Damy radę!
ilonia1984, katarzyna_d, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Etam martwi,kazda ma inny ale ogolbie szczupla jestes,ja to bede z chodakowska jechac dopiero,tylko ogolnie chodzi o to ze kuzwa ciezko czlowiekowi,mi coraz ciezej i spi sie zle a jeszcze 3 miechy
to w 9 to bedziemy sie turlac,myslam,ze tylko ja ale widze,ze i katarzynka bedzie razem ze mna hehe a Agusia by tez mogla brzuszek pokazac
pewnie tez juz okraglutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:14
Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Nie martw się! Pojedziemy do Ambroziaka
a jak nie to Chodakowska pójdzie w ruch i całe lato w biegu! Damy radę!
No juz będę kasę odkładaćhaha ja miałam skórę po porodzie i przez to brzuch juz wywaliło
Właśnie Ilona dobrze gada !!! Aguś fotka !!!! Czekamyilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/402350aef875.jpg
katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
A jak się w zasadzie śpi na takiej poduszce? W sensie, jak się układać na niej?
U mnie za 1h 15 min 2 tygodnie do 3 trymestruchomiczka, Agnieszka0812, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ale mialam sny dzis,pamietam jak wygladala buzka moja corci,jej, jakie to dziwne,szkoda ze nie umiem szkicowac,bo jestem ciekawa czy bedzie podobnie wygladac jak sie urodzi,snilo mi sie cala noc ze ja karmilam,realny sen rano obudzilam sie z mokrymi cycuchami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 08:51
Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Ilonka mi soe snilo ze wywoływali mi poród kolo 45 tc :p i urodzilam coś strasznie włochatego jak mysz... I jak karmilam to mu się z puszczka wysuwala taka jakby przyssawka... A jak nie chciał jeść to mama moja karmila go zielonymi biszkoptami...
Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ilonia1984 wrote:Ale mialam sny dzis,pamietam jak wygladala buzka moja corci,jej, jakie to dziwne,szkoda ze nie umiem szkicowac,bo jestem ciekawa czy bedzie podobnie wygladac jak sie urodzi,snilo mi sie cala noc ze ja karmilam,realny sen rano obudzilam sie z mokrymi cycuchami...
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Ilonka mi soe snilo ze wywoływali mi poród kolo 45 tc :p i urodzilam coś strasznie włochatego jak mysz... I jak karmilam to mu się z puszczka wysuwala taka jakby przyssawka... A jak nie chciał jeść to mama moja karmila go zielonymi biszkoptami...
katarzyna_d, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny