Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Kehlana gratuluję, ja będę miała stres za miesiąc. Poza tym - @ się zaczyna.
Reniu, lubię za gratulacje, przytulam ze względu na wstrętną @. Trzymam kciuki i za taką samą umowę dla Ciebie, i za Twój następny cykl. W końcu musi nam się udać!!!
Agnieszka0812, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Wszystko w porządku, dużo zajęć, a sił nie wieleRenia7910 wrote:Bardzo mało. Raz tylko wspomniała o obawach i na tym koniec. Mam nadzieję że wszystko w porządku

Wiele spraw do załatwienia wcześniej ustalonych oraz sporo nagłych, jak to w życiu.
Renia zajebistego ślubu i wesela vel spotkania z najbliższymi! Buziaki
Miłego dnia dziewczyny!
monilia84, kehlana_miyu, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Kasiczka nie zasmiecasz,no co ty,milo jak.sie tu ktos odzywa...ja wiem,ze tez mialam momet,ze wogole nie pisalam,jakis kryzys,kazda z nas moze takievcos miec,ale mi przeszlo i powrocilam,bo to forum jest mi bliskie sercu i tyle :)wogole nie wiem o co kaman...bylam wczoraj u lekarza z tymi wynikami,wychpdowali jakies 2 bakterie ale nie moga okreslic jakie,czyli szukamy dalej,znowu wyniki inne musze robic,juz trace nadzieje,ze mnie wielce ulecza przed porodem,lecza mnie 7 miesiecy,moj lekarz stwierdzil,ze do porodu musza zeby czasem mala sie nie zarazila albo jej nie zaszkodzilo,wiec mnie beda meczyc dalej,a jak za miesiac nadal nic z tego nie bedzie to poloza mnie do szpitala i beda robic jakies badania...jak nie urok to sraczka,mala ma juz 1300 ale.lakarz mowi,ze bedzie raczej tak Ok 3 kg miala i jakos mnie to cieszy,Renia pewnie stresa masz juz niezlego,trzymaj sie a tesciowa niech sie buja,glupie babsko z niej i tyle ;)pucus jak.sie czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 08:33
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Hej hhej
ja srednii.. Nie mogłam dlugo wczoraj zasnąć, jakiś taki niepokoj czułam i co chwila spinal mi sie brzuch, juz miałam na ip jechac, ale wstalam troche, rozruszalam sie zmieniłam pozycje i przeszlo... Jak dzis dalej tak będzie to dzwonie do mojego gina i niech mnie lepiej na oddział polozy bo się mega martwię. Ale maly od rana ruchliwy
powoli wstaniemy, ogarne troszkę w domu i klade się dalej
aa i zamówi sobie dzisiaj te paski bo w żadnej aptece tu nie ma. Zrobisz fotkę tych co Ty używasz?

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
http://www.ceneo.pl/18163494#tab=spec te paski mam,ale raczej wszystkie wygladaja tak samo bo patrzylam teraz na allegro,zamow sobie bedziesz spokojniejsza
i nie ogarniaj za duzo tego domu,kurcze nie dziwie sie,ze sie martwisz,ale bedzie dobrze,najlepiej jak by Ci zalozyli ten.paser byla bys spokojniejsza
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
https://web.facebook.com/milena.lipkiewicz/videos/1012351802157010/?pnref=story
Ilonia szybkie pytanko, wiesz może jaki czas ma ZUS na wypłatę zasiłku rehabilitacyjnego?
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Pucek,Ty wiesz,że do baxy marsz i tam wypiczywac,z nogami w górze!
W poniedzialek moj powrot do pracy,chocbym chciqla nie potrafie nie myśleć.. Pi siedmiu miesiacach opierniczania się..wiem,ze mialam i tak dużo zajęć i pracy ale jednak to nie było codzienne wstawanie przed 6 prysznic,śniadanie dla młodego i szybka jazda do pracy..
Koreanczycy śnią mi się po nocach i w zasadzie nie wiem czego się spodziewać..
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki

Witamy się z rana w 100-dnióweczkę
Kurcze jak ten czas leci
ILonka oj z tymi lekarzami to naprawdę, tyle czasu szukać bakterii, córeczka ślicznie rośnie 1300g to już fajna waga, a ważyć będzie podobnie jak mój Kacperek, ale kiedyś opowiadałaś że pierwszą córkę też urodziłaś taką w granicach 3kg z tego co pamiętam. Najważniejsze żeby robaczki były zdrowe, a małe to łatwiej będzie się rodzić.
Pucusiu może faktycznie niech lekarz zaobserwuje co sie dzieję, a te napinania masz bardzo często i jak długo się utrzymują, twardnieje Ci cały brzuszek czy np jeden bok ??? A kiedy masz wizytę u lekarza ???
Reniu udanej wizyty u kosmetyczki życzę, i miłej atmosfery przedślubnej żeby nikt Cię nie wkurw......
Aguś kiedy macie wizytkę następną, ile córeczka już waży mówił Wam lekarz, taka milcząca jesteś ostatnio
Miłego dnia
Agnieszka0812, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Agus maja 30 dni tak jak chorobowe,ja to mam teraz tak,ze mam l4 od 1 do 30 a dostaje kase ok 5 bo ok 5 to l4 im tam dochodzi,bo zanim ja wysle do szefowej,szefowa do nich,ale teraz nie mam problemow z zusem,wiem wkoncu kiedy kasy sie spodziewac bo wczesniej to bylo roznie przez moje l4 na 2 tygodnie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Ja od szefowej zawsze miałam tak jak wypłata czyli 10 każdego miesiąca, od 5 stycznia jestem na zasiłku i właśnie jestem ciekawailonia1984 wrote:Agus maja 30 dni tak jak chorobowe,ja to mam teraz tak,ze mam l4 od 1 do 30 a dostaje kase ok 5 bo ok 5 to l4 im tam dochodzi,bo zanim ja wysle do szefowej,szefowa do nich,ale teraz nie mam problemow z zusem,wiem wkoncu kiedy kasy sie spodziewac bo wczesniej to bylo roznie przez moje l4 na 2 tygodnie

Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15

ale nie dziwie sie ze się denerwujesz, sama bym się stresowala